Fòrum

Un cadafal per aquest fill de puta ja...

EstatpropiUsuari sumador162.483 11 1👍 26.254

Un nadó de 2 mesos, ingressat a l'UCI de la Vall d'Hebron per una pallissa del pare

Els Mossos han detingut l'home de 21 anys i del Maresme

Redacció 11/01/2019 - 13.23Actualitzat 11/01/2019 - 13.47
 
Arribada d'ambulàncies al Servei d'Urgències de l'hospital de la Vall d'Hebrón

Arribada d'ambulàncies al servei d'urgències de l'Hospital Vall d'Hebron (Arxiu)

Un nadó de dos mesos està ingressat, en estat greu, a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de la Vall d'Hebron per una pallissa del seu pare. El pare que ha estat detingut pels Mossos. 

Un cop la criatura va ingressar, el centre va activar el protocol habitual per a menors maltractats. Els Mossos van arrestar el pare, un home de 21 anys del Maresme.

La policia tracta el cas com a delicte de violència física i delicte de lesions. A hores d'ara encara no se sap en quines circumstàncies es troba la mare. S'ha obert una investigació per esclarir els fets.

Respostes

Configuració
 • maori14.260 3 140👍 6.847

  Llibertat amb mesures cautelars per al pare acusat de maltractar el fill de dos mesos  El titular del jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar (Maresme) ha rebut aquest dissabte com a detingut al jove de 21 anys detingut pel possible maltractament amb lesions del seu fill de dos mesos. Un cop celebrada la compareixença, el magistrat ha acordat la llibertat provisional i ha decretat com a mesures cautelars la compareixença setmanal en el jutjat, la retirada de passaport, la prohibició de sortir del país i la prohibició d’apropar-se al seu fill a una distància inferior a 500 metres.

  El nadó, ingressat a l’UCI pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron amb diverses ferides i fractures compatibles amb maltractaments, evoluciona favorablement. El pare, d’origen uruguaià, està acusat d’un delicte de lesions i un altre de maltractament en l’àmbit familiar, delictes pels quals el jutge ha obert la causa.

  Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat el pare del nadó després que l’hospital activés el protocol d’actuacions contra el maltractament en veure les ferides que patia el menor, que va ser portat a l’hospital per la seva mare, una jove de 18 anys.

  La Generalitat també ha obert un expedient per investigar l’assistència prèvia que havia rebut el nadó, ja que algunes de les ferides que tenia eren de feia diversos dies i havia estat assistit en altres centres sanitaris de la comarca del Maresme sense advertir que les lesions podrien ser per maltractaments.

  El Síndic de Greuges ha informat avui que es dirigirà a l’administració municipal, a la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), que ja ha retirat la tutela als pares, i al departament de Salut per conèixer la intervenció de les diferents administracions implicades en la prevenció d’aquest possible cas de maltractament infantil i valorar el funcionament dels protocols de coordinació existents.

  “Cal determinar en qualsevol cas si pot haver-hi signes previs no detectats adequadament per part de les referides instàncies”, ha assenyalat el defensor dels catalans.

  http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1534831-llibertat-amb-mesures-cautelars-per-al-pare-acusat-de-maltractar-el-fill-de-dos-mesos.html?utm_source=facebook&utm_medium=xarxes&utm_campaign=xarxes&fbclid=IwAR1ITtpv1xQYPhdGubg3dh7IF504tEgqgLxaJKWuslOHgbW85QC26Mb_O50 

 • Faraday1.141 1👍 758
  Un pare de 21 i una mare de 18. No són llumeneres. Llegint la notícia crec que tots ja ens fem un retrat de la família en qüestió i penso que segurament no desafinarem gaire. 

  Només espero que el nano es recuperi i pugui tenir una bona vida ben lluny dels seus pares biològics.
 • EstatpropiUsuari sumador162.483 11 1👍 26.254
  Ho ha fet perquè el nadó plorava, tot molt normal.
 • venjança_catalana4.508 3 470👍 5.179
  És que no puc publicar el que penso 
 • EstatpropiUsuari sumador162.483 11 1👍 26.254

  Una infermera de l'Hospital de Calella va alertar d'irregularitats en l'estat del nadó

  El síndic de greuges es reunirà amb la DGAIA, Salut i Serveis Socials per estudiar què ha fallat en el cas del nadó de dos mesos que és a l'UCI per una pallissa

  Redacció 13/01/2019 - 10.04Actualitzat 13/01/2019 - 13.44
   
  Una infermera de l'Hospital de Calella va alertar d'irregularitats en l'estat del nadó

  Entrada d'urgències de l'Hospital de Vall d'Hebron

  El nadó de dos mesos ingressat a l'UCI de l'Hospital Vall d'Hebron a causa d'una pallissa que li hauria donat el seu pare continua estable dins la gravetat, segons fonts del centre hospitalari.

  El síndic de greuges, Rafael Ribó, ha assegurat que investigarà què ha fallat en aquest cas perquè el nadó havia passat dies abans per altres centres sanitaris sense que es detectessin els maltractaments.

  El 27 de desembre, al nadó el van visitar a l'Hospital de Calella, i li van donar l'alta sense que s'activés cap alerta. L'endemà una infermera va comunicar als Serveis Socials de l'Ajuntament de Pineda de Mar, on està empadronada la família, que tenia alguns indicis d'irregularitats en l'estat del nadó.

  El consistori va activar el protocol per a famílies en risc d'exclusió social, però no per risc de maltractament. Segons Rafael Ribó, podria haver fallat el protocol establert.

  "Pot haver fallat el seguiment com marca el protocol actual, com un senyal ni que sigui lleu, crec que ha estat més que lleu el senyal que hi havia per seguir de prop abans el que havia succeït".

   

  El síndic de greuges ha convocat una reunió amb Salut, Serveis Socials i la DGAIA per analitzar el cas. Ribó demana un nou protocol per prevenir les agressions, sobretot en nadons, que estan "més invisibilitzats" pel sistema.

  "Tenir prou dotació de personal i d'instrument sanitari en els nostres centres per detectar maltractaments de nadons. Això possiblement ha succeït aquesta vegada si aquest nadó ha passat per diversos centres sanitaris on no es va detectar el maltractament i això ho estem recomanant de fa temps com una cosa molt important."

   

  El Departament de Salut també ha obert un expedient i l'Ajuntament de Pineda de Mar que es personarà com a acusació particular en el cas. L'alcalde d'aquesta localitat del Maresme, Xavier Amor, ho ha explicat a Ràdio Pineda.

  El jutge va deixar dissabteen llibertat amb mesures cautelars el pare del nadó, un jove de 21 anys. Caldrà que es presenti cada setmana al jutjat i se li ha retirat el passaport, a més de prohibir-li sortir del país o acostar-se a menys de 500 metres de la criatura.

  El nadó està ara a càrrec del Departament d'Afers Socials, ja que a la mare, tot i que no està detinguda, la investiguen els Mossos per determinar si va tenir res a veure amb els presumptes maltractaments. Ha explicat que havien assistit el nadó en altres centres sanitaris sense que advertissin que les lesions podien ser per maltractaments.

 • malllamplll_3.676 2 560👍 2.437
  El titol del fil és propi de S.Abascal, i els comentàris podrien ser dels seus seguidors
 • Benfresc12.609 5 165👍 11.000
  Uff... Com es pot haver permès que aquest monstre convisqués amb aquesta criatura.

  Lo realment fotut no és la mateixa pallissa per si sola, sinó que al ser tant petit és molt possible que això li deixi seqüeles greus per tota la vida.

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.222.825 missatges
 • 218.513 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat