Fòrum

Als administradors del Raco : O el feu fora o us denuncio

malllamplll_3.788 2 546👍 2.498
Com podeu permetre un usuàri que utilitza el Raco com a instrument propagador de xenofòbia i racisme ? 

El Raco està subvencionat per l'usuàri racista ?
La resposta de Racó Català
Bona nit,

des de l'administració dels fòrums de Racó Català ens agrada mantenir un perfil baix. Preferim que els usuaris siguin els protagonistes dels debats i així ho hem mantingut durant els 20 anys d'història d'aquest portal.

No obstant això, avui creiem oportú explicar-nos.

1. El punt més important. Al Racó Català treballem cada dia amb molt d'esforç i il·lusió per mantenir aquest projecte. No obstant això i essent molt honestos, no disposem de tots els recursos que ens agradaria per arribar a cada debat dels fòrums. Si no complim amb les vostres expectatives, us demanem disculpes de tot cor i us emplacem que sigueu denunciant a aquells missatges i usuaris que creieu que no haurien de tenir lloc en aquest portal.

2. Tenint en compte el punt anterior, si teniu qualsevol problema amb un usuari en concret, si us plau, silencieu-lo i/o reporteu-lo. Si creieu que heu d'anar un pas més enllà, us recordem que sempre podeu emprendre accions legals contra aquest usuari.

3. Les normes del Racó són clares i volem recordar això que està escrit en els punts 3, 4 i 5: 
  • "Està prohibit expressar opinions que puguin constituir un delicte".
  • "Està prohibit l'assetjament digital".
  • "Estan prohibides les amenaces. No es pot defensar l'assassinat de ningú. Qualsevol referència a matar, torturar, apallissar i similars també hi estan prohibides, naturalment. Així com les amenaces a altres usuaris. Independentment de la seva ideologia".

Només ens queda agrair-vos una vegada més la participació i la dedicació constant que tots teniu en aquest fòrum. Vosaltres heu anat construint el Racó any rere any des del 1999.

Salut.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.751 missatges
  • 220.076 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat