Fòrum

New York Times prova que l'ajuda humanitària va ser cremada per l'oposició i CNN que l'intent de magnicidi és cert

zoe33.630 9 22👍 2.430
Obro aquest fil perquè m'agradaria conèixer el punt de vista dels raconaires que tenen més idea sobre temes militars.

Trump tant personalment, com a través de vocers, ha dit que farà servir la força militar contra nosaltres, darrerament l'excusa és que ho farà si hi ha violència contra Guaidó, la palangrista Patricia Janiot va fer un video on descriu pas a pas les coses que han anat passat.

Ahir els escuacas van enviar els joves pihos als destacaments militars amb la finalitat de convèncer-los d'acceptar una suposada lei d'amnistia que els protegeix si li donen l'esquena a Maduro, la reacció de tots va ser cremar la llei davant dels joves i engegar-los a pastar fang elegantment.

Les forces Armades veneçolanes del ministre de defensa cap avall, estan fent exercicis militars, preparant-se per a un possible atac.




Avui ens hem llevat amb la notícia de que han arribat a Brasil soldats israelians amb l'excusa de l'ajuda humanitària per a Brumadinho.

El dia 4 de desembre Maduro va viatjar a Rússia per a parlar amb Putin i el dia 10 ja estaven aquí uns potents bombarders capaços de transportar míssils i ogives nuclears i ningú no sap que hi van portar.

https://www.youtube.com/embed/k2L5qDOu6XM

En un principi, els enemics de Veneçuela comptaven amb un aixecament militar que no va passar d'una desena de soldats a un destacament al nord de Caracas (Cotiza) i que va ser controlat el mateix dia, i l'altre element també fracassat era la violència als carrers, així que van haver de continuar el xou amb l'auto proclamació del Guaidó que tampoc ha arribat enlloc  i estats units i la resta dels seus països satèl·lits es van ficar fins al coll reconeixent-lo. Les acciones més desesperades van ser convocar una reunió a l'OEA per a votar a favor d'una intervenció que van perdre perquè només van aconseguir 16 vots, així que van convocar una reunió urgent del Consell de seguretat de les nacions unides que també van perdre.

Ahir estats units va fer del coneixement púbic que els comptes congelats veneçolans ara estan a la disposició de Guaidó (tal i com ho va dir la Janiot al seu video)

Ja no és únicament qüestió d'interessos econòmics i geopolítics, sinó d'orgull perquè no han tingut èxit en res i ara tenen així com la seva titella, el cul a l'aire i mentre, els veneçolans vivim un infern d'incertesa.



Ostres! edito! M'he deixat el detall més important, un mapa amb l'ubicació de les bases militars gringas, anglesas i dels països baixos que ens envolten.


Respostes

Configuració
 • FollUsuari sumador77.658 12 3👍 40.610
  Jo crec que no es produirà cap invasió, que és pura propaganda.

  Això sí, el dictador no sortirà de cap més manera que la violència i coacció (que pot ser si l'exèrcit li gira l'esquena, no cal que sigui una amenaça exterior). Les mediacions i el "diàleg" no serveixen per res i són una excusa del règim per guanyar temps.

  A Veneçuela el que pot passar és:

  1- Maduro manté el control ferm de l'exèrcit i juntament amb els colectivos continua el seu règim del terror consolidant la dictadura.

  2- Hi comencen a haver fissures a l'exèrcit, tantes que Maduro fa un pas enrere i es convoquen eleccions lliures amb la supervisió de les Nacions Unides. (Evidentment eleccions lliures no té cap possibilitat Maduro, si no és que estigués ja a un avió cap a Cuba).

  3- Hi ha fissures a l'exèrcit i a més el carrer agafa les armes o les protestes de la gent (que ja no té res a perdre) es tornen extremadament violentes i es produeix una espècie de guerra civil dins de l'exèrcit i als carrers entre la gent i les forces de seguretat + colectivos armats.

  Jo crec que lamentablement serà la primera. Per això és tan perillós posar l'exrema esquerra al poder, perquè no l'abandonaran mai més per les bones. Està passant el mateix a Nicaragua.

  Això sí a aquest ritme Maduro continuarà tenint el poder però governarà un descampat.
 • zoe33.630 9 22👍 2.430


 • zoe33.630 9 22👍 2.430
 • maori16.174 3 114👍 8.326

  'Els EUA desplega forces especials i equips prop de Veneçuela'



  Rússia adverteix que EUA està desplegant a les seves forces especials i equips a la frontera de Veneçuela en el marc d'un pla militar.

  "Les forces especials i els equips d'Estats Units es despleguen a prop de la frontera amb Veneçuela", ha dit aquest divendres la portaveu del Ministeri d'Exteriors rus, Maria Zakhàrova.

  La portaveu també ha denunciat els plans dels EUA i els seus aliats en l'Organització del Tractat de l'Atlàntic Nord (OTAN) d'armar l'oposició de Veneçuela.

  "Hi ha informacions segons les quals empreses nord-americanes i aliats dels Estats Units en el si de l'OTAN estudien la compra d'una important quantitat d'armament i de municions a un país d'Europa de l'Est, amb vistes a lliurar-les a les forces d'oposició veneçolanes" , ha assegurat Zakhàrova durant una roda de premsa, on ha esmentat metralladores pesades, llançagranades automàtiques, sistemes de defensa aèria portàtils (MAPNADS) i diversos tipus d'artilleria com a possibles subministraments.

  A més, ha alertat que "la situació a Veneçuela ha arribat a un punt crític" i ha acusat els Estats Units d'usar la suposada "ajuda humanitària" a Veneçuela com "un pretext per a una acció militar" per enderrocar el president veneçolà, Nicolás Maduro.

  "Pel 23 de febrer està prevista una provocació perillosa de gran envergadura, l'encreuament de la frontera de Veneçuela, incitat i encapçalat per Washington, per l'anomenat comboi humanitari que pot provocar enfrontaments entre partidaris i adversaris i crear un pretext convenient per a una acció militar per tal d'apartar del poder a l'actual president legítim", ha afirmat la diplomàtica russa.

  La portaveu de la Cancelleria russa ha avisat que, si els plans de provocació de Washington es duen a terme a Veneçuela, això "significarà el traspàs de la política exterior agressiva dels EUA a un nou nivell, el nivell de les aventures militars "i com a conseqüència" s'aguditzarà la tensió i s'elevarà la confrontació al món".

  L'oposició veneçolana, recolzada per autoritats dels EUA, Colòmbia, Brasil i altres països sud-americans, assegura que aquest dissabte 23 de febrer entraran al país carregaments d'ajuda humanitària sol·licitada pel líder colpista opositor Juan Guaidó -autoproclamat "president interí" del país bolivarià de manera inconstitucional el passat 23 de gener amb el suport de Washington, tot i la negativa de Maduro.

  El Govern del país bolivarià s'oposa a aquesta presumpta ajuda per considerar-la com un altre complot colpista i adverteix que els Estats Units usa el nom d'ajuda humanitària per subministrar armes a l'oposició i promoure una intervenció a Veneçuela.

  Davant d'aquesta mesura, Maduro ha ordenat tancar la zona fronterera en l'estat Falcón (nord) amb les Antilles holandeses (Aruba, Bonaire i Curaçao), i la frontera amb Brasil des on l'oposició espera l'arribada de la suposada ajuda humanitària de Washington.


  https://www.hispantv.com/noticias/rusia/411863/eeuu-fuerzas-militares-frontera-venezuela-ayuda-humanitaria?fbclid=IwAR3BBM0YdxLtYCyfkTDoL2dcDufepoxs9uSt78fMHFEtjPoCkE4tIgUg05I 

 • zoe33.630 9 22👍 2.430
  El nostre canceller ha dit avui que el cop d'estat ha fracasat

 • zoe33.630 9 22👍 2.430
  Fastigosa discriminació a la pallassada de concert escuaca (que estrany)

 • zoe33.630 9 22👍 2.430
  La cirera del pastís...

 • zoe33.630 9 22👍 2.430



  Feia coses a l'habitació amb la tele engegada quan l'he sentida m'he quedat de pedra, quina alegria, quina enyorança, que bonic


  https://www.youtube.com/embed/E2wYh82iHBE

 • zoe33.630 9 22👍 2.430
  Després del fracàs del 23 de febrer amb l'entrada de "l'ajuda humanitària" per la força i la fabricació de fets de falsa bandera, el passat dijous 07 aproximadament a les 17:00 de la tarda, hora de Veneçuela, hem estat víctimes d'un atac cibernètic al cervell de la nostra represa del Guri. Quan els nostres hackers van aconseguir rebutjar l'atac, tenien aparells electromagnètics en punts claus al llarg de la xarxa que van provocar una nova caiguda de tensió i col·lapse i després van reforçar amb una tercera etapa d'acció física amb sabotatges focalitzats a estacions elèctriques.

  Aquí a Caracas van incendiar l'estació de Baruta, a l'est de la ciutat, on viuen els escuacas, al Zulia, frontera amb Colòmbia, van volar un cable submarí i aturar 3 estacions més, hi van passar sense electricitat des de dijous fins ahir al vespre i els paracos van organitzar saqueigs allà, el centre comercial sambil el van deixar a la merda.



  Us deixo la transmissió conjunta del president explicant l'atac

  https://www.youtube.com/embed/2YZMmPg1eyI

  La intenció era en primera instància generar morts per l'emergència que hauria als hospitals, però Maduro com que és tan burro, va jugar avançat i va comprar generadors elèctrics per a cada hospital i maternitat. L'altra intenció era desesperar la població perquè també es va tallar el subministre d'aigua i de benzina, pensaven que passariem més d'una setmana sense aquests vitals serveis i que a la primera nit sortiríem a saquejar perquè "estem morts de gana" però hem resistit en pau i fins dilluns, veient el nou fracàs, van pagar grups de paramilitars i delinqüents per a promoure saqueigs, però una vegada més els hi ha explotat a la cara, perquè els afectats han estat els de les classes mitges/alta que són els seus seguidors

  Per altra banda, han deixat proves a les xarxes del seu atac i que hauran d'explicar.





 • zoe33.630 9 22👍 2.430
  Ara mateix aquest "influencer" està declarant a les instal·lacions del SEBIN

 • Pocafeiner3.423 9 596👍 2.853
  No entenc això de "fracassada l'opció". Una opció fracassa quan s'intenta dur a terme no? Jo ho canviaria per "descartada" o "desestimada".
 • maori16.174 3 114👍 8.326

  Vox dóna suport a la intervenció militar a Veneçuela


  El responsable de relacions exteriors de Vox, Espinosa de los Monteros.

  El diari El País va informar que el partit d'extrema dreta Vox va demanar a Espanya el suport a les "mesures extraordinàries" a Veneçuela, justificant així la intervenció militar estrangera de no haver-hi "més remei".

  "Aixecant una bandera que ni tan sols el PP s'ha atrevit fins ara a enarborar", assenyala el rotatiu alhora que apunta sobre la contradicció que suposa "que un partit nacionalista doni suport a una invasió".

  Ivan Espinosa de los Monteros, vicesecretari general de Relacions Internacionals de Vox, va assegurar que a Veneçuela "s'estan cometent alguna cosa molt semblant a crims de lesa humanitat", en un intent per justificar la seva postura sobre la intervenció. El funcionari de Vox, va arribar a qualificar la invasió com un "acte de suport a la sobirania del poble veneçolà". Al costat de l'oposició veneçolana i cubana, en un cèntric hotel de Madrid, Espinosa de los Monteros va esgrimir aquests arguments.

  Recentment, el responsable de relacions exteriors de Vox va fer una gira per EUA (Washington, Nova York i Miami) per recaptar fons i assistir a una convenció de polítics conservadors; a més de reunir-se amb dos membres de l'Administració Trump a Washington: Elaine Chao, secretària de Transports; i Betsy DeVos, d'educació. 

  Els dirigents de Vox, que van utilitzar en tot moment el terme Hispanoamèrica en comptes d'Iberoamèrica o Amèrica Llatina, van posar en el mateix cistell a Veneçuela, Cuba i Nicaragua i van cridar a lluitar "contra el socialisme, el marxisme cultural i per la llibertat".


  http://espanol.almayadeen.net/news/Vox/284105/apoya-vox-la-intervención-militar-en-venezuela

 • zoe33.630 9 22👍 2.430

  Detalls  exclusius del  pla  per  assassinar Maduro amb drones  a  l'agost




  https://www.youtube.com/embed/ZEQRtrW-H2w



  Bogotà, Colòmbia(CNN)-CNNva obtenir nous vídeos que proporcionen una perspectiva esgarrifosa del misteriós atac amb drones perpetrat l'any passat contra el president Nicolás Maduro. Que se sàpiga, és el primer intent de matar un cap d'Estat amb un artefacte comercial d'aquest tipus, comprat en línia i acoblat a mà amb explosius militars al seu interior.

  Un home ha reconegut ser l'organitzador de l'atac i diu que va ser executat per un grup de desertors de l'Exèrcit de Veneçuela, juntament amb altres persones. En una entrevista exclusiva amb CNN, va recapitular com es van preparar per a l'atac i ens van donar vídeos presos amb cel·lulars que mostraven drones, explosius i vols de pràctica als llanos colombians.

  "Hem tractat per totes les vies pacífiques i democràtiques de posar fi a aquesta tirania que es disfressa de democràcia", li va dir a CNN sota condició d'anonimat, referint-se al règim de Maduro."Tenim amics presos, torturats. Aquesta va ser una decisió difícil".

  També admet que el complot va poder haver matat moltes altres persones a més del seu objectiu."Aquest va ser el risc que vam haver d'assumir", respon. Ens dol que el poble veneçolà sigui sempre el que hagi de pagar les conseqüències".

  El líder opositor Juan Guaidó, que es va declarar president interí de Veneçuela, li va dir a CNN que reprovava aquest atac. "Aquestes opcions no són vàlides". Va afegir que en realitat, sospitava que l'atac havia estat un muntatge."Crec que va ser res intern armat pel govern fent-lo lluir com a víctima".

  L'endemà de l'atemptat,l'assessor nacional de seguretat dels EUA, John Bolton, va advertir que hauria pogut ser fingit per donar-li al Govern de Maduro una "excusa", potser per posar màdura. Tot i així, elsf uncionaris ambaccés a informs d'intel·ligència li van dir a CNN que creuen que sí esva tractar d'un atac autèntic que va sortir malament.
   
  Notícia sencera aquí

 • TUTTLE3.283 14 612👍 2.252
  Necessiten un ICBM i ja seran els millor amis de trump. Mireu en Kim sino...
 • maori16.174 3 114👍 8.326

  FINS A 100 TROPES RUSSES DESPLEGADES A VENEÇUELA



  El 23 de març, dos avions de les Forces Aeroespacials de Rússia van aterrar a l'aeroport principal de Veneçuela amb un oficial de defensa rus i prop de 100 soldats, segons informes dels mitjans de comunicació i dels activistes locals.

  Els avions van ser identificats com a de passatgers de Ilyushin IL-62 i un avió de càrrega militar Antonov AN-124.Van sortir de Moscou des de l’aeroport militar rus Chkalovsky el 22 de març i van visitar Síria en ruta cap a Veneçuela.

  Segons les especulacions, els oficials defensius de la defensa van ser Vasily Tonkoixkurov, cap de l'Estat Major de les Forces Terrestres. També es va lliurar algun material [suposadament més de 35 tones].

  El Ministeri de Defensa rus encara no ha publicat comentaris sobre aquest informe. No obstant això, els mitjans de comunicació de Rússia diuen que citen "fonts pròpies" que la delegació va arribar a Veneçuela per "consultes bilaterals" sobre una àmplia gamma de temes, inclosa la cooperació militar i tècnica.

  https://southfront.org/up-to-100-russian-troops-deployed-in-venezuela-report/?fbclid=IwAR2Gevlojx_xqHKJ7JZBP7TYvY3KcBHPHQQwMoHCbAcDZeL9cay50OTBIUc 

 • Xulomander6.367 3 337👍 7.038
  Zoe, has vist aquest documental que acaba de sortir al YouTube?

  https://www.youtube.com/embed/u6_oWLuV7TQ
  • zoe33.630 9 22👍 2.430
   No l'he pogut veure, tinc espatllat el so de l'ordinador i aquests dies ens fan atacs al sistema elèctric (que inclou el bombeig d'aigua) i al sistema de telecomunicacions, però quan pugui el miro 
 • maori16.174 3 114👍 8.326
  Veneçuela denuncia els dos "atacs terroristes" contra el sistema elèctric



  Un dia després de l'últim apagada registrat a Caracas i altres ciutats de Veneçuela, el govern del president Nicolás Maduro va emetre aquest dimarts un comunicat per repudiar els "atacs terroristes" contra el sistema elèctric nacional.

  El comunicat sosté que aquest dilluns 25 de març el sistema elèctric nacional "va sofrir dos arterosos atacs terroristes de mans de violents que han fet de la sembra de sotsobre a la població el seu instrument per aconseguir els seus fins desestabilitzadors".

  Segons el govern veneçolà, el primer d'aquests atacs va tenir "característiques similars al perpetrat el 7 de març" i va produir pèrdua de càrrega, que va ser ràpidament recuperada.

  "Arribem, a partir de les 7 pm, els més alts valors de generació pel Sistema Elèctric Nacional des de l'atac terrorista del 7 de març, comportant la distribució de manera robusta i harmònica, fins les 9:47 pm, quan mans criminals van provocar un incendi de gran magnitud al pati de transmissió del Guri ". Aquest incident va afectar 3 autotransformadors i "tot el cablejat imprescindible a les finalitats de transmissió", precisa el comunicat.

  L'Executiu ha remarcat, a més, que "un esdeveniment d'aquesta naturalesa mai s'havia suscitat en la història del Sistema Elèctric Veneçolà", el que segons el parer de Caracas, "deixa en evidència l'absència de límits" dels "terroristes emparats per les cúpules guerreristes que conformen l'entramat militar, financer i mediàtic dels supremacistes que avui exerceixen el poder en els Estats Units d'Amèrica i aspiren hegemonitzar el domini geopolític mundial".

  Més d'hora, el ministre per a la Comunicació i Informació de Veneçuela, Jorge Rodríguez, va publicar en el seu compte de Twitter fotografies i un vídeo sobre l'incendi al pati de generadors de Guri, la presa hidroelèctrica que supleix el 70% de la generació en tot el país.

  Segons va explicar el funcionari, es va tractar d'un "atac" perpetuat per "criminals" que va provocar el nou apagada al país dilluns i que segueix afectant a gran part del territori veneçolà.

  "Els criminals van generar un incendi al pati de 765 kva de Guri, amb la intenció perversa de danyar de manera definitiva la generació i transmissió de la càrrega", va escriure Rodríguez, que el dia anterior ja havia denunciat un sabotatge.


  Recerca en curs

  Després de les denúncies sobre els nous atacs contra el sistema elèctric, el fiscal general de la República, Tarek William Saab, ha informat que el Ministeri Públic ha emprès una investigació penal per determinar les responsabilitats en les accions del "sabotatge elèctric".

  "Hem designat un fiscal amb competència nacional i 2 fiscals de l'estat Bolivar per aclarir aquests criminals fets", ha informat el fiscal en el seu compte de Twitter.

  L'Executiu ha remarcat, a més, que "un esdeveniment d'aquesta naturalesa mai s'havia suscitat en la història del Sistema Elèctric Veneçolà", el que segons el parer de Caracas, "deixa en evidència l'absència de límits" dels "terroristes emparats per les cúpules guerreristes que conformen l'entramat militar, financer i mediàtic dels supremacistes que avui exerceixen el poder en els Estats Units d'Amèrica i aspiren hegemonitzar el domini geopolític mundial".

  Més d'hora, el ministre per a la Comunicació i Informació de Veneçuela, Jorge Rodríguez, va publicar en el seu compte de Twitter fotografies i un vídeo sobre l'incendi al pati de generadors de Guri, la presa hidroelèctrica que supleix el 70% de la generació en tot el país.

   

  Govern es mobilitza

  Davant la nou apagada, diverses dependències de Govern es van mobilitzar per donar suport a la societat veneçolana.

  El ministre de Transport, Hipòlit Abreu, va informar que la seva cartera ha activat el Pla de Contingència "relacionat a esdeveniments elèctrics en el Sistema Ferroviari i aeri, garantint així la seva mobilitat a les diferents destinacions".

  Per la seva banda, el Servei Nacional Integrat d'Administració Duanera i Tributària (SENIAT) va estendre el període per a la declaració i pagament d'impostos fins al 30 d'abril.

  "Complint instruccions del President @NicolasMaduro davant els atacs terroristes contra el nostre sistema elèctric, que afecten tot el país, el SENIAT anuncia l'extensió del període de declaració i pagament de l'Impost Sobre La Renda ISLR fins al Dimarts 30 d'abril", va escriure el superintendent tributari, José David Cabello, al seu compte de Twitter.


  https://actualidad.rt.com/actualidad/309807-ultimo-apagon-venezuela-gobierno-maduro 

Publicitat

Fòrums

 • 9.285.176 missatges
 • 220.679 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat