Fòrum

Ara mateix sembla imminent un atac militar d'estats units a Veneçuela

zoe33.530 9 22👍 2.353
Obro aquest fil perquè m'agradaria conèixer el punt de vista dels raconaires que tenen més idea sobre temes militars.

Trump tant personalment, com a través de vocers, ha dit que farà servir la força militar contra nosaltres, darrerament l'excusa és que ho farà si hi ha violència contra Guaidó, la palangrista Patricia Janiot va fer un video on descriu pas a pas les coses que han anat passat.

Ahir els escuacas van enviar els joves pihos als destacaments militars amb la finalitat de convèncer-los d'acceptar una suposada lei d'amnistia que els protegeix si li donen l'esquena a Maduro, la reacció de tots va ser cremar la llei davant dels joves i engegar-los a pastar fang elegantment.

Les forces Armades veneçolanes del ministre de defensa cap avall, estan fent exercicis militars, preparant-se per a un possible atac.
Avui ens hem llevat amb la notícia de que han arribat a Brasil soldats israelians amb l'excusa de l'ajuda humanitària per a Brumadinho.

El dia 4 de desembre Maduro va viatjar a Rússia per a parlar amb Putin i el dia 10 ja estaven aquí uns potents bombarders capaços de transportar míssils i ogives nuclears i ningú no sap que hi van portar.

https://www.youtube.com/embed/k2L5qDOu6XM

En un principi, els enemics de Veneçuela comptaven amb un aixecament militar que no va passar d'una desena de soldats a un destacament al nord de Caracas (Cotiza) i que va ser controlat el mateix dia, i l'altre element també fracassat era la violència als carrers, així que van haver de continuar el xou amb l'auto proclamació del Guaidó que tampoc ha arribat enlloc  i estats units i la resta dels seus països satèl·lits es van ficar fins al coll reconeixent-lo. Les acciones més desesperades van ser convocar una reunió a l'OEA per a votar a favor d'una intervenció que van perdre perquè només van aconseguir 16 vots, així que van convocar una reunió urgent del Consell de seguretat de les nacions unides que també van perdre.

Ahir estats units va fer del coneixement púbic que els comptes congelats veneçolans ara estan a la disposició de Guaidó (tal i com ho va dir la Janiot al seu video)

Ja no és únicament qüestió d'interessos econòmics i geopolítics, sinó d'orgull perquè no han tingut èxit en res i ara tenen així com la seva titella, el cul a l'aire i mentre, els veneçolans vivim un infern d'incertesa.Ostres! edito! M'he deixat el detall més important, un mapa amb l'ubicació de les bases militars gringas, anglesas i dels països baixos que ens envolten.


Respostes

Configuració
 • Lepid1.243 3👍 453
  No hi haurà invasió... Si Maduro fa cas i convoca el·leccions, les quals segurament perdrà. Si no acepta les eleccions llavors es possible una intervenció armada.
 • Xein8👍 14
  És possible que els Estats Units ataquin Veneçuela; volen el seu patroli i Maduro no el donarà ni el sap administrar. El comunisme no serveix i el capitalisme està mal portat. Però en el temps que estem el comunisme no és el que vol la gent. La gent ja no vol sobreviure (no tothom), vol viure i fer diners, amb el comunisme no es pot. Tot i que crec que el capitalisme d'avui dia és precari per a moltes persones.
 • UsuariV11.106 4 187👍 6.677
  Desenganyeu-vos. Per molt que la desitgeu, no tindreu eixa sort.


 • herunter1.038 12👍 455
  Diem del Puigdemont, però aquest s'autoproclama president i poc li falta per fer un Brussel·les i cap a amagar-se...
 • FuRTiUsuari sumador19.967 12 75👍 7.577
  Total, que us heu inventat tot això perquè avui el vostre Dictador possiblement sigui derrocat.

 • Nàtius1.820 4 885👍 2.068
  Em costaria de creure que EEUU s’emmerdés ara amb un conflicte armat, més quan no ho necessita ja que només amb el bloqueig de la petrolífera probablement el govern Maduro caurà solet (o si més no s’anirà a eleccions). Però clar, amb Mr. Trump tot és possible 

  De moment sembla ser que demà la Unió Europea reconeixerà al Guaidó, ja veurem què passa, però les celebracions dels pro-Maduro de l’altre fil potser van ser precipitades...
 • oprimit19.081 15 81👍 9.324


  Tot apunt per defensar la revolució!
 • Mercator3.810 3 540👍 3.089
  No ho veig, Veneçuela està massa a prop del seu territori, no crec que els hi convengui desestabilitzar Sud-amèrica. De totes maneres si se'n van de l'Afganistan, a qualque altre lloc s'hauran de ficar per seguir fent demostració de força i justificar inversió militar.
 • zoe33.530 9 22👍 2.353
  Sembla que ahir va ser un dia decisiu, Itàlia i Àustria no van reconèixer el whiteDog malgrat  les pressions dels estats units i la resta de l'UE.

  Almugre va estar a punt de tenir un infart perquè Mèxic, Uruguai, Bolívia i el CARICOM van convocar una reunió per a ajudar al diàleg a Veneçuela i la solució pacifica dels nostres problemes.

  I la cirera del pastís va ser el Jhon Bolton amenaçant Maduro amb Guantánamo si no marxa pels seus propis peus, això sumat al descuit de la llibreta amb la nota dels 5.000 soldats a Colòmbia ja fan pinta de que tenen les mans lligades i que ja no és possible un atac militar.

  A la part econòmica, el dòlar paral·lel comença la seva agonia, ja han tancat dues pàgines criminals d'aquestes i la que queda, fa una mitjana entre diversos indicadors i cada dia baixa més perquè el dòlar oficial val més i ara li convé a la gent comprar-lo de forma electrònica, ja han deixat en pau el nostre efectiu i els diners que abans circulaven de forma il·legal, ara els rep el govern i els banquers estan desesperats pel nou percentatge d'encaix bancari que ha estipulat el govern.

  Per primera vegada en molt de temps, sembla que comencem a veure una sortida a tot aquest patiment
  • Rigel63.318 10 6👍 31.681
   Tan debò us en sortiu  
   • zoe33.530 9 22👍 2.353
    Crec que ja puc dir que hem guanyat

    Ara diuen que el rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrègim caurà demà 4 de febrer
    • Rigel63.318 10 6👍 31.681
     Qui ho diu?
     • zoe33.530 9 22👍 2.353
      Avui som 07 i encara tenim el mateix president

      I fa una hora més o menys, el nostre ministre de comunicació ha donat detalls d'un treball d'intel·ligència que va contribuir amb l'avortament dels seus plans Clica'm
    • GonexarUsuari sumador9.733 15 220👍 2.548
     Milions de refugiats, nens morint-se de gana i malalts morint-se per falta de medicines, ''guanyar''. Miserable.
     • zoe33.530 9 22👍 2.353
      De debò?!!


      Explica'm tu també que ha passat amb els saqueigs dels veneçolans famolencs? ja no queda ni una botiga en peus?

      Aquesta companya del país basc diu  que encara en queden

      • UsuariV11.106 4 187👍 6.677
       Esta vesprada mateixa en una radio ha parlat la presidenta del col.legi d'infermeres de Caracas, Ana Rosa Contreras, i ha dit que en la majoria d'hospitals falten coses tan elementals com antibiòtics o xeringues.

       Serà veritat? No serà veritat?

       Serà una altra agent de l'imperialisme nordamericà?


        • UsuariV11.106 4 187👍 6.677
         Bloqueig? Cap país del món no us vol vendre medicines?

         L'armada nordamericana impedeix arribar vaixells als vostres ports?

         Tampoc poden aterrar avions?

         I qué vos impedeix crear empreses que fabriquen el material sanitari?         • zoe33.530 9 22👍 2.353

          UsuariV escrigué:
          Cap país del món no us vol vendre medicines?
          L'únic amb voluntat i capacitat és la Índia i ho fa, però ens furten els diners destinats als pagaments, per això Maduro va crear el Petro i hem tornat al patró or, per a deixar de fer operacions en dòlars i que no puguin fer-nos més això, però pren temps.

          Com diu la cançó, aunque la marcha sea lenta, es nuestra marcha.
          UsuariV escrigué:
          L'armada nordamericana impedeix arribar vaixells als vostres ports?

          Tampoc poden aterrar avions?

          Ens apliquen una altra tècnica, posen límits de càrrega als avions o vaixells i el que es podria transportar amb un viatge, s'ha de fer en 3 o 4, a més de que hi ha ports i aeroports que no els donen permís per aturar i han de fer rutes més llargues i complicades.

          Evidentment ens acaben per arribar, però triguen massa temps i costen més diners. No importa, ens en sortirem.

          UsuariV escrigué:
          I qué vos impedeix crear empreses que fabriquen el material sanitari?

          Res, ho estem fent, però també ens pren temps. Hi torno, aunque la marcha sea lenta, es nuestra marcha.

          https://www.youtube.com/embed/p3ewn0pe23c

          • UsuariV11.106 4 187👍 6.677
           Pobrets! Tot el món està contra vosaltres (bé, realment contra el règim il.legítim de Maduro).

           No ploreu tant i convoqueu eleccions lliures, democràtiques i netes, organitzades i supervisades per organismes neutrals.


          • zoe33.530 9 22👍 2.353
           I per què serà? Si som tan incompetents ni haurien de mirar-nos. M'ho expliques?
          • UsuariV11.106 4 187👍 6.677
           Per solidaritat, perquè heu creat un règim que fa patir a tot un poble amb la vostra política econòmica nefasta, que ha fracassat a tot arreu i que vosaltres us entesteu en mantenir en règim de semi dictadura.

           T'ho torne a dir, convoqueu elecciones democràtiques, netes i lliures, supervisades per organismes neutrals.
          • zoe33.530 9 22👍 2.353
           Les expressions són a favor del nostre govern legítim. Com ho expliques?
           UsuariV escrigué:
           T'ho torne a dir, convoqueu elecciones democràtiques, netes i lliures, supervisades per organismes neutrals.
           Ja ho vam fer per odre teva, evidentment, e 20 de maig, però clar, les eleccions que guanya l'oposició són legals i les que guanyem els chavistes són il·legals. Per què no demanes repetició d'eleccions de governadors? Perquè allí teniu governadors d'oposició i no us convé, oi?

           PD: Som un país lliure i sobirà, a nosaltres NINGÚ ens supervisa.          • UsuariV11.106 4 187👍 6.677
           Disculpa, jo no tinc res a Veneçuela i tot açò m'ho mire a distància, a molta distància. Ja he dit en més d'una ocasió que tampoc tinc massa confiança en l'oposició al règim. A Veneçuela, com a gran part de països del món, el problema no són els polítics, sinó la pròpia societat i això té mala solució.

           Les últimes presidencials van ser un frau i ho sabeu perfectament, per això la major part de l'oposició no s'hi va presentar, a Maduro només el van votar els seus, una quarta part de la població, si fa no fa.

           Convoqueu elecciones lliures, netes i democràtiques, organitzades i controlades per organismes neutrals, amb supervisió internacional o no.

            
            
          • UsuariV11.106 4 187👍 6.677
           Com ara?


          • tio_cuc1.641 13 941👍 407
           Notícia d'algú que viu a Veneçuela.
          • UsuariV11.106 4 187👍 6.677
           En mitjans de comunicació diversos ix gent que viu a Veneçuela i conta que el país és un caos de violència i misèria. Fins i tot gent de Podemos ho reconeix.


          • willybarna11.331 10 182👍 3.044

           tio_cuc escrigué:
           Per mirar-t'ho des de la distància parles com si visqueres allà, deixa de mirar tanta propaganda espanyola i informa't més amb altres fonts menys tòxiques i més solvents.
           Image result for pig police animated gifs
          • zoe33.530 9 22👍 2.353
           Una Reportera estrangera, t'ho explica in situ           I aquí veneçolans de las frontera amb Colòmbia, al pont on deien que tenien els camions amb l'ajuda humanitària, ara els chavistes hi han instal·lat una fèria popular per a mostrar al món que no existeix tal ajuda

          • zoe33.530 9 22👍 2.353
           També als mitjans hi surten catalans dient que són espanyols i que volen la unitat d'espanya i fins i tot tenen un líder polític que els representa. per cert, donen suport al guaiDOG, mira tu quina casualitat més curiosa, oi?
          • UsuariV11.106 4 187👍 6.677
           Els sentiments són cosa de cada persona. La fam, la falta de medicines, la violència o la misèria de tot un poble, o de  la seua majoria, són fets perfectament constatables.

           La solució a Veneçuela és senzilla: convoqueu eleccions netes i lliures, organitzades i supervisades per organismes neutrals.          • zoe33.530 9 22👍 2.353
           Aquest testimoni de la fam que hi passem


           I aquest video per a que aprenguis el que és tenir un sistema electoral dels millors del món i no la merda manual a la que estàs acostumat. Dedica aquestes energies demanant un sistema acord als teus fums.

           A nosaltres no ens poden cremar paperetes i dir que mai no hem votat o que hem perdut.

           https://www.youtube.com/embed/FVQh0HvszAk

        • willybarna11.331 10 182👍 3.044

         zoe escrigué:
         Evidentment és veritat i és conseqüència del bloqueig que ens tenen.
         Image result for pig police animated gifs
      • GonexarUsuari sumador9.733 15 220👍 2.548
       Felicitats, teniu encara botigues. I això invalida els assassinats, exiliats i saquejos més que documentats?  


 • Xulomander6.108 3 351👍 6.582
  Veig més probable que els americans recolzin activitats terroristes i sabotatge que no pas una guerra oberta.
 • zoe33.530 9 22👍 2.353


  ÚLTIMA HORA!!

  Jorge Rodriguez, Ministre de comunicació i informació ha fet una roda de premsa a la que ha explicat que a finals de gener va ser detingut un ex miltar de Nom Garcia Palomo, aquest home estava solicitat per la seva participació a dues intentones de cop d'estat, "operación Armagedon" i "El Goolpe Azul" Veneçuela havia demanat la seva deportació d'estats units, però Oh sorpressa! estats units va passar-ne olímpicament.


  El ministre ha explicat que Garcia Palomo una altra vegada estava intentant un aixecament militar i aquesta vegada el nostre servei d'intel·ligencia li va fer creure que havia tingut èxit, al punt que va caure rodó a un pla per a la seva captura. Se suposava que a finasl de gener ingresaria a Veneçuela per la frontera amb Colòmbia per a participar en el cop d'estat i el cotxe on va pujar per al viatge d'allí a Caracas, era del servei d'intel·ligència pobret. Ara canta com Pavarotti

  D'entre altres perles s'ha conegut que el pla colpista està relacionat amb l'estranya mort d'un conseller el passat 8 d'octobre, mort de la que era acusat el govern per l'oposició, però tot indica que el van assassinar abans de que pogués obrir la boca i explicar detalls que haurien acabat amb l'intent de cop d'estat.

  Aquest ocellet va ser detingut a finals de gener i el climax de l'atac armat contra Veneçuela s'esperava el día 2 de febrer, però gràcies a aquesta operació dels nostres serveis d'intel·ligència i el suport internacional, estats units i els enemics de Veneçuela han fracasat una vegada més i hem sortit més enfortits que mai

  Us deixo un tuit amb part de les declaracions de l'heroi aquest.
 • maori14.734 3 133👍 7.271

  Trinitat i Tobago rebutja una intervenció militar a Veneçuela  Trinitat i Tobago ha rebutjat la ingerència estrangera a Veneçuela i ha advertit sobre les perilloses conseqüències de possibles intervencions militars.

  El primer ministre de Trinitat i Tobago, Keith Christopher Rowley, ha rebutjat aquest diumenge una possible intervenció militar a Veneçuela i ha alertat que una mesura d'aquest tipus sumiria el país en el caos i afectaria de manera negativa els països de la regió.

  "Hi ha d'haver una solució consensuada pels veneçolans (...) i no hi ha cap suport a l'ús de la força per part dels estrangers", ha dit el primer de Trinitat.

  Rowley ha dit que un dels pitjors efectes d'una intervenció militar a Veneçuela seria l'èxode massiu dels ciutadans del país bolivarià, mentre ha assegurat que en aquests moments cap dels estats de la regió, especialment Trinitat i Tobago, estan preparats per fer front a aquesta problemàtica.

  De la mateixa manera, ha urgit a la comunitat internacional a facilitar el diàleg a Veneçuela, atès que, ha assegurat, no és possible arribar a una solució duradora i efectiva sense que totes les parts estiguin satisfetes amb una solució.

  Sobre el tema de les eleccions presidencials anticipades a Veneçuela, ha aconsellat als països que donen suport als colpistes no interferir en el país ni tractar d'imposar al poble veneçolà els seus dictàmens.

  "Si el poble veneçolà arriba a aquesta condició (la de celebrar eleccions), havent acceptat per al seu país la responsabilitat de noves eleccions, si aquest és l'acord, que així sigui, però no hem imposar-ho nosaltres, ha de fer-ho el poble veneçolà" , ha afirmat.

  https://www.hispantv.com/noticias/venezuela/410829/trinidad-tobago-intervencion-ataque-militar-golpe-guaido?fbclid=IwAR2wwLq0hzKlr2x9E2SPPvoCt2Fd2DjG1USeovfvEyChnAUM2uaiNLmt1j8 

 • zoe33.530 9 22👍 2.353

  Rússia i la Xina participaran en exercicis militars per Bicentenari de Angostura (+ Ceballos)

  Els exercicis cívic-militars amb motiu del Bicentenari de Angostura, els quals es desenvoluparan del 10 al 15 de febrer a Veneçuela, tindran la cooperació de països aliats com Rússia i la Xina. ho ha informat aquest de divendres 08 de febrer el cap del Comando Estratègic Operacional de la Força Armada Nacional Bolivariana (Ceofanb), Remigio Ceballos, durant una entrevista al programa A l'Aire, transmès per Veneçolana de Televisió (VTV).Ceballos ha detallat que aquestes pràctiques militars serviran per millorar l'aprest operacional de les tropes dels diferents components de la FANB, davant de qualsevol intent d'agressió armada a territori veneçolà."Tenim una àmplia geografia, tenim selves, muntanyes, rius i mars i la idea és que els nostres homes i dones posin en pràctica els seus coneixements i capacitats per a la defensa territorial", ha subratllat.

  (LaIguana.TV)
 • zoe33.530 9 22👍 2.353
 • zoe33.530 9 22👍 2.353
  No sé què passa avui amb els tuits 

  Penjo aquí també el video

  https://www.youtube.com/embed/GZSO_OHw6Cg

  Aveure si amb aquest 


 • Màgor13.286 10 155👍 3.534
  Ja han atacat?
 • TUTTLE3.074 13 642👍 2.038
  Segueixo esperant l'atac...

  Com vaig comentar, en Trump no té els collons

Publicitat

Fòrums

 • 9.238.522 missatges
 • 219.044 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat