Fòrum

TV3, altaveu de conflictes familiars d’un pare egipci que s’ha endut el seu fill a Egipte i no el vol tornar “a Espanya”

Trumpista1005.490 2 391👍 5.332


De Torrefarrera al Caire: denuncia que el seu marit reté el seu fill de tres anys

Una veïna de Torrefarrera diu que el seu marit té retingut el seu fill de tres anys a Egipte
 
 
 
Una veïna de Torrefarrera, al Segrià, denuncia que el seu marit té retingut el seu fill de tres anys a Egipte. Ella mateixa és al Caire, on va viatjar amb el seu marit per formalitzar la separació de la parella. La dona assegura que l'home l'ha amenaçat de mort.

Fa uns dies, des del Caire, a Egipte, on va viatjar el 20 de desembre passat, va penjar aquest vídeo a les xarxes socials denunciant que el seu marit reté el seu fill contra la seva voluntat

La família de la Farah, veïns de Torrefarrera, parla cada dia amb ella després que el 5 de gener havia de tornar i el marit de la Farah va aconseguir una ordre judicial que li prohibia sortir amb el menor d'Egipte durant els pròxims 3 anys. 

Ailham Mohamed, germana de Farah, explica que la primera reacció va ser d'incredulitat:

"No es podia creure que el seu marit hagués fet això d'anar al jutjat i firmar un paper pel qual el nen no pogués sortir."

A través d'una videotrucada, ens diu que havien viatjat per visitar els familiars del seu marit abans de formalitzar la seva separació matrimonial. Se sent amenaçada i enganyada

"Un dia abans de tenir previst tornar a Espanya em va dir clarament: 'Aquest nen no se n'anirà d'aquest país, aquest nen es quedarà aquí, si acceptes les condicions que et posaré et pots quedar aquí, si no, te'n vas'."

Amb el suport de senadora d'En Comú Podem Sara Vilà, l'ambaixada espanyola ha ofert un hotel a la Farah després que la noia va denunciar que era víctima de violència masclista. La senadora lamenta que l'administració espanyola no té ajudes específiques per a dones espanyoles maltractades en un país estranger.

"És una víctima de violència masclista i, per tant, com qualsevol víctima de violència masclista ha de tenir allotjament i ha de tenir assessorament legal."

La família diu que la Farah està sola a Egipte, no pot veure el seu fill i demana al govern espanyol que li doni suport.

https://www.ccma.cat/324/de-torrefarrera-al-caire-denuncia-que-el-seu-marit-rete-el-seu-fill-de-tres-anys/noticia/2897282/

Aquest fil està auto-descartat. No s'admeten més comentaris.👍 0 👎 0
Respon

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.380 missatges
  • 221.141 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat