Fòrum

Violació múltiple aquest cap de setmana a una zona degradada de Sabadell...

EstatpropiUsuari sumador165.733 11 1👍 27.966

Sis detinguts per la presumpta agressió sexual múltiple de Sabadell

Una noia de 18 anys va denunciar, diumenge, que diversos homes van agredir-la sexualment en una nau abandonada de Can Feu

04/02/2019 - 07.25Actualitzat 04/02/2019 - 10.03
 
La nau ><p class=La nau on presumptament la noia va ser agredida sexualment


Sis persones han estat detingudes a Sabadell en relació amb l'agressió sexual que ha denunciat una noia de 18 anys. Els fets haurien passat aquest diumenge a la matinada, en una nau abandonada del barri de Can Feu de la cocapital vallesana. Aquest dilluns, els detinguts podrien passar a declarar davant del jutge per una presumpta agressió sexual múltiple.

Tres estan detinguts per suposadament haver participat en l'agressió, i tres més per no haver fet res per impedir-la. 

La víctima, una noia de 18 anys que va poder fugir del lloc, va ser atesa a l'Hospital Parc Taulí i no es té notícia del seu estat de salut.

 

Comissaria de la policia local de Sabadell.

 

Nau ocupada

Els detinguts fa un any que malviuen en una nau abandonada del carrer dels Germans Farguell, en una zona de carrers foscos i solitaris del barri de Can Feu. Dies enrere, ja es va originar un incendi a l'interior perquè van intentar escalfar-se fent un foc.

En aquest lloc, la matinada de dissabte a diumenge, la noia va ser presumptament víctima d'una agressió sexual múltiple. Després hauria pogut sortir de la nau i demanar auxili a una parella que anava en un cotxe. La van dur a la Policia Municipal i la van atendre, mentre dotacions d'agents locals anaven al lloc dels suposats fets i detenien 6 persones. La nau ha quedat buida, tancada i precintada.

 

 

L'Ajuntament de Sabadell ha explicat que la policia local va ser la que va fer les detencions i després els sis homes van quedar a disposició dels Mossos d'Esquadra, que ara investiguen els fets. 

 

Zona conflictiva i insegura

La presidenta de l'Associació de Veïns de Can Feu, Carme Farràs, ha explicat que el lloc on haurien passat els fets és en una zona conflictiva de la ciutat. 

"Allí algú havia patit algun robatori, alguns cotxes oberts, amb els vidres trencats... Més o menys tothom sabia d'on venia això. Aquesta gent  anaven a la plaça Cambó, a la plaça que hi ha al mig del barri, i allí bevien molt, algún veí s'havia queixat que feien molt soroll, que increpaven a vegades la gent..."

 

Dana Carpio, una veïna, que treballa al barri denuncia l'inseguretat i que l'entitat bancària propietaria de la nau no s'en cuida.

"Aquesta és una zona que està molt sola per la nit, aquí no hi viu gent, tot són naus, i això (la nau) està contínuament obert i no saps, tens por.

És reponsabilitat de Solva que això estigui obert i això sigui un risc per les persones que estem aquí. Solvia hauria de vetllar perquè això estigués tancat."

 

 

Respostes

Configuració
 • Sau de Treviac5.368 2 395👍 6.616
  Quina puta xurma que ens entra. Qui vingui a viure a Catalunya que sigui amb contracte laboral o per estudis. I prou. Si no és així, que es quedin a casa.
  • PeterCantropus1.253 7👍 999
   Això que dius és un dels ingredients. Un altre son les manifestacions i declaracions posteriors dient que estem davant de terrorisme, que els homes han de canviar, etc.

   Aleshores arriba un VOX, t'agafa els dos ingredients i en fa la síntesi: "Els immigrants estan cometent barbaritats contra les dones autòctones (les violen, les maltracten, les maten, etc.) i qui ho està pagant injustament és l'home autòcton". Amb el corolari: "I els mitjans de comunicació i els partits de sempre no en parlen o, directament, ho tracten d'amagar".

   I com que el plat final pot ser barroer, però els ingredients -en part- hi son, el missatge cala. I molt. I això s'agreuja perquè estem parlant de temes tradicionalment tabú, efectivament, tant per la majoria de la premsa com per bona part de l'espectre polític.
 • Horus158👍 123
  Ara que no hi ha indepes pacífics que estomacar ja podrien ventar mossos unes quantes garrotades en aquesta gentola, no?
  Tant me fa qui em digui que és antidemocratic, en aquest país no existeix seguretat jurídica ni física per alguns colectius, no veig per que collons no es pot fer extensiu en aquest ramat de cabres bojes. 
  Contundència civil i connivència policial és el que cal i mes d'hora que tard enfilarien cap a frança o cap al mar cansats d'anar a dormir calents.
 • caçadornegre1.327 10👍 1.100

  La majoria de racistes autòctons que s’escandalitzen amb les violacions, abusos i maltractaments que cometen els “nouvinguts” és perquè senten una enveja profunda en que els entorns d’aquesta gent tinguin una mentalitat passiva davant d’aquets fets com la teníem aquí fa anys.

  La majoria de joves magrebís i llatins tracten a les noies com a putes amb un salvatgisme brutal. Ja venen d’estructures familiars i de mentalitats socials “ultra-patriarcals” però aquí si suma el culte a la violència gratuïta i gangsteriana i les influències de la pornografia hardcore que veuen des de xabalins.

  Al loro amb el niu d’escòria que s’està formant. I el més perillòs és que la nostra joventut viu la sexualitat avui en dia d’una manera molt “nòrdica” “sana” o “europea”. Parelles obertes, experiències homosexuals, entendre el sexe des del respecte i la diversitat... vaja conceptes i formes fantàstics, que jo aplaudeixo i tant de bo hi hagués hagut aquest esperit quan jo era adolescent.

  Però el que cada vegada és fa més evident és que hi ha dos models de relacions socials/sexuals que cada vegada són més oposats i a la vegada més majoritaris en els seus entorns.

  • ViscalavergedeMontserrat174👍 55
   No es nomès que hi hagin aquests models contraoposats, es que aquestes noves generacions que creixen aqui encara que vulguin viure la seva sexualitat d'una manera occidental es troben amb el rebuig, generant una massa d'incels que en algun moment esclata (mireu el que va passar aquell cap d'any a Köln) A les entrevistes amb l'entorn dels integristes del atemptat a les Rambles ho explicaven d'una manera molt sencilla. Som nascuts aqui, parlem català però a ulls de la gent gran som traficants i a ulls de les noies del poble, el "moromerda" amb el que mai sortirien. I per supostat laboralmente limitats a feines low cost. Si això es una massa creixent que va conformant "guetos" no en pot sortir res de bo. 
  • Defectible7.981 270
   No sé si acabo d'entendre el tercer paràgraf del teu escrit. Dius que viure la sexualitat d'una manera sana és perillós, i després dius que ho aplaudeixes.

   Entenc que estàs dient que el perillós és la combinació i proximitat d'aquests dos mons —on els agressors volen gaudir del mateix que els altres, i així ho fan a la força.

   En qualsevol cas, compte amb no caure en culpar a la víctima.
   • caçadornegre1.327 10👍 1.100

    Defectible escrigué:
    Entenc que estàs dient que el perillós és la combinació i proximitat d'aquests dos mons —on els agressors volen gaudir del mateix que els altres, i així ho fan a la força.

    No exactament. El que vull dir és que mentre els "joves catalans" entenen les relacions sexuals/emocionals i l'oci com un espai de llibertat (que es com ha de ser) en els guetto's cada dia s'entenen més les relacions sexuals/emocionals com un espai de domini, i que quan aquests dos mons es troben físicament (en una discoteca, en festes majors, en un carreró o a la sortida del institut) hi ha un perill molt gran per la gent més sana i també més confiada.
    Aquí sempre hi han hagut violadors i maltractadors, però en general se sabia qui eren (tot i que els entorns ho tapaven), ara estem parlant que hi han sectors molt grans de la població que en prou feines tenen contacte social amb la població autòctona, amb la qual cosa prevenir i identificar es fa molt més difícil. 
    • Defectible7.981 270
     Sí, és més o menys el que havia entès. Gràcies per respondre

     [...] hi ha un perill molt gran per la gent més sana i també més confiada.

     També hi ha més educació per a la prevenció i seguretat.

     Jo no havia vist mai a les amigues quedar-se a veure que l'altra entri a casa, tornant de nit, fins fa poc. Abans doncs potser ens separàvem en un moment determina, i ja està, però és que ara ens aturem per veure que cadascú entri a casa de forma segura, especialment si ens hem creuat amb algun home sol voltant. I això que som d'un lloc prou plàcid... Si en un grup són tot noies que tornen a casa seva, no poden fer tota la ronda, i sempre n'hi haurà que siguin les últimes, que seran les que viuen més lluny...

     És un clima general que s'ha instaurat, que no només té a veure amb la immigració. És molt injust no poder tornar sol de nit sent dona pel gran risc de sofrir una agressió sexual. Però quan la gent va beguda de nit, fa tanta por algú d'aquí com algú de fora.

     A més, segons diuen aquesta noia es va despertar allà. La van drogar i se la van emportar, pel que sembla. Aquest tipus de comportaments delictius sí que són nous, venen de la mà de l'accés a les drogues que ho faciliten, però compte que això és propi de gent de totes bandes. En països com EEUU, aquesta mena de drogues corren entre els universitaris locals.


     Ja que menciones les festes majors, per cert, m'ha vingut al cap com aquest estiu parlàvem amb els amics, amb qui recorríem totes les empalmades dels pobles de la comarca antany, de com aquest tipus de festes a l'aire lliure són ara terreny quasi exclusivament d'aquesta tipologia de persones.

     Que sempre ho havien estat, eh? La música i tot plegat sempre havia estat mescla important de temàtica castellana o de corrent majoritària, etc. Però abans no hi havia alternativa i els locals també hi anàvem. Ara ja no: els locals, que acostumem a tenir més recursos, tenen també més opcions entre les que triar en mil-i-un festivals i activitats, o fins i tot es tanquen a casa en els seus cercles privats de videojocs i xarxes socials, doncs ja no hi van. De manera que l'espai públic l'ocupa qui no té gairebé res més, amb els problemes que comporta.

     Vull dir, el nostre abandó de l'espai públic per una qüestió que en podríem dir 'de classe' és un factor que també hi té a veure. I no és un abandó forçat per la presència d'immigració, és un abandó voluntari.
   • Rigel64.546 11 5👍 33.211
    Doncs que una concepció liberal de la sexualitat requereix d'un entorn segur per tal que aquesta no caigui. Al capdavall les restriccions en termes de sexualitat en part tenen com a motivació la seguretat (especialment en el cas de les dones).
    • Defectible7.981 270
     No caigui a on?

     Al capdavall les restriccions en termes de sexualitat en part tenen com a motivació la seguretat (especialment en el cas de les dones).
     Eh?

     wtf

     Espero que no estiguis donant a entendre el que em sembla que estàs donant a entendre...
     • Rigel64.546 11 5👍 33.211
      He pensat més del què he escrit. Volia dir que cal seguretat per tal que no calgui un sistema cultural repressor de la sexualitat. El que vull dir és que, l'alliberament sexual sense un entorn social segur el que provocarà inevitablement és una involució (i les dones seran les que més ho patiran).
  • __33598__35👍 24
   Les cultures que prioritzen el futur tenen fills, les que prioritzen el present desapareixen.
 • ViscalavergedeMontserrat174👍 55
  El pitjor de tot d´aquesta historia, es que desprès de cometre el delicte en lloc de fugir o amagarse, s'en van tan tranquils a la seva nau okupa com si sapiguessin que no els hi passarà res....
 • Sternbert411 2👍 514
  Un cop mes la política autodestructiva progre acaba en el dolor d'una noia innocent. En sou els responsables, i un dia hi passareu comptes.
 • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208
  Curiós com canvia l'opinio d'alguna de la gent segons el color de la manada...

  A banda, es ser hipocrita no reconeixer el background cultural dels emigrants de certs paisos. Pero fer una causa general contra tots els immigrants, indeoendentment de si han comes cap cri. O no i del seu origen.... El Raco Racista
  • Defectible7.981 270
   Cada vegada que passa una desgràcia, la celebren.
   • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208
    Com sabras soc un ferm opositor a l'islam, no soc pas sospitos de simpatitzar-hi, i penso que la religio i la cultura tenen molt a veure amb agresions d'aquest tipus. Pero també podem reconeixer que hi ha molts immigrants que no només estan en contra d'això des d'un principi sino que amb el temps es tornen part de la nostra societat imprescindible. I es dificil defensar això despres dels atemptats del 17-A de 2017.
    • Defectible7.981 270

     Hom diria que poc o res té a veure amb la seva condició religiosa, el que han fet aquesta gent. En tot cas amb una cultura masclista (on l'islam hi influeix, però no n'és allò primari), i després amb la condició d'immigrant, la pobresa, les drogues i la delinqüència.

     Prou irònicament, el que els racistes del Racó demanen per aquesta gent és quelcom que s'adiu molt més al que es fa amb aquesta mena de criminals als països islàmics. El cristianisme, en canvi, advoca pel perdó.

     Islamòfobs que sostenen valors propis del fonamentalisme islàmic, misteris del Racó  ¯\_(ツ)_/¯

     • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208
      L'extrema dreta i l'islam... masses coincidencies.

      La religió en sí te nombrosos versos que justifiquen i animen a cometre crims d'aquesta mena i d'altres. En el cas de violar dones no musulmanes per exemple hi ha una justificacio moral en l'alcorà . Si cal ja te la buscare.

      La questio es que les persones per naturalesa acostumen a ser bones (tambe covardes, d'aqui en pot sortir molt mal) i cal un marc ideologic per justificar certes accions.

      Pensa que des de l'aparició i hegemonia del wahabisme es fa una interpretacio molt literal del text, permetent que hi hagi abusos bestials sobre dones, homosexuals, no creients en l'islam, apostates, esclavisme i un llarg etc
      • Defectible7.981 270
       Es barallen pel mateix tros d'un pastís que només veuen ells.

       En el cas de violar dones no musulmanes per exemple hi ha una justificacio moral en l'alcorà . Si cal ja te la buscare.

       Sí, ja ho sé.

       No sé per què no crec que sigui el cas que ens ocupa.
       • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208
        Si es el cas que ens ocupa o no, no m'importa gaire. Si l'han violat que ho paguin i punt.

        El que realment em preocupa és el paper de les noves tecnologies en magnificar les noticies que produeixen morbo i en radicalitzar les persones. Veig la gent cada cop mes radicalitzada, abandonant la dignitat i el sentit comú, i tota ella coincideix amb un consum molt elevat d'informació similar a aquesta.

        Penso que ens estan rentant el cap a tots i que la gent te molt poca capacitat critica.
        • Defectible7.981 270
         Bé, acabes de descriure la que va ser la meva motivació quan vaig aterrar aquí i vaig veure el nivell de propagació de propaganda discriminatòria que s'hi tolerava.

         Això té mala solució, ja t'ho dic ara. Amb la indigència mental no s'hi pot discutir ni parlar, només se'ls pot marginar. Són gent perillosa i l'odi es propaga com el foc.
  • __33598__35👍 24
   No contra tots, hauriem de mirar les estadístiques. L'ajuntament de Barcelona o la Generalitat ho publica això?
 • Xicoira5.069 2 426👍 4.027
  Les agressions sexuals tenen un factor comú, que no és ni ètnic ni religiós: una mentalitat masclista fortament arrelada

  Dir que als països islàmics hi ha molt de masclisme és una obvietat, però d'aqui a proposar (1) que tots els immigrants nouvinguts són uns violadors, (2) que hi ha un pla de les "elits" per generar immigració, i (3) que hi ha un factor ètnic/religiós important en aquestes agressions és tergiversar el relat.

  Si sabem que l'aspecte en comú és que hi ha una forta discriminació de la dona (tant aquí com fora), la resposta és senzilla: dotar les dones de més protecció. De poc serveixen uns esprais.

  I de pas, no crec que els "homenots" del Racó sàpiguen molt bé què significa estar en perill constant d'agressions sexuals, tant com per poder proposar mesures salomòniques com la deportació massiva. Sobretot amb el paternalisme ranci que cardeu, que sembla que a la vida tot hagi de sortir de nosaltres, els homes, per defensar les coses "inferiors".
 • grava3.330 2 606👍 5.058
  Com és habitual, el sociologisme dels "factors estructurals" no ofereix cap altra solució que no sigui el Pais de Xauxa, on tot funcionarà com seria desitjable i en particular, les ètnies acabades d'arribar s'integraran automàticament i immediata sense discriminacions, i a nois amb escassa formació i contactes se'ls oferiran els treballs ben pagats que no troben els autòctons...

  En el món real (aquí, a Cuba i a Veneçuela), la gent ha d'aprendre que la vida és dura i injusta (i no només a causa de la societat...), i no per això es pot anar violant noies perquè vas molt calent i ets una víctima (no dic que no ho siguin en molts de sentits).

  Centenars de generacions de joves aquí han/hem patit  l'abstinència i ho han resolt amb la mà combinada amb la prostitució, mitjans que ells també tenen al seu abast enlloc de forçar donzelles (que no dubto deu resultar més emocionant). En aquest cas clarament actuen factors culturals de supremacia del mascle, dominació i humiliació de la dona i supòsit de lliure utilització d'aquelles que no estan marcades com a propietat d'un altre.

  Seria interessant proposar algun programa o mitjà racional d'incidir de manera efectiva sobre aquestes actituds, suficientment creïble per a que la gent el pugui comprar, enlloc de disculpar aquests fets a base de causes distals que també afecten gran quantitat de persones, que no practiquen per això les violacions en grup. Perquè llevat dels creients multicultis, la gent es deixa guiar pel sentit comú, i davant vaguetats sociològiques en resposta a una violació guanya per golejada...

  Resultat d'imatges de trump racism
 • __33577__97👍 35
  Si l'ajuntament de Sabadell comprés blocs de pisos als bancs i en fessin vivendes socials pels nouvinguts, no passarien aquestes coses.

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.744 missatges
 • 220.076 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat