Fòrum

(Alemanya) Un refugiat afganès visita a l’hospital una noia de 25 anys embarassada, l’apunyala al ventre i mata el fetus

Trumpista1005.223 2 413👍 4.992
Segons informa el diari alemany Die Welt un refugiat afganès (segons la documentació de la que disposen els alemanys, de 25 anys) ha estat detingut després d’haver apunyalat al ventre, en un hospital de la ciutat de Bad Kreuznach, a una noia de nacionalitat polonesa de 25 anys que estava embarassada i ingressada a l’hospital. La noia fou operada d’urgència, però desgraciadament el fetus no va poder ser salvat pels metges i va morir com a conseqüència de les ferides.

L’afganès i la polonesa sembla que havien tingut o tenien una relació sentimental. Segons sembla hi va haver una discussió entre els dos, que va anar pujant de to fins que l’afganès va treure el ganivet i va apunyalar a la polonesa al ventre. 

Les autoritats alemanyes estan ara investigant si el fetus mort era fill de l’afganès.
https://www.welt.de/vermischtes/article186970364/Mann-sticht-in-Klinik-auf-Schwangere-ein-Ungeborenes-stirbt.html


Respostes

Configuració
 • oprimit19.633 15 79👍 10.076
  S'ha de respectar, jo no sóc racista, s'ha de respectar.
 • EPS61.680 13 8👍 10.415
  Esperem que es recuperi la dona.

  Evidenment que hi ha gentussa arreu, però si es confirma aquesta relació, un ha de ser responable també (no confondre amb culpable), i si et juntes amb certa gent corres més risc de que et passi una cosa d'aquestes.
  Un cas extrem per a que s'entengui, si surto a passejar per Tegucigalpa, em pot passar alguna cosa i no en seré culpable del que em passi. En canvi si surto per Barcelona és més probable que no em passi res.
  • Trumpista1005.223 2 413👍 4.992
   En canvi si surto per Barcelona és més probable que no em passi res

   Espera’t uns anyets més i que Colau torni a guanyar i potser diràs que Tegucigalpa és més segura... tal i com va Barcelona i Catalunya...

   Si et juntes amb certa gent corres més risc de que et passi una cosa d’aquestes

   Si t’han desmoralitzat i subvertit la sensació de risc i perill han estat anul.lades, d’això és del que es tracta la desmoralització, moldejar-te el subconscient perquè percebis la realitat tal i com desitja l’agent desmoralitzador
  • EPS61.680 13 8👍 10.415
   Es veu que l'usuari kokonut vol que es mori aquesta pobre dona. Coi de miserables.
 • Puigdomènech9.958 13 216👍 2.941
  és a dir, una discussió de parella.

  Que sigui afganés o no, no és el factor més rellevant. Hi ha infinitat de casos on gent occidental, el paio agafa i maltracta la dona. O la mata. O li pren el fill, etc.

  Si vols fomentar el racisme esforça-t'hi més.
  I amb això no vull pas defensar cultures alienes a les occidentals. Déu me'n guardi, però aquesta demagògia no du enlloc.

  qüestions culturals, masclisme...? segur que hi és. No ho nego pas, però la base dels fets és una discussió de parella. No és ni el primer ni el darrer cas... arreu del mòn, que passa això.
  • broquil_is_over2.463 3 742👍 2.889
   Exactament. Tots els homes som culpables d'aquest acte de violència, i molt especialment els occidentals.

   ETS UN SUBNORMAL
   • Puigdomènech9.958 13 216👍 2.941
    I tu no saps llegir. T'estic dient que els homes occidentals també fem aquestes coses i per tant no és pot atribuir el que ha passat NOMÉS al fet que sigui afganès. Si necessites recórrer a l'insult és perquè et pica. Alguna raó hi dec tenir si no la saps rebatre d'altra manera.

    La majoria de casos que surten pels mitjans dia sí dia també no són per masclisme només. Són per discussions de parella. Que hi sigui pel mig el masclisme no vol dir que en sigui la causa principal tal i com sembla que ens volen fer creure.

    I en aquest cas, tres quarts del mateix. És una discussió de parella l'arrel del problema. La resta és un afegit que ho empitjora tot.

    salut.
    • Jordi Freixas19.956 13 78👍 4.425
     Totalment d'acord amb el que dius. Però només una cosa: jo no sóc gens partidari d'utilitzar la primera persona per referir-se a certes accions que fan alguns. És a dir, tu dius que "els homes occidentals també fem aquestes coses". Potser seria més correcte afirmar que "hi ha homes occidentals que també fan aquestes coses". A veure, jo entenc perfectament que tot i haver utilitzat la primera persona, tu no les fas aquestes coses (espero, vaja). En resum: no sóc gens partidari d'atribuir a la totalitat del col·lectiu el que fa una minoria (minoria encara massa nombrosa, per desgràcia).
     • Puigdomènech9.958 13 216👍 2.941
      De fet hi he pensat en això que dius quan m'he rellegit el comentari.

      Tot i que tens raó (he estat a punt de corregir-ho) no ho he corregit perquè(a banda de la mandra xD) també penso que quan es comenten actes així sembla que hi ha una tendència a pensar que l'agressor ja és així en la seva vida quotidiana i jo crec que no sempre és així. Hi ha casos on qualsevol de nosaltres pot perdre els nervis. Sí, és clar, jo o tu o molta gent no els perdrem mai ja ho sé...tant segur n'estàs? ... hi ha un munt de casos en què una persona, per unes circumstàncies especials excepcionals, pot perdre el cap i fotre bestieses així. I és en part per això que no ho he corregit. Penso que tots hi podem caure en la violència si la situació ens supera. Però bé, entenc perfectament el que dius.
      • Jordi Freixas19.956 13 78👍 4.425
       Tots estem exposats a perdre els nervis, i fins i tot fotre algun que altre disbarat. Però tornant al tema del fil, entenc que en aquest cas (i en casos com aquest) hi ha com a mínim una certa premeditació, que va més enllà de simplement "perdre els nervis".
       • Puigdomènech9.958 13 216👍 2.941
        No ho diria mai amb les dades que tinc. No en sé res, de l'home aquest i d'entrada el que indiquen els fets és una baralla sentimental entres dos persones. En què ens podem basar per dir que simplement volia matar un occidental?
        S'ha de distingir bé entre els nostres prejudicis i els fets.

    • Benfresc13.184 6 159👍 12.679
     En un percentatge molt menor.
  • LesttattUsuari sumador38.650 11 15👍 13.807

   Puigdomènech escrigué:
   és a dir, una discussió de parella.

   Que sigui afganés o no, no és el factor més rellevant. Hi ha infinitat de casos on gent occidental, el paio agafa i maltracta la dona. O la mata. O li pren el fill, etc.

   (...)

   Òbviament, els occidentals també acaben fent autentiques barbaritats (tant homes com dones). Es a dir,  no som éssers de la llum. Però la majoria de crims, assassinats i violacions son ocasionades per una immigració, siguin menas siguin refugiats.

   I si, s'ha de tindre en compte la nacionalitat del delinqüent perquè acaba mostrant aquella absurditat del voler continuar amb aquesta política suïcida del volem acollir.

   No representa ser cap actitud racista. Es simplement un acte de supervivència. De la mateixa manera que ens protegim dels delinqüents, no deixant-los entrar a casa nostra, hauríem de fer el mateix amb tota aquesta delinqüència que intenta entrar en el nostre país.

   Taquem fronteres, ara mateix. No hi ha cap altre solució.
   • Puigdomènech9.958 13 216👍 2.941
    Bé, no puc dir que hi estigui del tot en contra del que dius, però jo el tema de la immigració el considero un conflicte des del moment en què el nombre de migrants és massa elevat. No pas per les persones en si ni molt menys per la seva nacionalitat. És un problema matemàtic si deixes entrar 100 per comptes de 25, tens moltes més probabilitats de tenir els conflictes tipics de gent que fuig de la misèria o de certs països en conflicte. O terroristes camuflats. Però insisteixo que és un problema pel nombre de gent, no per la gent en si- Perds el control.


    Parteixes de la base que els deliqüents ho són de neixament. En part és així, però no sempre. Hi ha qui pot haver dut una vida ben normal fins que pel que sigui se li creuen els cables. N'hi ha un fotimer de casos, dins i fora de les nostres fronteres.
    • LesttattUsuari sumador38.650 11 15👍 13.807
     Davant d'un país que majoritàriament es extremadament bonista, que, a més, encara continua tindre cap tipus de competències i sota el jou esclavatge de l'estat espanyol, a més, que porta anys rebent tanta immigració que molts pobles han acabat perdent la seva identitat catalana, i la sempre amenaça dels EI... no es que parteixi de la base que els delinqüents són de naixement... , es que s'ha de prendre mesures extremes, basant-se en les dades i estadístiques que ens mostren la realitat.

     I aquestes mesures serien, de moment, aturar tota immigració.
   • Trumpista1005.223 2 413👍 4.992
    Tancar fronteres i expulsar a TOTS els il.legals i treure les nacionalitats atorgades a immigrants que hagin comés algun delicte i expulsió als seus països.

    S’han de crear més CIES i perseguir als qui fan negoci amb la immigració il.legal, i això vol dir traficants i ONGs i “associacions humanitàries” que directa o indirectament col.laboren amb els traficants. Investigar d’on reben finançament aquestes organitzacions i si són l’avançada d’una agenda política determinada. 

    Cessament de tots els periodistes que fan campanya a favor de la immigració i immigració descontrolada.
 • eLdeLabarretina528👍 550

  Es espantós quan en una relació de parella un dels dos progenitors s'enfada amb l'altre i mata el fetus unilateralment.

  M'ha deixat molt malcòs la notícia.

   

 • LesttattUsuari sumador38.650 11 15👍 13.807
  Fill de la gran puta.

  Una de les morts més infrahumanes; veure com un desgraciat de merda apunyala el ventre d'una dona embarassada, causant la mort del fetus.

  ...

  No hi ha paraules per descriure casos aixi. Odi i rabia, es l'únic que puc sentir ara.


  Aprofito per fer una crida a totes les dones, si mes no, fora dels continents orientals; Els occidentals no som pas esser de la llum però, rumieu-vos cinc cops si cal, a l'hora d'establir parella amb tota aquesta gent, com podeu veure que no us durà a bon lloc, per molta Lluna que us vingui a oferir.

  • Trumpista1005.223 2 413👍 4.992
   Devia passar que la noia volia deixar l’afganès, i això en la seva cultura no és permés, i va treure el ganviet. Des que hi ha aquesta gent a Europa, que cada dia hi ha notícies d’apunyalaments, Alemanya, Suècia, França, UK... el ganivet és sempre el comú denominador. I si algú no s’ho creu que repassi les hemeroteques (les dels mitjans catalans no cal, perquè aquest tipus de notícies les amaguen).
  • erianocar3.941 1 531👍 2.733
   Hi ha coses pitjors. He llegit sl diari un parell de casos en què una dona en va matar una altra per robar-li el nen de dins de la panxa.
  • Rackoonaire566 1👍 601
   Pobra dona. No se m'acut una cosa més bèstia. :-(

   ----

   La majoria de les dones tenen fortes tendències xenòfiles i tenen poc sentit de la lleialtat al propi grup humà.
   Només en tenen al niu que tenen o que volen tenir.

   És una questió evolutiva. Segurament per això no són gaire racionals a l'hora de buscar parella. Els homes tampoc però sabem més què volem i que no volem.
   Tenim un límit per a complicar-nos la vida.

   En canvi les dones degut a la seva generositat per a fer el seu niu arrisquen sovint massa.
   Com que trobar parella és una aposta arriscada, l'evolució les enganya i l'amor les fa més tontes. Especialment quan són més joves. Em pregunto quina edat té aquesta polonesa.

   Perds el temps.
   Són capaces que per lo mateix que critiquen els homes del seu propi país, ho admiren en estrangers. XD


   El millor seria que la dona perdés la nacionalitat en cas de tindre una familia amb un estranger.
   Si tant l'estimen que se'n vagin a estimar el país de la seva parella...

   Són capaces fins i tot de canviar de religió pel seu niu...
   • oprimit19.633 15 79👍 10.076
    És per això que expliques que els musulmans accepten que un home musulmà es casi amb una dona infidel, però troben inadmissible que una dona musulmana es casi amb un home infidel.
   • LesttattUsuari sumador38.650 11 15👍 13.807
    Conec de casos de noies que han tingut relacions amb tota aquesta gent, amb una cultura i llengua completament oposada a la nostra, per acabar prenyada d'ell, en el millor dels casos. La reacció del manso en qüestió ha sigut la de fotre el camp i aquí et quedes.

    Si, com a dona, ja veus, i sents en els mitjans informatius, el risc que corres ajuntant-te amb aquesta gent, que cony fots anant-lis al darrere que saps com i de quina manera acabarà aquella relació?.

    I compte,  que també he vist catalans, homes, que anant amb dones, sobre tot dominicanes, que han rebut un maltractament per part d'elles.
    • EPS61.680 13 8👍 10.415
     I compte,  que també he vist catalans, homes, que anant amb dones, sobre tot dominicanes, que han rebut un maltractament per part d'elles.
     Coneixent una mica la societat dominicana, una societat molt "americanitzada" (en lo negatiu), molt mercantilitzada, doncs la gent es mou molt per la pela, i sobretot les dones. I aquestes que arriben sense un duro, i en fi, és així de fàcil. No deixa de ser una relació una mica d'intercanvi, pq molts són conscients de com funcionen aquestes relacions, no estan enganyats, com a mínim els que jo conec.

     La reacció del manso en qüestió ha sigut la de fotre el camp i aquí et quedes.
     També en conec d'aquests casos, i no se si al ser extranger tenen més facilitat per desaparèixer, però els casos que conec són els perfils que dius.
     • LesttattUsuari sumador38.650 11 15👍 13.807
      Ho sé, ho sé.

      Tot i que qualsevol, amb un precari estatus econòmic o per voler canviar de vida, acaba movent-se per la pela. Segur que aquestes dominicanes que van acabar amb aquests catalans els van deixar un cop van obtindre la nacionalitat.

   • EPS61.680 13 8👍 10.415
    Trobo interessant el tema.

    La majoria de les dones tenen fortes tendències xenòfiles i tenen poc sentit de la lleialtat al propi grup humà.
    Aquesta conclusió penso que no és correcte, no penso que tingui a veure res la xenofília. Evidenment al llarg de la història, per l'actitut de les dones en general podriem arribar a aquesta conculsió, però jo penso que és més per instint de supervivència i pq anteposen la seva família davant altres aspectes.

    Són capaces que per lo mateix que critiquen els homes del seu propi país, ho admiren en estrangers. XD
    No penso que sigui exclussiu de les dones. Això penso que te més a veure amb l'autoodi que s'ha imposat en aquesta societat, en valorar positivament tot el que ve de fora, arribant a l'exemple hilarant com el que poses.
 • erianocar3.941 1 531👍 2.733
  Avortament Afgan-style. No volia pagar la pensió.
 • Tobies20.318 14 74👍 12.286
  Aquest tipus de notícies són de l'estil "ha explotat una bombona de butà en una casa de la Calle del Pino a Jaén."
  • Trumpista1005.223 2 413👍 4.992
   Aquest paral.lelisme que fas seria així si TV3 i els mitjans de comunicació catalans ens estiguessin fent campanya a favor de les cuines de butà, les calefaccions de butà i els cotxes de Gas Natural, per damunt de les calderes diesel, les calefaccions diesel i els cotxes diesel de tita la vida. 

   El problema és que els mitjans i els polítics ens estan volent fer creure que ens hem de passar del diesel al butà, o fins i tot arrancar el cotxe diesel amb butà o intentar encendre la caldera diesel amb butà.

   i no passa a la calle del Pino a Jaén, passa al carrer de l’alzina en el nostre espai cultural i polític.
  • Juan Lloris6.219 7 346👍 3.896
   És el racó sensacionalista.

   Entre ell i el troll dels 100€ mensuals, omplin el fòrum de successos segons els convinga ideològicament, com si açò fóra el seu bloc personal. 
 • Rolf Steiner12.886 10 163👍 5.206
  Quin fàstic de home, si haguessin fet el mateix abans de néixer ell ens estalviaríem un moro salafista.

  I ara ja podeu bandejar.

  https://www.youtube.com/embed/RZa79QGDeo8Publicitat

Fòrums

 • 9.268.013 missatges
 • 220.048 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat