Fòrum

Atrapen un lladre de cases després de menjar gots de gelat a les cases que robava

maori16.173 3 114👍 8.324


L'afició al dolç d'un lladre de cases britànic ha facilitat la tasca de les forces de l'ordre, que van poder a imputar més delictes gràcies a uns gots de gelat que va deixar en una de les escenes del crim.

La policia del comtat de Bedfordshire (Regne Unit) va difondre el passat dimecres una gravació d'una càmera de seguretat en la qual es veu a Paul Hayman, de 36 anys, menjant tranquil·lament un gelat assegut al pati del darrere d'un habitatge a Luton que pretenia robar a la ciutat de Luton, informa un diari local. Aquest dia, el 28 de juny del 2018, les temperatures van arribar als 30 ° C a la localitat, detalla Daily Mail.

Quatre dies després, la Policia va ser alertada d'un altre robatori en una propietat propera, on el malfactor havia deixat dos gots de gelat buits. Hayman va ser detingut posteriorment mentre assaltava una altra casa, i quan els agents van prendre mostres del seu ADN, van veure que aquest coincidia amb les empremtes genètiques deixades en els recipients.

Hayman va ser sentenciat el passat 11 de gener a cinc anys i cinc mesos de presó després que es declarés culpable de quatre robatoris amb violació de domicili produïts a la ciutat anglesa entre el 28 de juny i el 16 de juliol de l'any passat. En total, va aconseguir fer-se amb un botí de més de 5.000 lliures esterlines (6.469 dòlars) amb les seves malifetes.

https://actualidad.rt.com/viral/302533-video-robo-allanamiento-morada-helado 

Respostes

Configuració
 • catalàamallorca41.780 7 14👍 18.271
  Si hagués segui la dieta del "cucurucho" no l'haurien enxampat.
 • Toni Montagutí37.657 8 18👍 24.679
  Enxampat per llèpol. O potser patia una depressió, que diuen que quan se'n pateix, va d'allò més bé el dolç.
 • LesttattUsuari sumador38.755 11 15👍 13.970

  maori escrigué:
  (...)

  Hayman va ser sentenciat el passat 11 de gener a cinc anys i cinc mesos de presó després que es declarés culpable de quatre robatoris amb violació de domicili produïts (...)  Cinc anys i cinc mesos de presó... A, pràcticament, un any per delicte comés. Pocs anys, però continua sent una sentencia raonable.

  ...

  ..

  .

  Guaita, com a Catalunya, el país de Can Pixa, patró del Sant Lliri Miraculos: Delinqüent enxampat, delinqüent que es posat en llibertat.

Publicitat

Fòrums

 • 9.285.036 missatges
 • 220.675 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat