Fòrum

Perquè Netflix és tan refotudament merdós?

Creus que Netflix no és més que una puta merda?
Sí, és el pitjor que hi ha
16 (55.17%)

Crom el subscriptor d'Amazon prime
9 (31.03%)

No, a mi mancantan las sebas series
4 (13.79%)

Vots emesos: 29
__33465__158👍 17
Perquè NETFLIX és tan refotudament merdós?

Al igual que molts altres "avanços" que ens ha portat "la tecnologia" com ara Uber, Deliveroo i altres merdes,trobo que això del Neflix és més aviat un RETROCÉS:

-Les sèries i pel·lícules que fan ells són moltes però dolentíssimes. El seu "gran hit", la dels Narcos, és una des dels mitjans ens han intentat vendre com una obra mestra quan en realitat és del tot MEDIOCRE i a tota Amèrica Llatina se n'han enfotut d'ella, sobretot pel portunyol del brasiler aquell que han posat per fer de Pablo Escobar.

-No hi posen pel·lícules bones ni gairebé cap sèrie que valgui la pena, potser hi havien 3 o 4 que estiguessin bé però ja les han tretes, perquè adquirir i renovar les llicències deu costar diners i ells s'els prefereixen gastar en produccions pròpies de pèssima qualitat.

-Les temàtiques de les seves produccions són sempre les mateixes, dones "ampudaradas", buixarrons arreu, humor degenerat totalment forçat, homes blancs febles i ridículs, pelis apocalíptiques amb arguments suadíssims on SEMPRE SEMPRE SEMPRE els protagonistes són un home negre i una dona blanca, etc totes suposadament "contestatàries" quan segueixen fil per randa els dictats del NWO.

-Ni tan sols et deixa tenir una puta COPIA dels productes pels que estàs pagant (i tampoc és que calgui, veient les tifes que t'ofereix).

En resum, que ja en començo a estar fins als COLLONS, de fet encara que no pagui ni un duro (faig anar el compte d'un familiar) m'estic plantejant desinstalar l'app del mòbil per l'espai que hi ocupa.

De debò, espero que a la futura República Catalana és PROHIBEIXI aquesta merda.

Respostes

Configuració
  • Capità·carxofa3.491 1 585👍 9.345
    Força d'acord. Amb les facilitats que hi ha per baixar-se contingut gratuïtament no entenc per què la gent paga una subscripció. Només l'he trobada a faltar per la peli interactiva que van treure fa poc.
  • Aldalar15.359 14 125👍 2.706
    A casa tenim un compte de Netflix compartit amb companyes de feina de la dona, però quasi només el fem servir per mirar Star Trek i coses japoneses. Vaig intentar veure algunes de les produccions originals occidentals de Netflix, però eren totes mediocres sense excepció.
    He pensat sovint de deixar de pagar-lo, però em va molt bé tenir a mà els milions d'hores de Star Trek, i a més a més hi tenen One Punch Man.

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.015 missatges
  • 220.048 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat