Fòrum

(Actualitzat) Posposada la vaga general al 21-F

bifurca2.268 3 777👍 9.186

L’ANC dóna suport a la vaga general convocada pel començament del judici

La Intersindical ha registrat un preavís pels dies 5, 6 i 7 de febrer

Per: Redacció

La Intersindical-CSC ha registrat al departament de Treball un preavís per a convocar vaga general la primera setmana de febrer, coincidint amb l’inici del judici contra l’1-O al Tribunal Suprem espanyol. Segons que ha pogut saber VilaWeb, l’ANC dóna suport a la vaga.

La vaga tindrà lloc a tots els centres laborals del país, públics i privats, i està prevista pels dies 5, 6 i 7 de febrer, per bé que el sindicat republicà concretarà pròximament en quina jornada serà quan es faci la protesta.

La vaga coincideix amb el setè aniversari de l’aprovació de la reforma laboral del PP, que ara el govern de Pedro Sánchez ‘es nega a derogar’. Segons que diu la Intersindical, els objectius laborals de la vaga són reclamar la derogació completa de la reforma laboral del 2012, un salari mínim català de 1.200 euros mensuals, la recuperació de les lleis socials aprovades pel parlament i aturades pel Tribunal Constitucional espanyol, la plena igualtat de gènere als centres de treball, i l’avenç cap a un model de funció pública de qualitat i amb condicions laborals dignes, entre d’altres. La Intersindical-CSC es reafirma, per tant, en els motius pels quals va convocar vaga de dues hores el 21 de desembre passat i ara crida a secundar-ne una de tot el dia.

Respostes

Configuració
 • Horus60👍 40
  No és per posar pals a les rodes per entreteniment pro voldria escriure unes consideracions.

  Que tant ús de la vaga em recorda una mica aquelles dites de carrer que aconsellen treure només el ganivet/pistola si l'has de disparar o clavar i que si ho fas sense gaire convenciment te'n pots anar a dormir ben calent o palmar. Un poc passa amb això de les vagues-aturada de pais.
  Per altra banda tots sabem que en el millor dels casos 2 o 3 de cada 6 persones la secundaran, atès que els sindicats espanyolistes ccoo cnt mai s'hi sumaran. Per fer ua vaga cal coaccionar l'esquirol mal que pesi als amants de la pulcritud, i en aquest moviment de gent de pau i flors és un oxímoron.
  Inquieta també que l'aturada de país sigui vista com la única cosa al món que se'ls acudeix als que maneguen el mainstream independentista, com si no existís cap més mesura de pressió en aquest món, la gent encallada en aturem el país bla bla de forma quasi robòtica i irreflexiva...
  Si fossim un poc més trapelles es volquen 4 trailers furtats d'empreses espanyoles enmig d'ap7 Alcanar i A-2 Lleida i s'aconseguiria un efecte molt més potent que deixar els llocs de treball eventualment un dia o unes hores.
  La imaginació i diseny dels catalans fa aigües per tots costats quan es tracta de revoltar-se. És quasi monocromàtica.
  • Goiat192 1👍 161
   No és veritat que els catalans siguem dolents organitzant revoltes. Lo poble català sempre a estat per naturalesa resistent i guerriller.
   Tanmateix, degut a les diverses campanyes impulsades els darrers anys per el sector més figaflor de l'independentisme per amagar aguet fet, l'esperit de lluita del nostre poble s'esta perdent, i en moments com aguets és quan cal recuperar-lo (encara que això és molt dificil de fer amb les tietes acusant d'infiltrat a qualsevol que escupeix al terra)
 • Josep Carles6.271 13 341👍 1.968

  Informació Vaga General!

  La vaga general convocada per la Intersindical-CSC serà el proper dijous, 21 de febrer.

  Us fem arribar tots els materials que podeu fer servir i difondre per la Vaga General.  Us els podeu descarregar a la pàgina web que hem creat perquè en disposeu i difongueu, els trobareu a https://www.intersindical-csc.cat/vagageneral

  També, des de la Intersindical-CSC estem convoncant Comitès de Vaga a moltes comarques. Però una vaga general requereix l'esforç de moltes persones més.  Per això us animem a activar Comitès de Vaga a cada empresa, poble, ciutat o barri per tal que el dia 21 de febrer de 2019 sigui un èxit de mobilització pels nostres drets socials i laborals.  Envieu-nos un correu a contacte@intersindical-csc.cat per tal de coordinar-nos.

  Ara és el moment de que tot sigui diferent!!


  Podeu estar informades i informats de les novetats de la vaga general al nostre Twitter i al nostre Canal de Telegram. Seguiu-nos!

  Lloc web
  Twitter
  Facebook
  Telegram

Publicitat

Fòrums

 • 9.237.917 missatges
 • 219.021 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat