Fòrum

Jove patriota català apunta't als Mossos

grinfildUsuari sumador25.078 15 45👍 4.261
Hola. Ens queixem molt però la única manera de tenir una policia democràtica i catalana és fent fora als infiltrats espanyols i substituir-los per catalans indepes.

Hi ha noves places per entrar als mossos d'esquadra. La gent de la Esquerra Indepe faria bé d'apuntar-se al cos dels mossos.

https://mossos.gencat.cat/ca/els_mossos_desquadra/acces_al_cos/ingres_al_cos_de_mossos_desquadra/


Us podeu descarregar els requisits. No badeu que avui s'obren les inscripcions:

https://mossos.gencat.cat/web/.content/home/01_els_mossos_desquadra/ingresCos/Escala-bAsica/46_19_mossoa_2019/INF_acces_Mossoa.pdf

Respostes

Configuració
 • Taujà13.778 8 148👍 5.751
  Editat
 • __33463__6
  Com a títol de batxiller val si tinc l'equivalent d'un altre país?

  Lo mateix per lo dels antecedents penals. Si en tens a un altre país t'els compten igual?
  • Albèrri145👍 53
   tinc exactament els mateixes dubtes... tb hem sorpren que no es demani coneixement d'espanyol i es sobreentengui que en tens coneixement(??). Jo parlo i tinc coneixement nadiu de Català, pero en cambi d'espanyol, l'entenc al 80%, per tan no sé exactamnt on pararia... 
 • barcelonídelcentre639 9👍 267
  Doncs tens tota la raó. Un error estratègic del nacionalisme català va ser no fer  campanya entre els seus militants i simpatitzants perquè entressin als Mossos quan es va crear el cos. El problema és que l'EI té una tradició política i una mentalitat que molt difícilment faria una campanya d'aquestes característiques. Des d'ERC, des dels grups de l'òrbita de l'antiga Convergència, i des dels típics partits interclassistes patriotes que gairebé sempre existen a l'independentisme català (estil Estat Català), sí que es podria articular un moviment per fomentar que l'independentisme entrés amb força als Mossos. Només que el perfil sociològic dels Mossos fos més semblant al dels bombers ja guanyariem molt...
  • eLdeLabarretina615👍 686

   barcelonídelcentre escrigué:
   El problema és que l'EI té una tradició política i una mentalitat que molt difícilment faria una campanya d'aquestes característiques.
   La mentalitat infantil i la política infantilitzant
  • grinfildUsuari sumador25.078 15 45👍 4.261
   Això és com un peix que es mossega la cua, els de la esquerra indepe no entren al cos perquè no hi ha gaire gent de la seva corda. Per això he obert el fil. Els de la Esquerra indepe volen una policia que no tingui un biaix tan de dretes? doncs la única manera que hi ha és apuntar-se als mossos des de l'esquerra.

   Recordo el cas d'un jove del poble que es va apuntar als mossos i els seus amics de la EI van deixar de parlar amb ell, com si hagués fet alguna cosa malament.

   També recordo un amic de l'EI que va presentar-se un dia amb una samarreta contra els mossos d'esquadra just quan els mossos es desplegaven pel Vallès Oriental. No havien tingut temps a cagar-la i ja se'ls criticava.
 • cobertor1.308 3👍 940
  Si algú indepe entra, que vaja amb compte, perquè els Mossos no són com qualsevol funcionari, en el seu cas (com el de les altres policies estatals i l'exèrcit) la desobediència comporta penes de presó i l'expulsió perpetua del cos. Vull dir, que no facen ximpleries en pla heroi solitari.
 • Pavel_Korchagin3.489 2 586👍 7.646
  Si tens títol universitari pots accedir directament a un lloc tècnic superior o especialitzat o tothom ha de passar per l'escala bàsica?

  Les proves físiques són gaire difícils?
  • __32626__1.173👍 1.234
   Consideres apuntar-t'hi? Molta sort patriota

   L'únic exercici difícil a simple vista és la cursa de llançadora, almenys per mi. Arribaria potser al nivell 6 ara així sense entrenar, en les altres tot deus.

   https://mossos.gencat.cat/ca/els_mossos_desquadra/acces_al_cos/ingres_al_cos_de_mossos_desquadra/Prova-fisica/#bloc4
   • Pavel_Korchagin3.489 2 586👍 7.646
    La d'agilitat la podria superar, l'únic problema és el temps, 20 segons és molt just. La cursa de llançadora també la veig bastant assolible.

    El meu hàndicap seria la prova de pressió sobre banc, més de 20 repeticions amb 40kg en 45 segons. No he fet mai aquest tipus d'exercici.
    • __32626__1.173👍 1.234
     40kg no és res per un home, ho faràs i amb escreix. No sé si has fet mai cursa de llançadora, però és molt i molt difícil que assoleixis el nivell 10. Pels altres dos si que t'hi veig.
    • Patriarca2.238 3 785👍 1.802
     No hi ha cap de les proves que no es puguin superar amb entrenar 2/3 cops a la setmana durant 6 mesos.
    • Capità·carxofa3.666 1 564👍 9.805
     Imaginant que disposes de 6 mesos abans de les proves.

     Primer de tot fes una progressió lineal. Dilluns i divendres 3x5 de press banca, afegint 2kg cada cop (comença amb un pes fàcil però que ja no puguis accelerar la barra al màxim). Dimecres fes press d'espatlles amb el mateix.

     Segueix fent això fins que t'estanquis o faltin només dos mesos per les proves. Si ets un responder mitjà això t'haurà portat fàcilment a fer servir entorn a 80kg per 5 repeticions al press banca.

     Ara que ja tens múscul i força només falta que milloris la teva adaptació a repeticions. Mantingues les dues sessions per setmana i ves rotant entre tres càrregues: 30kg, 40kg i 50kg. Intenta batre el teu rècord cada cop que tornis a treballar amb una càrrega, per exemple:

     setmana 1: 30kg 3x25, 40kg 3x21
     setmana 2: 50kg 3x17, 30kg 3x27
     setmana 3: 40kg 3x23, 50kg 3x19
     etc.

     Pots modular el volum (número de sèries) segons el teu balanç de recuperació, potser te'n convé fer 4 si vas fresc però no progresses com voldries, o potser te'n convé fer 2 si t'està costant recuperar.

     Passaràs la prova sobrat. És un nivell ridícul 36 repeticions amb 40kg. Són números de principant.
     • Segon_usuari_Bob5.813 10 364👍 7.074
      No t'oblidis que ha de menjar prou proteïna i tenir cert superàvit calòric, a menys que tingui molt greix corporal, per obtenir els guanys musculars.

      Per cert, el que proposes em sona molt a Mark Rippetoe.

      • Capità·carxofa3.666 1 564👍 9.805
       Per la course navette necessita aprimar-se així que no li dono consell nutricional, ha de veure el que li convé amb una visió global.

       Quant a Rippetoe, aquest li diria que augmenti el seu RM de press banca a 275lbs i que llavors segur que es fa 60 repeticions amb 40kg. I té raó, però no és la millor estratègia si el que interessa és millorar a repeticions.
      • Pavel_Korchagin3.489 2 586👍 7.646
       Si faig dieta amb superàvit calòric supero l'IMC. Tot i que no estic gras, no estic tan lluny del límit de 30. No acabo d'entendre el criteri de l'IMC perquè un home molt atlètic que superi els 100kg el poden considerar amb sobrepès.
  • venjança_catalana4.694 3 460👍 5.504
   Si ets dona, són més assequibles 
  • Horus246👍 240
   No ho són. Qualsevol persona que no sigui obessa o tingui cap problema cardiovascular greu les passa sense gaires entrebancs. 
   és el psicotècnic allò que podria comportar alguna dificultat, però hi ha manuals a l'abast de com respondre acuradament. Són patrons comuns en d'altres professions.
 • oprimit19.842 15 79👍 10.360
  Quins són els títols equivalents al batxillerat?
 • Roderic17.871 15 94👍 9.012
  Predica amb l'exemple.
  • grinfildUsuari sumador25.078 15 45👍 4.261
   Ara tots hem de ser mossos d'esquadra? Jo ja tinc una edat, una feina, uns estudis molt allunyats a ser funcionari.

   També animo, com fan altres companys en aquest fil a :

   - Tenir fills i educar-los en l'independentisme, amor a la llengua i al país.

   I no només ens calen més mossos indepes, també més jutges, fiscals, futurs militars etc que també anem mancats.
   • Roderic17.871 15 94👍 9.012
    Treballo a diari amb joves de 16-18 anys i t'asseguro que els que verbalitzen la voluntat de ser policies són d'un perfil, diguem-ne, macarró.
    És una professió que no vol ningú a qui agradi estudiar, fet que no treu que algun es salvi, humanament parlant, i tingui un sentit del compromís i la responsabilitat accentuat. El motiu? No és un error de percepció, ans el contrari, la imatge que el CME desprèn està molt allunyada d'allò que és socialment constructiu. Es tracta d'un cos repressiu i és percebut com a tal: no suma, resta. Obediència cega i ideologia zero.

    Si te'n surts de tenir fills ja veurem el teu afany en que escullin aquesta professió.
    • grinfildUsuari sumador25.078 15 45👍 4.261
     Conec mossos d'esquadra amb carrera universitària, bona gent, catalanoparlant, gent tranquila, amb bones notes (no excel·lents, no són enginyers però es van treure tots els cursos de l'institut quan tocaven) i cap problema. Sé d'un mosso que va amb cadira de rodes, fa una feina d'oficina. Perfils molt allunyats del panorama que tu dibuixes.

     Com a l'exèrcit hi ha els xusqueros i després els que pugen amunt dins del cos.

     La imatge del cos dels mossos d'esquadra depèn molt del dia, al agost del 2017 la teníem bona, al octubre del 2017 menys bona i ara bastant dolenta. Per no citar casos com la de l'Esther Quintana o quan van fer una vaga de parlar en català, que també va ser d'una escala de l'1 al 10 un molt lamentable.
     Alguns com en Rigel estan dient que s'hauria de tancar els mossos i d'altres com tu que dius que si tinc fills que volen ser mosso no n'estaré content. No sóc tant negatiu i penso que els problemes es poden arreglar però la societat s'hi ha de comprometre. És a dir que si tens un fill/a o un amic/ga que volen ser mosso d'esquadra i són bon jans, indepes i penses que valen, no els critiquis per voler treballar de la policia dels catalans.
 • torraina_infernal38.369 11 16👍 23.503
  Això sí que és una bona campanya amb cara i ulls.

  De tant en tant hi ha algú intel·ligent. Cal fer fora a tots i cadascun dels hispanistes/jihadistes que infiltren als Mossos per tal d'evitar que el cos pateixi cap mal per part dle terrorisme espanyolista/jihadista, tal i com ja ha passat en el passat
 • alexpv2.594 3 708👍 1.562
  Jo m'ho vaig plantejar fa un any o així però la massa corporal...
  La veritat és que m'atreu això de ser policia i ací a València tenim la Local i la policia espanyola. Cap de les dos no m'atreu massa.
  Pensava que els Mossos era un cos nacional català amb catalans a dintre..m'estava enganyant. 
  En fi, que m'hauré d'aprimar primer., tant si m'hi presente com si no. 
 • Benfresc13.379 6 156👍 13.255
  T'he puntuat negatiu sense voler...
 • Foc de Fènix1.713 9 921👍 998
  Ja és massa tard.

  Potser als anys 80 ens vam equivocar en seguir la dinàmica de les formes de lluita iniciades als 60 a Europa, amb un seguidisme excessiu i idealitzat de l'independentisme basc i la seva estratègia en una societat substancialment diferent. TLL va tenir un suport molt escàs dels catalans tot i que va ser un bon instrument de propaganda. 

  Des de punts de vista ideològics diferents, però certament catalanistes, Estat Català i el PSUC de Comorera (que recordem-ho va aconseguir ser reconegut a la III internacional al mateix nivell que el PCE...per molta rabia que fes a Carrillo i la Pasionaria) van utilitzar aquesta estratègia amb certs èxits, Badia controlant l'ordre públic fins al 1934 i en especial el PSUC que es va fer poderosíssim dins l'ordre públic català justa abans del Maig del 37.

  Avui però els mossos ja estan creats de fa molt temps i tenen un gruix d'elements reaccionaris i espanyolistes immens...no veig factible mitjançant l'entrisme capgirar-los.

  Crec que hauríem d'apostar tenint  els Mossos republicans com a embrió per l'objectiu de crear una guàrdia republicana (on els marxistes catalans hauríem de fomentar una entrada disciplinada en massa de la nostra gent més jove que hauria d'abandonar certs esquerranisme i dinàmiques postmodernes...)per a controlar l'ordre públic, malgrat que ara mateix sigui una entelèquia em sembla més senzilla que intentar fer net a una institució ja molt corcada.
  • Fungus494👍 985
   Estat Català i el PSUC de Comorera (que recordem-ho va aconseguir ser reconegut a la III internacional al mateix nivell que el PCE...per molta rabia que fes a Carrillo i la Pasionaria) van utilitzar aquesta estratègia amb certs èxits


   En aquella època encara teníem un mínim sentit de l'organització i, el més important, sang a les venes. El desastre del 39 encara sonava a distopia i els vicis que vindrien de la mà del Maig del 68 ni es contemplaven. Com a anècdota d'aquells anys en què tanta importància vam donar a l'ordre públic sempre m'agrada recordar el fet que Eusebi Rodríguez Salas es plantés davant la Telefónica i amenacés directament la legió d'anarquistes que la controlaven. També cal dir que els anarquistes van construir uns serveis d'informació i uns escamots excel·lents; no se'ls escapava res, a Manuel Escorza i companyia. Després ja van arribar Negrín, els agents soviètics i el SIM i ens ho van desmuntar tot, tant els òrgans de la Generalitat com els anarquistes i els del PSUC. Els catalans, com de costum, ens vam dedicar a matar-nos i perseguir-nos entre nosaltres i els altres van aprofitar l'avinentesa. Al final, ni independència, ni victòria militar, ni revolució: esclafats, primer per la República, en vies de recentralització, i després per Franco.
  • nemo6.587 9 327👍 2.082
   Que no home, que no saps! El poder és unicament al carrer, aixó que esmentes es secondari. Com la CUp demanant desobediència als `presos politics, a vore si aixi, super reinviddicatius, cau la poma per si sola. Quan ni has plantat la llavor. Seràn els més coherents, però a la garxola. I ells al carrer, super coherents, però els que donaren la cara foren altres...ai! la coherència...
 • nemo6.587 9 327👍 2.082
  Quin lio! Fa uns mesos se'n demanava, per part d'un raconaire, cardar molt per a crear una legió de catalans i aixi contrarestar als àrabs, que tenen moltes criatures. Fa uns anys, un raconaire d'eixos que valdria per a assessor de Trump, va defensar que, en aquest cas, les dones no haurien de tindre dret a decidir si volen fills o no per que seria un assumpte nacional, de supervivència nacional. Hui apareixes demanant que la gent ingrese als Mossos, quan des de fa la tira d'anys porte llegint campanyes de desprestigi vers aquest. Ara, ARA!, quan qualsevol messura de reacció trigaria com a minim anys en assentar-se, planteges  tu aixó.

  Doncs mira, tot no pot ser. Ademés, l'EI no fomentará mai aixó. Llig amb mi: M A I 
  • grinfildUsuari sumador25.078 15 45👍 4.261
   Barreges comentaris de persones diferents.

   En tot estat, a Cuba també, hi ha policia. Si volem tenir una policia democràtica i catalana s'ha de formar per persones d'esquerres, de dretes i de centre. Persones amb vocació de servei, amb valors democràtics i amb ganes de construir una estat independent millor del que hi ha ara.

   Si la gent que vota a la CUP no vol entrar als mossos perquè pensen que hi ha companys d'ideologia que no ho acceptaria, malament anem.

   Volem o no volem tenir uns jutges que no siguin uns fatxes castellans que ens fagin declarar en castellà als judicis?
   Volem o no volem tenir metges catalans perquè poguem anar al metge i parlar amb la nostra llengua?
   Volem o no volem tenir mestres implicats en formar les noves generacions de catalans que estiguin preparades i siguin competents en català?

   Necessitem per tant que hi hagi mossos, metges, jutges, mestres, bombers, fiscals, notaris, enginyers, emprenedors etc catalans. Molts d'aquests col·lectius ja hi ha molts catalans però d'altres no, com ara jutges, fiscals o mossos.
   • Roderic17.871 15 94👍 9.012
    Cuba és un model a tenir en compte a l'hora de crear un cos policial car allà allò prioritari és la seguretat pública en un sentit ferm: serveis públics universals que permetin llimar al màxim l'estratificació social. Per no dir que a un policia cubà racista, homòfob o classista se li cau el pèl i la placa.

    Ho saps que a Cuba la policia de carrer no porta armes de foc?
   • nemo6.587 9 327👍 2.082
    Si estem d'acord. Només dic que l'EI en eixe sentit es un bloc sense fisures: sempre han vist als Mossos com sospitosos i ara, si et fixes, no parlen mai dels Mossos excepte per a recriminacions. Quan vegis una campanya politica de l'EI defensant els Mossos i l'entrada de gent de tota manera, especialment independentistes d'esquerra, avisa'm i et compre un Camaro descapotable.

    Per a ells les cases es cosntruixen des de la teulada amb somnis, desitjos i assamblees, aixó si, mooooltes assamblees.
    Però d'anar fent pais, essent presents a tot arreu...res de res. Trobaràs més Iphones en butxaques de cupaires (i arraneros) que un puto comentari d'una CUP dient que es necessiten Mossos independentistes. Per a la majoria és un cos sospitós, rebutjable, majoritariament espanyolista, reaccionari i allunyat del seu model de Estat. hi ho saps.
 • StoichkovUsuari sumador14.215 14 142👍 2.537
  En el seu dia van entrar uns quants 33 amb motivació únicament patriòtica, però vaja, pel que em consta van ser 10 o 15 com a molt, o sigui irellevant.

Publicitat

Fòrums

 • 9.285.486 missatges
 • 220.691 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat