Fòrum

Detenció al metro de Barcelona per una agressió homòfoba

Jordi Freixas19.700 13 78👍 4.331
https://m.ara.cat/societat/Detencio-metro-Barcelona-agressio-homofoba_0_2160384152.html

Detenció al metro de Barcelona per una agressió homòfoba

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui dues persones com a presumptes autors d'una agressió al metro de Barcelona. Els fets han passat a primera hora del matí, quan la víctima es dirigia a treballar. Segons el seu testimoni es tracta d'una agressió per motius homòfobs.

La víctima ha explicat a través de les xarxes socials que un grup de nois ha entrat al mateix vagó on ell estava i s'han posat a increpar-lo. Davant aquest assetjament la víctima ha decidit canviar de lloc i però el grup l'ha seguit molestant. Quan la víctima s'hi ha encarat verbalment un dels nois li ha dit: "Per què no m'ho dius d'home a home? Ah, és clar és que tu ets 'maricón'". Davant l'agressivitat verbal, la víctima relata que ha fet servir l'intèrfon d'ajuda per posar-se en contacte amb el servei del metro, que ha arribat a respondre però no ha pogut oferir cap solució sobre la marxa.

Segons el discurs de la víctima, un com ha baixat del vagó i just abans de pujar les escales, els nois l'han atacat per l'esquena i li han clavat diversos cops i puntades de peu, fins que han arribat els vigilats de l'estació i han aturat l'agressió.

TMB ha confirmat a l'ARA els fets, que han succeït a la parada d'Arc de Triomf i ha assegurat que treballa des de primera hora del matí per a trobar totes les imatges disponibles que ajudin a esclarir els fets. La companyia ha condemnat l'atac, ha fet explícit el seu suport a la víctima i ha deixat clar que es posa a disposició de les autoritats per ajudar en qualsevol aspecte de la investigació.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.254.600 missatges
  • 219.580 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat