Fòrum

Ens prenen per ximples

rgb775 7👍 364
La hipòtesi que jo sostinc és que la “democràcia” borbònica és una immensa obra de TEATRE orquestada pel sistema per tenir a la població de les Hispanies entretinguda i enganyada en baralles i pleits “artificials” mentre els sistema segueix treballant en favor dels seus interessos , que no tenen res a veure amb els interessos de la població a la que senzillament instrumentalitza , manipula i utilitza de la manera més barroera.

La càrrega de proba que em demanen alguns per demostrar que ERC és el pitjor enemic del poble català la donaré a partir de demostrar que ERC és part de l’ elenc de farsants que s’ han prestat , per convició o per interessos econòmics, a donar vida a la FARSA que ens té donant voltes en un bucle sense sortida.

En una democràcia real, els partits polítics només són corretges de transmissió per vehicular la voluntat popular. Aqui , a les Hispanies, en canvi, son veritables màquines de poder, que ho controlen tot, que fan servir tots els recursos que el sistema posa a la seva disposició per fidelitzar, ensarronar, manipular, enganyar, esclavitzar una clientela.

És molt dificil que un partit que no sigui del gust del sistema tingui la menor possibilitat de fer forat i acabar reformulant el sistema des de dins per via democràtica. PODEMOS és tan farsa del sistema, com VOX, com Ciudadanos, com el PP, com el PSOE, i com d’ altres...

Per això em resultaria dificil d’ entendre que un partit com ERC ara sigui el preferit del sistema per canalitzar tot el dessig d’ independència que hi ha a Catalunya si ERC no formés part de la FARSA

El moviment independentista , quan va sortir, responia a una necessitat de la societat catalana. Necessitat que segueix plenament viva. De no haver estat instrumentalitzada per ERC i per Pedecat (sector farsa) des del primer moment ja seriem independents. Ells ens han imposat de manera sibilina la derrota d’ una manera perfectament calculada.
Que en Junqueres i d’ altres segueixin a la presó no té cap altre propòsit que donar credibilitat a la farsa. No els hi passarà res. No s’ hi estaran gaire temps més a la presó. Tampoc en Pujol ha tingut problemes greus. Tot ho deuen tenir perfectament lligat per dintre. Recodem que tot plegat és una monumental FARSA.

El procés independentista els hi ha anat de perles per desviar l’ atenció sobre els problemess reals que tenen : corrupció sistèmica, crisi econòmica, insostenibilitat del model social de l’ estat, etc..

Ens prenen per idiotes des que naixem. Amb un model educatiu alienant. Amb uns medis de comunicació alienants. Amb un model de vida alienant…..Ens estàn ROBOTITZANT sense que ens en adonem fent-nos perdre de manera conscient la connexió amb la part espiritual que tenim quan naixem, que és la que ens fa ser HUMANS. I de la que una majoria de la poblció ja ni n’ és conscient .

Ara els independentistes sóm els dolents, els egoïstes, els “identifuakes”…… I ERC , de manera perfectament calculada , s’ està apartant de nosaltres per tornar al costat dels seus aliats naturals: la partitocràcia i el seu model ideològic expresat a través del llenguatge del POLITICAMENT CORRECTE.

De manera molt maquiavèlica el sistema s’ ha fet fort a costa nostra, alimentat l’ odi entre uns i altres. Hi hem caigut de quatre potes. I ERC ha sigut una de les peces claus d’ aquest desenllaç, ja que des del govern tenia tota la informació i tampoc són tan inutils per fer les coses d’ una manera tan barroera.

Que cal fer ara? La meva proposta consisteix en treure a tota la partitocracia , “independentista” o no, del poder. No mereixem que se’ns tracti d’ aquesta manera.

Crear un moviment de l’ estil escons en blanc, sense etiquetes, sense ideologies, sense identitats, per canalitzar tot el descontent de la població de les Hispanies. Treballar per fer obrir els ulls i les consciències de la gent d’ arreu les Hispanies. Presentar-se a les eleccions amb candidatures d’ escons en BLANC, que es deixaràn expressament buits como a mostra de REBUIG i BOICOT a la FARSA.

I quan aquest movimient sigui majoritari arreu, aleshores reformular el SISTEMA per posar-lo al servei dels humans i no d’ interessos opacs.

Però no caure en l' error de voler participar en la FARSA sistèmica des de dins. No serveix de res. Ho tenen TOT perfectament estudiat . T'acaben fent part del sistema, vulguis o no.

Respostes

Configuració
 • Atenes238 7👍 62
  Anaves bé, però quan has dit lo dels escons en blanc i ho has rematat amb despertar les hispànies, aquí ja ho he deixat. No gràcies, el que passi a les hispanies no és el nostre problema.

  No sé qui ets, però ara mateix per mi com si fossis la Colau.

  • rgb775 7👍 364
   El que passi a les Hispanies és el nostre problema, per desgracia.
   Ja m' agradaria a mi que no ho fos.
   Les respostes pensades des de l' estòmac no ens ajuden gaire
 • catalàamallorca41.967 7 14👍 18.689
  En una democràcia real, els partits polítics només són corretges de transmissió per vehicular la voluntat popular. Aqui , a les Hispanies, en canvi, son veritables màquines de poder
  Doncs com a tot arreu, ves. Que aquí ho facin de manera més descarada no treu que passi el mateix a totes les democràcies.
  • rgb775 7👍 364
   Parlo de "democràcies reals", on els partits només són maquines elctorals i poca cosa més, ja que després ,a les institucions ,no tracten d' imposar les seves polítiques amb xantatges com aqui, o votes això o a les properes eleccions no vas a la llista.
   Com a màxim coordinar els seus diputats, però els deixen actuar amb independència de criteri.
   En una democracia real no pot existir el concepte de "disciplina de partit" o de lleis "anti-transfuguisme", o que les candidatures  les confeccioni el partit (llistes electorals)  i no els electors o militants del districte electoral.
   El diputat  és deu als seus electors i no pas al partit
   Per una partitocràcia com la que patim, no fan falta diputats. Simplement que cada partit faci valer el seu pes electoral i ens sortirà a tots plegats molt més barat.
   A part aqui acaben convertint al diputat en un depenenent econòmic del partit, un treballador a sou, que veu al partit com l' empresa per la que treballa.
   Per que cal mantenir la FARSA.
   I ja no parlem del control que exerceixen sobre la societat, la judicatura, els bancs, les caixes, els mitjans públics, i privats, etc
   És vergonyòs.  I el problema és que com s' hi troben tan còmodes no ho volen canviar

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.983 missatges
 • 221.170 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat