Fòrum

Comença la marató de donants de sang a Catalunya

galetacuqui877👍 848

Busquem 10.000 donants durant la Marató de Catalunya


“Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer”.
 Amb aquesta idea el Banc de Sang activa la campanya de donació més gran de l’any, la Marató de Donants de Sang de Catalunya, que se celebra de l’11 al 18 de gener als principals hospitals. L’objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i normalitzar així la situació de les reserves de sang, que estan en nivells baixos després de les festes de Nadal.

 

Concerts silenciosos per als donants

Durant la Marató, es podrà donar sang escoltant una música especialment preparada per a l’ocasió. Hi haurà llistes musicals especialment preparades per als donants als hospitals.

Sigues #sangfluencer, des de les xarxes socials a l’ascensor de casa

Donar sang i explicar-ho a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d’amics i familiars, o bé dir-ho als companys de la feina o del pis on vius. Aquest és el repte que es planteja: que tots ens convertim en #sangfluencers o #bloodfluencers i expliquem allà on puguem la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia.

Reserva hora

Des del web maratodonants.cat es pot reservar hora per donar sang aquests dies i també es pot compartir el missatge de la campanya amb seguidors a les xarxes socials, al WhatsApp o contactes de correu electrònic. La reserva d’hora per donar sang no és imprescindible; és només una manera de facilitar la donació.*****************************************************************************************************
Tot i que en els altres llocs no hi hagi campanyes de donació, o no les he sabut trobar, en podeu donar igualment 
Illes: http://www.donasang.org
País Valencià: http://centro-transfusion.san.gva.es/indexv.html

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.254.598 missatges
  • 219.580 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat