Fòrum

Alfred Bosch i la Generalitat de Catalunya incapaços de mullar-se a favor o en contra de la dictadura chavista

GonexarUsuari sumador9.750 15 219👍 2.552
https://www.europapress.es/catalunya/noticia-govern-no-puede-reconocer-si-hay-nuevo-lider-venezuela-catalunya-no-independiente-20190205152204.html


Quina vergonya de govern i de polítics, anys deixant-los ''treballar'', no tenien res preparat. El seu únic pla ara és com seguir cobrant la pagueta i omplint la societat catalana amb les obsessions progres, a ser la regió espanyola més guai: feminista, ecologista, inclusiva, blablabla, però espanyola.

L'últim que apagui el llum.

Respostes

Configuració
 • BarratinaireUsuari sumador8.283 14 260👍 6.138
  Bé, fan el que millor saben fer, no fer res . No són capaços ni d'aprofitat el cop d'ullet que els va fer Maduro fa quatre dies amb el tema del reconeixement de Catalunya
  • Sr. Tomate77
   Sóc bastant neutre en aquest tema, pq no ho conec molt a fons malgrat haver viscut un temps (mig any) a Panamà i viure com el mercat de Venezuela es va enfonsar arrel de la mort de Chavez. (Aquest encara deixava marge a "canvis reals no oficials" via bancs extrangers. Venezuela junt amb Colòmbia eran els dos principals mercats d'on treballava).

   Però per simple curiositat, com justifiques que Maduro es carregués "la Asamblea Nacional"?

   Explico el relat que jo he sentit, i després ja em respons si és veraç o com ho justifiques més enllà d'anti imperialisme yankee o confabulacions i inferències que molt probablement han existit.

   A les eleccions de 2015 a "la asamblea nacional" (el poder legislatiu), va guanyar l'oposició (tota una sèrie de partits diferents amb un objectiu "comú"; anti bolivarisme).

   Maduro (el poder executiu) va canviar els jutges del Tribunal Superior (poder judicial) a les poques hores d'haver perdut quan encara controlava l'assemblea.

   Aquests nous jutges "anul.len" l'assemblea i prenen el seu poder, la declaren TOTA en desacatament per suposades irregularitats de només tres congresistes com a mesura cautelar (avui en 2019 continua així, sense sentència ferma). I, com l'assemblea nacional era l'encarregada per exemple d'autoritzar els pressupostos de Maduro, és el tribunal qui ho comença a fer.

   Hi ha una mica de rebombori amb tot això com pots imaginar, així que Maduro per guanyar legitimitat, decideix la creació d'una assemblea paral.lela, "la asamblea constituyente", (amb lleis electorals fetes a mida on l'oposició que no la reconeix no participa).

   Aquesta nova assamblea, comença a fer el que els hi rota, des de noves immunitats que abans no existien, a noves lleis per poder processar penalment amb menys traves i discrecionalment, i finalment és la que convoca noves eleccions presidencials on l'oposició tampoc participa.

   L'oposició simplement, com és "La asamblea nacional" la que ha de convocar les eleccions presidencials segons la constitució, ha esperat que acavi el mandat del 2013 "legítim" de Maduro per dir que hi ha buit de poder, per prendre interinament la presidència segons consta a la constitució per un periode d'un mes abans de fer eleccions.


  • GonexarUsuari sumador9.750 15 219👍 2.552
   Es nota que no en saps res del tema.

   Sí, qualsevol que no es creu els vostres deliris comunistes és Hitler.

   Eleccions fraudulentes, misèria, refugiats a milions.

   Ets un pallasso que defensaries el que fos per la teva merda d'ideologia.
  • Sr. Tomate77
   Suposo pel teu silenci que no coneixies el fet de "La Asamblea Nacional¨ i com el "règim" es va carregar els representants del poder legislatiu escollits pel poble.

   Tinc uns quants coneguts que "blanquejavan" en Maduro amb l'argument de les eleccions al parlament que van guanyar "els altres".


 • Sau de Treviac5.368 2 395👍 6.616
  Si la Generalitat de Catalunya és un govern autonòmic que no pot ni imposar l'ús de la llengua pròpia en el seu territori què coi hem de reconèixer un govern (el que sigui) d'un estat independent?
 • MLC11.251 4 187👍 8.909
  Ara resulta que també defenses el cop d'estat de Veneçuela? Que collons teniu els fatxes al cap que no respecteu les victòries electorals dels que no us agraden. En Maduro va treure un percentatge vots molt més gran que en Trump, que va perdre en vots davant Clinton.


  • GonexarUsuari sumador9.750 15 219👍 2.552
   Tu de què vas? 

   A qui vols enganyar amb els vots? A la farsa de tupinades, vots obligats i carnets de la patria, li dius eleccions?

   Vius en un altre planeta, però tu segueix content dient fatxa a qualsevol que no s'empassi les vostres merdes.
 • Màgor13.472 10 154👍 3.540
  És una afer extern.
 • Aquest missatge ha estat esborrat
 • Argimont8.373 2 256👍 5.002
  La pregunta es perquè  hem de recolzar o no donar suport a Maduro o las altres  que no han fet res perper Catalunya.

  • GonexarUsuari sumador9.750 15 219👍 2.552
   Perquè és el que fan els estats i els polítics de nacions amb sentit d'estat.

   Ai, el taxi, no ens mullem, ai, que perdrem vots, fem el que diguin els xungos aquests, ui, Maduro, quin follón, que no perdem vots per l'esquerra ni la dreta, que es mulli Madrid 
   • Argimont8.373 2 256👍 5.002
    Definitivament , al racó hi ha molts pallassos i tu ets un .
    Fes un favor , agafa un gec amb explosius i fes un acte d'estat davant la seu del PP ...o pots deixar de dir banajades i deixar les ciberbatalletes , els Maduros els Trumps  i pensar mes en que al mon no hi ha amics , hi ha interesos i Trump no es el nostre amic .


    I Tant  em fa  Maduro o els altres , no son les nostres guerres
 • Buddha548 2👍 669
  Quina vergonya, per què? En virtut de quina raó han de pronunciar-se els representants de tots els catalans en aquest assumpte? No els vaig votar per aixo. jo vull que s'actuii en interès de Catalunya i de ningú més.
 • thehorizon260 2👍 257
  Quan se n'adonen que el món funciona per interessos i blocs politics i no per idees ( o en cas de no tindre'n cap voler quedar bé amb tots i no mullar-se), la independència de catalunya estarà més prop.

  No seria més útil unir-se al bloc Veneçuela, Xina, Russia, Cuba? 

  Imaginem que guanya el PP+C's+VOX i apliquen un nou 155, i ipso facto es declara la independència havent aplegat a un acord amb Russia per a posar una base naval rusa a Catalunya, creieu que amb una amenaça d'aquest tipus la UE no estaria disposada a reconèixer la independència de Catalunya per tal d'evitar aquest problema? En un cas aixi la UE sabria que Espanya no se'n aniria de la UE, i que reconèixer a Catalunya seria un mal menor. Per tant si Catalunya comença a pensar en geopolitica se n'adonarà que a nivell internacional pesa molt més que Espanya.

  El dia que la independència de Catalunya siga un problema de geopolitica i no en "un problema intern" llavors hi haurà independència.
  • GonexarUsuari sumador9.750 15 219👍 2.552
   No seria més útil unir-se al bloc Veneçuela, Xina, Russia, Cuba?  

   Un altre cop alinear-se amb els dolentots + losers? Per un cop fem el que toca.

   Et compro Rússia, i potser la Xina, la resta no.
 • Fungus464👍 931
  A veure si controles una mica els teus amics escuàlids, que ahir a Tarragona anaven arrencant cartells contra el judici-farsa. 
 • batet1.221 1👍 567
  Totes les causes justes del món tenen els seus defensors. En canvi, Catalunya només ens té a nosaltres

  Lluís Companys

  Ja es hora que siguem egoistes i apostem per qui podem treure profit.
 • EstatpropiUsuari sumador165.733 11 1👍 27.966
  En resum, com que en Bosch no diu el que a tu t'agradaria... • kokonut400 1👍 445
  Al dret international es reconeixen països, no governs o persones, indigent mental i humà.

 • LesttattUsuari sumador38.652 11 15👍 13.816
  S'ha de reconèixer que has ssabut treure de polleguera a tot el sector raconaire esquerranos-

  https://www.youtube.com/watch?v=kPB8WCGASYo


  https://www.youtube.com/watch?v=BfXn8hy3TkI


  https://www.youtube.com/watch?v=8Hc0sEkjspw
 • alexpv2.556 2 716👍 1.536
  I per què ha de fer cap comentari sobre la situació política d'un altre país? Que el nacionalisme espanyolista t'ha infectat i ara penses que tens la vara de mesurar entre el bé i el mal amb els sud-americans? 
  Supose que tot això d'exteriors no és altra cosa que un assumpte catalans i per a catalans (al servici dels catalans, vaja) i no per a ficar-se en assumptes d'altri. 
  Espere que, com català independentista que no vol 155s ni intervencions estrangeres en el teu país en tenga això. 

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.744 missatges
 • 220.076 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat