Fòrum

Veneçuela confirma un partit amistós contra Catalunya el març vinent

pensa_i_actua!16.408 14 109👍 7.604
Extret de: https://www.vilaweb.cat/noticies/venecuela-jugara-un-amistos-contra-catalunya-el-mes-de-marc/


Veneçuela confirma un partit amistós contra Catalunya el març vinent

L'anunci arriba enmig de la crisi política que es viu a Veneçuela

La selecció veneçolana de futbol disputarà un partit amistós contra Catalunya el pròxim 25 de març a Barcelona en el marc de la seva preparació a la Copa Amèrica del Brasil 2019, segons ha informat la federació veneçolana de futbol. L’anunci arriba enmig de la crisi política que viu Veneçuela.

Aquest serà el segon amistós que disputi la selecció de Veneçuela al març, a més del ja confirmat contra la selecció de l’Argentina.

La federació veneçolana de futbol ha aprofitat aquesta comunicació per a aclarir que el xoc davant l’Argentina, que s’ha de disputar en l’estadi Wanda Metropolità de Madrid serà el divendres 22 de març.

Els jugadors dirigits pel seleccionador nacional, Rafael Dudamel, tenen la seva ment enfocada en la pròxima Copa Amèrica que es disputarà entre els mesos de juny i juliol d’aquest mateix any al Brasil.

A més, Veneçuela ja coneix als equips que enfrontarà en la fase de grups d’aquest certamen després del sorteig que es va realitzar el dijous a Rio de Janeiro, coincidint en el mateix grup de Bolívia i el Perú.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.284.519 missatges
  • 220.652 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat