Fòrum

Necessito una caixa d'ordinador, preu i dubtes.

menta327 3👍 304
M'agradaria una caixa d'ordinador (ja tinc teclat, ratolí i pantalla). El necessito per:

- Ofimàtica
- Edició d'imatges
- Poder jugar alguns jocs fluidament. No vull un pc gaming perquè és bàsicament per treballar i no el vull massa car, però sí que si vull jugar algun dia a jocs de l'estil Fornite, Assassins Creed o NBA 2k, ho pugui fer , encara que sigui amb els gràfics baixos-mitjans.
- Poder ampliar fàcilment els components, de cara al futur.
- Que sigui el més silenciós possible.
- I el més important és que tot el sistema vagi molt fluid, això és el que més valoro i no sé si en el cas d'un CPU depèn de la ssd com un portàtil o de què, però és el que més busco.

Quin preu em podria costar en total i quines peces hauria de comprar?

Respostes

Configuració
 • Pavel_Korchagin3.495 2 586👍 7.668

  - Ofimàtica. Qualsevol ordinador actual serveix.
  - Edició d'imatges. Si no són imatges gegants o amb un bit depth inecessàriament gran o coses professionals, per editar fotos amb Photoshop, pràcticament qualsevol ordinador actual.
  - Poder jugar alguns jocs fluidament. No vull un pc gaming perquè és bàsicament per treballar i no el vull massa car, però sí que si vull jugar algun dia a jocs de l'estil Fornite, Assassins Creed o NBA 2k, ho pugui fer , encara que sigui amb els gràfics baixos-mitjans. Aquí no hi ha terme mig, o et gastes calerons en una bona targeta gràfica (mínim 200€) o no en compris cap (i tira de gràfica integrada). Gastar-te 100€ en una targeta que no et permetrà jugar amb uns gràfics decents és inútil.
  - Poder ampliar fàcilment els components, de cara al futur. Qualsevol caixa gran.
  - Que sigui el més silenciós possible. Aquí tens diverses possibilitats:

  1. Ordinador 100% passiu, sense ventiladors ni discs mecànics i 0 decibels. És la opció més silenciosa però requereix de comprar components molt eficients energèticament i de grans dissipadors. El preu pot ser sensiblement més elevat.
  2. Ordinador amb ventiladors silenciosos, <30 decibels. Els ventiladors més recomanats són de la marca Noctua i poden costar més de 20€ cadascun. També pot ser "semipassiu": els ventiladors només s'activen quan hi ha càrrega elevada de treball.
  3. Ordinador amb ventiladors "silenciosos" barats.

  També és important: una bona caixa que redueixi la vibració, un bon disseny del flux de ventilació, una bona pasta tèrmica i un bon dissipador del processador.

  - I el més important és que tot el sistema vagi molt fluid, això és el que més valoro i no sé si en el cas d'un CPU depèn de la ssd com un portàtil o de què, però és el que més busco.

  - SSD imprescindible avui en dia.

  Et podria costar entre 350€ i 2000€, depenent de molts factors.


Publicitat

Fòrums

 • 9.286.694 missatges
 • 220.706 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat