Fòrum

Com atreure l'atenció de les noies

Kevin Durant i Lleida4.888 1 440👍 2.943
Sí, us explicaré això, pero a poc a poc, tranquils.

És un problema molt estès a la nostra societat: nois que pateixen perquè no atreuen noies, nois que no aconsegueixen satisfer les seves necessitats físico-psicològiques per X raons. Segons un estudi de la universitat de Wake Forest, el 43,9% dels homes d'entre 18 i 30 anys consideren que no estan satisfets amb la vida sentimental. Sembla una dada intrascendent, però el fet de no trobar parella té nefastes conseqüències: pèrdua d'autoestima, aïllament social, pèrdua de ganes de viure, davallada del nombre de matrimonis, davallada de la natalitat, etc. En els propers 20/30 anys, els països desenvolupats tindran un ministeri dedicat exclusivament a aquesta problemàtica, problemàtica que amenaça amb acabar amb la nostra societat, societat que, sense ésser perfecta, garanteix un alt grau de benestar i de llibertats als seus ciutadans, els quals, malgrat tot, malgrat viure a la millor època per viure, cada cop estan més tristos, més insegurs, més depressius, etc. i tot això porta a que estiguem en decadència, decadència que s'accelerarà si no frenem els problemes que ens venen. Ens hi juguem el futur.

Però bé, no cal ésser tan catastrofistes, perquè sempre hi ha quelcom positiu en tot, només es tracta de veure-ho. La vida és massa bonica i passa massa ràpid com per passar-se-la queixant-te dels teus problemes, per tant, si sou d'aquesta mena de persones, el primer que us recomano és llegir aquest fil que desenvoluparé progressivament en els següents dies, doncs us donaré les claus per, en aquest cas, atreure l'atenció de les noies que vulgueu. Que sí, que potser no aconseguiu ésser uns cracks en el tema, però segur que collireu fruits en poc temps, perquè això d'atreure l'atenció de les dones és com conrear un hort: requereix esforç, però, sobre tot, paciència i gaudi del procés. Jo confio en vosaltres, germans, i sé que molts creureu que sou massa lletjos, massa avorrits, massa vells o massa guapos (hi ha homes que són tan guapos que espanten les dones perquè elles pensen que no podran mai ésser al seu nivell) per fer-ho, però el cas és que, sigui quin sigui el vostre defecte principal, podreu triomfar moderadament si el deixeu enrere i us centreu en les vostres virtuts.

Atreure l'atenció de les noies... Ostres, Kevin, això és molt fàcil! Sí, però es tracta de fer-ho per a què elles s'interessin en tu, no per a què en surtin corrents. Per què atreure l'atenció de les noies i no lligar? Per dues raons:

-Perquè atraient la seva atenció, pots arribar a fer amb elles el que vulguis. Lligant-te-les, potser te les folles un cop i poc més. Cal mirar a mitjà i llarg termini perquè si mires a curt termini, fracasses, encara que visquis al món de l'avui i no al del demà. De nou, paciència.
-Perquè les dones no són com els homes i tot això de lligar i tal no els sona gaire atraient, entre d'altres coses, perquè elles això ho tenen més fàcil per raons i rols socials, per tant, no els sembla interessant, és a dir, les avorreix, cosa que no les atreu.

En aquest fil us donaré claus, trucs, arguments, etc. ítems diversos per aconseguir que girin al vostre voltant, i començaré amb la primera i més senzilla:

1. Mostra-hi interès de manera ferma i decidida. Parla-li, però parla-li de coses interessants.

Suposem que acabes de començar arquitectura a la universitat. Primer dia, debut en l'època daurada de la teva vida, aquella època on la felicitat és molt accessible i ja tens accés a totes aquelles coses que de petit volies tenir, però no podies perquè et deien que eres massa petit i que te'n anessis a jugar amb els tazos, collons.

Seus a classe, parles una mica amb els del teu voltant, comences a fer amics o, com a mínim, companys en els quals faràs treballs, et mataràs a empassar-te totxos des del mes abans de l'examen, sortiràs de festa de tant en tant, aniràs amb ells de viatge de final de carrera quatre anys després, i, qui sap, potser els convidis al teu casament, però tu no hi penses perquè és el primer dia i, amb tornar cap a casa, perquè tens gana i els macarrons de la iaia són el paradís terrenal, però...

https://www.youtube.com/watch?v=rEF_eU95ypw

La teva mirada se sent atreta per quelcom, per algú, per una noia que, durant la primera classe, aixeca la mà i realitza una pregunta al professor que tu no escoltes perquè estàs massa ocupat sentint la seva atrapant veu, contemplant els seus carnosos llavis, els seus misteriosos ulls verds, la seva salvatge melena rinxolada, contemplant tot un espectacle de la natura digne d'ésser contemplat i gravat en vídeo, cosa que no cal perquè no hi ha cap càmera que pugui captar tan bé com els teus ulls i, en general, el teu cos, aquell moment tan màgic i, a la vegada tan comú, i en 10 segons, t'imagines morrejant-te amb ella, te la imagines nua, te la imagines casant-se amb tu, te la imagines alletant els teus fills, te la imagines asseguda al teu costat mentre veieu el vostre fill rebent el títol universitari, te la imagines cuidant de tu i tu cuidant d'ella de vellets... Mai 10 segons no havien donat per a tant.És la dona de la teva vida, és el que penses, t'agrada i, alhora, et fa vergonya reconèixer-ho perquè els homes no plorem, no ens enamorem i aquestes merdes absurdes. Ha d'ésser meva penses, i tens raó, però tranquil perquè, per començar, no és un estel fugaç, és una companya de classe a la qual veuràs molt sovint, per tant, tranquil, que quatre anys donen per a molt, però és important que actuïs quan més aviat, millor, perquè deixar córrer el temps no és bo. Agafa aire i vés-hi. 

Què li dic? Senzill i complicat alhora, però no desesperis, és una persona humana, com tu. Segurament, estarà acostumada a que li entrin tios a la discoteca amb floretes força pujades de to i estarà acostumada a rebre comentaris afalagadors a les fotos que puja a Instagram, i creus que tots els qui fan això han aconseguit, com a mínim, que ella els faci un petó a la boca? Ans al contrari, company! L'1%, com a molt! No vulguis anar al gra el primer cop, demostra-hi interès sincer i neutre, però no facis gaire preguntes perquè a això ja hi estarà acostumada (mossa, estudies o treballes? lligues molt? surts molt per aquí? etc.); millor fes preguntes indirectes, millor vés d'aquest pal:

+Ei, com va? Quin pal, no?
-El primer dia és el que toca hahahahaha.
+Ja veus. Ostres, no em pensava que fossis mallorquina.
-Mallorquina? Sóc de Menorca hahahahaha.
+Ups.. perdona hahahaha.
-No passa res hahahaha. Menorca és més maca, però.
+(Sobre tot tu) No està tan plena de guiris borratxos hahahahaha.
-Algun n'hi ha, però sí, tens raó hahahahaha.
+Jo hi anava molt de petit a l'estiu, o sigui que ho corroboro hahahahaha.
-Sí? Per on?
+Maó i per allà.
-Jo sóc de Ciutadella hahahaha.
+Òndia hahahaha Per cert, com et dius?
-Júlia. I tu?
+Jo Albert. Un plaer!
-Igualment!
+Creia que et deies Cristina hahaha.
-Ah sí? Per què?
+No ho sé, et feia cara de Cristina hahahaha.
-Ah, està bé hahahahaha.

...

Aquí, la idea és parlar, parlar, parlar, parlar... anar generant confiança i bon rotllo. No pateixis, que el primer dia, ningú no hi entra, a la friend zone. Vés fent el mateix cada dia durant la primera o les dues primeres setmanes, depèn també del que tu vegis: si és molt tímida, més a poc a poc; si és normal, doncs cada dia pots anar avançant una mica, de manera subtil. Ja has fet el primer pas, que és el més difícil de fer. 

"Caminante, no hay camino
se hace camino al andar".

Demà, el segon capítol. Bona nit i bona sort. 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.249 missatges
  • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat