Publicitat

Fòrum

No poder editar o eliminar els propis missatges és inacceptable

Defectible7.981 270👍 3

Actualment, hom només és propietari dels seus missatges per raó d'una hora. Quan s'acaba aquest temps, el que sigui que has escrit passa a ser propietat del Racó.

Això té seriosos inconvenients, com ara que els usuaris s'hagin de pensar què poden publicar i què no, i particularment pels que necessitem compartir qüestions personals en la nostra llengua i només tenim aquest lloc per fer-ho. Jo avui necessito compartir una sèrie de coses, i no puc fer-ho enlloc a internet en llengua catalana sense passar pel tub.

Fins i tot una entitat maligne com Facebook té millors opcions pel que fa a el dret a l'oblit dels seus usuaris.

El pitjor de tot és que sembla evidnt que l'única raó de ser d'aquesta mesura és evitar conflictes amb usuaris retirant agressions o insults, confonent a la moderació. Però de moderació no n'hi ha, i tenim dobles i triples i quadrúples usuaris, usuaris reincidents múltiples, etc., i tot i així hem d'arrossegar aquestes rèmores.

Per variar, acabem pagant justos per pecadors en nom d'un utilitarisme que no és ni intel·ligentment aplicat, ni efectiu.


Proposta:

Com a reddit, que els missatges que han estat editats surtin com a tals ("editat a la data") al cap de dos minuts. Això evita els comportaments trol de guerrilla, exposa els usuaris amb males intencions, i ajuda als que tenim bona fe.


Com a alternativa:


L'únic que hom pot editar són els fils, així que suposo que si algú vol compartir quelcom ho ha de fer en el contingut del primer missatge d'un fil.

Comprendreu que això no és acceptable.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.811 missatges
  • 221.204 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat