Fòrum

Crida raonada i necessària als raconaires de dretes per a que constitueixin un nou partit.

autokrator13.272 3 156👍 8.971
D'això... Poca cosa més que dir que el del títol. Hi ha molt raconaire, en especial els de dretes o fins i tot de centre que està clar que no estan cómodes amb les opcions polítiques que hi ha sobre la taula. Els que som d'esquerres encara podem votar CUP tot i els evidents dèficits de la formació i els dirigents (molt en especial des de que l'Anna para per Suïssa). Cal tapar-se el nas i fer veure que ens creiem que no sabien que el procés era una mentida i que pensem que la Boya parla en broma o que arribar a posar de candidat el Baños era per trollejar unes eleccions, però encara ens queda aquest vot. 

Entenc que els de dretes esteu més fotuts i molt calents amb el paper de la dreta del país (poseu el nom que toqui al que abans era CDC) i el centre-dreta que representa l'ERC de Junqueras i Aragonés. Però si la cosa és estar tot el dia obrint fils al racó queixant-vos de que els partits autonomistes fan autonomisme, que és el que han fet tota la vida i l'únic que saben fer, perque cuan han fet una altra cosa han muntat això del 'procés' que ha estat una estafa de resultat catastrófic, potser és molt millor que us munteu un partit de dretes independentista. I vist que el el Racó sou una bona colla i que, com a mínim teniu prou temps lliure com per dedicar-li una estona a parlar del tema doncs em penso que podrieu aprofitar aquest espai per llençar un nou partit de dretes no autonomista. 

Jo, tot i ser d'esquerres, estic disposat a ajudar aconsellant-vos en temes menors com poden ser el nom del partit, quin color triar pel logo i coses d'aquestes, i que si heu de fer una roda de premsa no sortiu vestits de qualsevol manera. 

Així doncs aquí us deixo el fil perque aneu parlant de coses del programa, els càrrecs i totes aquestes merdes que, sí o sí, s'han de fer per tenir un partit amb cara i ulls. I si hi ha per aquí el Graupera doncs que entri també a proposar-se de líder que, com a mínim, és una persona que sap vestir-se com dicten les normes del bon gust. 

Salut camarades! (o el que digueu vosaltres entre els de dretes). 

Respostes

Configuració
 • Jaume_I15.729 11 119👍 8.197
  I ja tindreu un líder anomenat Graupera. Ànims
 • Segon_usuari_Bob5.737 10 370👍 6.803
  Jo penso que els raconaires de dretes han de presentar un candidat raconaire a les primàries d'en Graupera per les properes eleccions al parlament català.

  És molt més senzill, no cal muntar un partit, i n'hi ha prou promocionant una sola persona. Un estalvi de recursos impresionant. I moltes més possibilitats d'èxit.
 • __32626__1.173👍 1.234
  Per què el Banyos era una trolejada?
 • Capità·carxofa3.495 1 585👍 9.356
  Llegeixo "raonada i necessària".
  Entro i veig que és un fil de l'autokrator.
  Me'n vaig fent la croqueta. 

  PD: m'ha fet gràcia que reconeguis que només els hi faries servei "per temes menors", del pal admetent que millor no et donin res gaire important que no fots més qur liar-la. 
 • ansar18.269 12 88👍 6.768
  PDGraup  
 • Defectible7.981 270
  Salut camarades! (o el que digueu vosaltres entre els de dretes). 

  Salvasostres.
 • Trumpista1005.223 2 413👍 4.992
  Aquest partit és absolutament necessari. Necessitem un partit que posi Catalunya per sobre de tot i Déu per sobre de tots. Que defensi la tradició, la cultura i la llengua, així com les bones formes i el bon gust, així com l’economia de mercat i la propietat privada, i que defensi la tradició cristiana de Catalunya per damunt de tot. I que vagi contra les polítiques de gènere, multiculturals i globalistes, que estan destruïnt el nostre país.
  • Segon_usuari_Bob5.737 10 370👍 6.803
   O sigui, que no penses bellugar ni un dit per fer-lo, oi?
   • Trumpista1005.223 2 413👍 4.992
    Registra un partit de dretes, català per damunt de tot, cristià i tradicionalista i anti-immigració i anti-globalista i jo faig una donació (generosa) si el projecte m’engresca.
    • Segon_usuari_Bob5.737 10 370👍 6.803
     Registra'l tu que ets de dretes, i no carreguis la responsabilitat a un e̶s̶t̶a̶l̶i̶n̶i̶s̶t̶a̶ demòcrata d'esquerres vull dir, que no es la meva feina.
     • Trumpista1005.223 2 413👍 4.992
      T’he contestat més avall. No només és registrar el partit, és emprendre diverses iniciatives en paral.lel. Cal primer de tot assolir una massa crítica de militants, tenir diners, i aprendre dels partits que són referents (AfD, RN, Lega, UKIP, PVV, Fidesz...).

      L’estratègia del president Trump per guanyar la casa blanca és l’exemple a seguir.
   • Trumpista1005.223 2 413👍 4.992
    Però el que s’ha de fer primer és dretanitzar l’opinió pública, que després de mirar tants anys TV3 i llegir premsa progre està totalment esquerratitzada, l’esquerra ho ha infectat tot. Caldria comprar un diari català i canviar-ne la línia editorial per fer-la de dretes, caldria contractar lobbiistes per instal.lar la ideologia de dretes en el debat públic, campanya a mort per internet, twitter, facebook, instagram, whatsapps, youtube i en paral.lel a això llançar el partit. S’hauria de demanar també assessorament a l’Steve i a d’altres partits ideològicament propers (RN, Lega, AfD, PVV...)

    Hauria de ser una entrada per “terra mar i aire” si no, si no controles els mitjans de comunicació i no tens lobbies potents al teu favor, és molt difícil pentrar amb èxit al mercat català. Es podria comptar amb la patronal i amb recursos econòmics, però les esquerres continuarien utilitzant els mitjans de comunicació 
 • eLdeLabarretina528👍 550

  Que vol dir ser de dretes?

  Si ser de dretes vol dir ser lo contrari de Podemos i el seu satèlit, l'actual "E"...
  qui pot no considerar-se de dretes?

  Però si ser de dretes vol dir ser com Jose Maria Aznar i els seus crescudets cadells...
  qui pot considerar-se de dretes?  Els partits no són tan importants, poden canviar de nom cada 3 anys mentre es conservin els personatges, però a Catalunya sembla que un personatge només ho pot esdevenir quan TVE3 ho vol. I TVE3 ens potència mediocritat per complir la seva agenda. L'únic que es salva, ara per ara, és Graupera.

  • autokrator13.272 3 156👍 8.971
   Per a mi, que sóc comunista, ser de dretes gairebé ho són tots els que no són comunistes. És a dir: tots els que estan a favor que els mitjans de producció siguin privats. 

   Però com que jo sóc molt radical doncs s'ha anat obrint una mica el ventall i -en general- avui se suposa que son d'esquerres més o menys tots els que defensen que no tota l'activitat econòmica estigui en mans privades i que estigui més regulada, en tant que és més de dretes quant més partidari és un de que hi hagi llibertats econòmiques i quant més activitat econòmica estigui en mans privades. 

   Jo, per exemple, em conformaria amb nacionalitzar la banca, les energètiques, les principals constructores i un parell de coses més, prohibiria la sanitat i l'educació privada i a mi això no em semblaria ni de lluny un programa socialista. Però hi haurà qui cregui que això és poc menys que el comunisme. 
   • eLdeLabarretina528👍 550


    I jo també em conformaria amb nacionalitzar la banca, les energètiques, les principals constructores i un parell de coses més, com el transport. Tot lo rendible, així els impostos a la gent normal es podrien reduïr o eliminar. Ep! I tot per les bones. 

    Però de prohibir lo privat res!

    Prohibir la educació privada vol dir posar tota l'educació en mans de una sola entitat: l'estat. I quan governes tu i els teus, molt bé. Xupiguai. Però quan governi l'enemic ja t'has carregat tota la xarxa alternativa d'escoles no estatals.

 • alexpv2.556 2 716👍 1.536
  Si el de l'àmbit catalanoparlant m'hi apunte .
 • Ohtar17.762 8 94👍 8.698
  La gent de dretes només es fica en política er fer diners, per tant és un contrasentit que es fiquin en un partit acabat de nèixer que no té poder i no els pot endollar
 • grinfildUsuari sumador25.038 15 45👍 4.122
  Tenim Demòcrates amb en Toni Castellà i en Jordi Graupera com a alcalde de Barcelona.

  Tema solucionat. Ara podem centrar-nos en el què pots fer tu per la independència? Que tots podem fer micro accions al nostre abast:

  - Votar partits indepes (CUP o Demòcrates)
  - Seguir la campanya de l'ANC de fer-te client d'empreses catalanes (fora Endesa i si Som Energia per exemple)
  - Pagar quota a una entitat que treballi per la independència i/o pel la llengua com ara Anc, omnium, intersindical, plataforma per la llengua etc.


  Després hi ha accions de més compromís:

  - Anar a les reunions del teu CDR, ANC o Omnium


  etc
 • fcim19.281 10 81👍 2.068
  Jo, temps era temps, ja vaig plantejar una cosa semblant. Us convido a repassar de nou aquest fil per recordar vells temps 

  El CRANC: Quarta candidatura independentista

  https://www.racocatala.cat/forums/fil/126891/cranc-quarta-candidatura-independentista  Copio ràpid alguns fragments èpics del fil, però no pretenc fer un resum perquè no seria just, totes les aportacions van ser molt èpiques i dignes XDD


  Ja que ara s'ha fet de moda crear candidatures independentistes a dojo, aquesta que anuncio encara no és real però és una proposta que us faig als (i les) raconaires: podríem fer una candidatura raconaire!. Si voleu proposar noms per a les llistes, un programa, donar idees, etc... aprofiteu aquest fil. No us talleu! La candidatura es dirà: el CRANC: Candidatura Raconaire per l'Alliberament Nacional Català.

   

  No la defineixo com a transversal, això ho deixo a l'EI que directament ens diran que som de dretes per presentar-nos només a la CAC.

  Visca el CRANC!! Les altres 3 ens fan ombra: dissidents!!   


  CORRENTS INTERNS ADHERITS:

   

  · CORI (Ariel)
  · La Crossa (torracollons)
  · Moviment Independentista Autèntic i Reconstituit Político-Militar 2010 (escissió)
  · CRANC-Gironí (Aiguardent)


  CORRENTS DISSIDENTS:

  · Front Judiaco Cranc Dissident (gran torino)
  · CRANC-P (gran torino)
  · CRANC-Continuitat (gran torino)
  · CRANC-Real (gran torino)
  · CRANC-Real + CRANC-Imaginari = CRANC-c (HOYGAN)
  · CRANC AUTÈNTIC (El Crostó)
  · Moviment Independentista Autèntic

  i Reconstituit Político-Militar 2010 - Segona Assemblea

  Autèntica Reconstituïda (amb dièresi!) (jaipcat)


  MANTENIM CONVERSES...

  · PP, Partit Poltrona (JoanGilOliveras)
  · Dalí de Valls (pajuly)
  · lobby figueta (xProwler)
  · Solidaritat Crustàcia per la Independència (korver)
  · Endavant OSAN

   


  PAÍS VALENCIÀ

  · CRANV (mutxamel)

  · CRANV-VERITABLE (en procés constituent,

  busquen un líder: el Polisero )


Publicitat

Fòrums

 • 9.268.249 missatges
 • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat