Fòrum

Per què l'esquerra a casa nostra és islamòfila?

Antiblavers PV1.105 4👍 629
Es podria dir de l'esquerra europea en general. I se m'acodeixen tot un seguit de causes:

1-L'anticristianisme militant seu genera simpaties per altres religions.

2-Tenen esquemes mentals dels anys 60 i 70 del s. XX, quan al món islàmic hi havien molts moviments d'esquerres: Algèria, Nâsser, els palestins, Sukarno a Indonèsia, etc. 

3-Viuen desconnectats de la realitat i com viuen en barris residencials no conviuen amb musulmans.

4-No saben on tenen la mà dreta.

Se vos ocorren més causes?

Respostes

Configuració
 • rotllan11.879 5 171👍 11.860
  És una mica com la guàrdia mora d'en Franco, sort que era nacionalcatòlic i cabdill per la gràcia de Déu
 • Desconfiat4.214 4 504👍 4.507
  Ara i sempre mort al islam
 • Gínjol16.181 3👍 6.590

  Els extremismes, fantismes ratllats i enrabiaments violents s'imanten i s'atreuen, per això una part de l'esquerra curta, dogmàtica i que creu en l'odi s'identifica en el tarannà antioccidental islàmic
  https://pbs.twimg.com/media/Dwd1oA_XQAYMNif.jpg

  • Jordi Freixas20.302 13 77👍 4.513

   Gínjol escrigué:

   Els extremismes, fantismes ratllats i enrabiaments violents s'imanten i s'atreuen, (...)

   Per una vegada estic d'acord amb tu 
  • Trumpista1005.370 2 396👍 5.142
   Tens més raó que un sant! 

   L’esquerra és i ha sigut sempre en el seu fons totalitària i generadora de caos i destrucció. Stalin i Mao foren els més honestos i van portar els postulats de l’esquerra al seu nord real. El resultat ja el sabem: més de 100 milions de morts, caos, misèria, dolor i destrucció.
   • llamp48.615 17 10👍 12.154

    T'has oblidat les guerres púniques i del Pelopones, Alexandre el Gran i Jerjes, Atila, la Campanya de les Gàlies, ... les Croades,... , els turcs, les colonitzacions...la guerra dels 100 anys, ...la guerra dels 30 anys, les guerres napoleòniques...les guerres colonials...les guerres d¡'independència,... més guerres colonials...WWI i WWII, ...més guerres aqui i allà, per aixó i per alló.

    Milers de conflictes on moren Einsteins i sobreviuen anecs Donald i Mickey Mouse

    És la nostra curiosa "selecció natural"


    • Gínjol16.181 3👍 6.590

       Si l’esquerra defensa els drets dels treballadors, les pensions, reclama els diners regalats a la Banca, lluita contra els desnonaments, etc... estaria complint el paper que li pertoca.
       El problema és que allò propi de l'esquerra "de sempre", aquesta impostora neoesquerra ho fa amb una bledor i una mala gana sospitosa.
       Mentrestant els veuràs sempre en qualsevol guirigall per enfrontar homes i dones o qualsevol cosa relacionada amb activitats sexuals.
       Això és embrutir la classe treballadora i dividir-la.

 • EPS62.141 13 8👍 10.933
  Bé, pel que he comprovat al Racó, no al carrer on no parlo de temes polítics, he comprovat que quan vaig entrar l'any 2005 fins ara una baixada pel que fa la simpatia amb l'islamisme, anteriorment l'islamofília per part de suposada gent d'esquerres era majoritària, actualment penso que és força minoritària, a no ser d'algun personatge que no toqui ni quarts ni hores.
 • MLC11.256 5 187👍 8.912
  Dir que l'esquerra actual es islamófoba és com dir que l'esquerra alemana dels anys 30's era judeòfila o que els abolionistes eren "amics dels negres".

  Com ja ha quedat demostrat en el fil, l'islamisme i l'integrisme musulmà ha estat cultivat i afavorit tan pels EUA, des de Afganistan fins el tracte de Trump amb l'assassí que dirigeix Aràbia i Erdogan.

  El que passa és que l'extrema dreta filonazi que als anys 30's atacaba als jueus, ara fa servir de cap de turc als musulmans.

  Els musulmans avui, com els jueus i els negres ahir, no són àngels ni dimonis, sinó milions de persones atrapades en elsinteressosde poderosos que els denigren per mantenir el poder.

  S'ha de denunciar les caceres de bruixes dels nazis del segle XXI sense oblidar el que van fer al segle xx.

  • EPS62.141 13 8👍 10.933
   No se si l'esquerra alemanya dels anys 30 hagués donat suport a grups terroristes integristes religiosos que ataquen a gent d'esquerres com fan els islamistes actuals, o a donarien suport a presdients d'estats que basen la llei en la religió com Ahmadinejad, doncs tota aquesta gent, hem vist al Racó que suposadament gent d'esquerres li donaveu suport i expressaveu les vostres simpaties.

   Els musulmans avui, com els jueus i els negres ahir, no són àngels ni dimonis, sinó milions de persones atrapades en elsinteressosde poderosos
   Que els musulmans no són poderosos?? que no tenen riquesa o poder... o això només ho tenen els pèrfids occidentals. Se us veu massa el llautó.
   • MLC11.256 5 187👍 8.912
    Sembla que confons als ciutadans musulmans del món amb els terroristes islamistes o amb els xeics assassins amics del Trump. 

    No sé quins raconaires donen suport als atemptats islamistes o a Iran, suposo que és fruit de la teva paranoia. Pero que n'hi han a favor d'un estat teocràtic creat en base a una promesa bíblica i que mata nens quan li dona la gana, en doncs fe que en sou uns quants. 

    Jo vull pels musulmans allò que vull pels catòlics o pels budistes. Que visquin en pau als seus països, amb la màxima prosperitat i que es castigui als que maten innocents, violin o facin qualsevol delicte greu.

    Per alguns això és islamofília, quan en realitat és manca d'islamofóbia i allunyament sanitari de nazis i VOXeros.

    • EPS62.141 13 8👍 10.933
     els xeics assassins amics del Trump
     i amics de l'Obama i de la Clinton.


     Home, per tenir simpatia per moviments islamistes has de sentir-te mínimament islamòfil, suposo, a no ser que en tinguis simpatia pel simple autodi cap a Occident.

     No sé quins raconaires donen suport als atemptats islamistes o a Iran, suposo que és fruit de la teva paranoia.
     Podria donar noms de l'època, però qualsevol que estava al Racó en aquella època en pot donar fe, de fet fa poc corria algun usuari encara simpatitzant amb els Germans Musulmans. O tu mateix, que simpatitzaves amb en Gaddafi, però ja és un altre tema.


     • MLC11.256 5 187👍 8.912
      En ma puta vida he simpatitzat am el Gaddafi. Per dictador i per antiberber. El molt sonat i fill de puta deia que el berber era un dialecte àrab i el va prohibir. Jo signaria ara mateix per la desarabització del nord d'Àfrica.

      El Magreb és berber i els egipcis haurien de fer amb el copte el que els jueus han fet amb l'hebreu.
      • EPS62.141 13 8👍 10.933
       En ma puta vida he simpatitzat am el Gaddafi.

       Ok, ja ho buscaré, potser m'he confós d'usuari. Dic pq Gaddafi és un personatge amb llums i ombres, i alguns hi cauen de quatre grapes.
 • RafeldePatraix1.554 4 968👍 837

  Per què l'esquerra a casa nostra és islamòfila?

  Perquè el suïcidi és molt romàntic i això li evita haver de llluitar contra el nou nazisme?

  • Soliferreum5👍 4
   Doncs jo sóc de dretes (bé, més aviat tercerposicionista, però per a tu segur que és el mateix) i al mateix temps sóc anti-imperialisme americà, anti-sionista i pro-serbi.


   T'has quedat de pedra, oi?
  • Aquest missatge ha estat esborrat
 • FollUsuari sumador77.658 12 3👍 40.610
  Perquè l'esquerra a casa nostra ho simplifica tot i ho porta a l'extrem i perquè beu de tota la doctrina progre internacional i del relativisme cultural que diu que tot el que està fora de "home-blanc-heterosexual-cis-cristià" està oprimit. I això és suficient per a ells.

  Per això s'entra en unes contradiccions brutals quan es denuncia qualsevol parida de la societat occidental "manspreading" però després es calla davant el menyspreu que fa l'Islam de la dona.
  • Rolf Steiner12.962 10 162👍 5.313
   Aquí tenim marxisme cultural dins a la sopa, gràcies als "bons jesuïtes", colla de brètols.
  • RepúblicaP2P613👍 376
   és que la retòrica de l'home blanc cis cristià és purament decriptiva és al seu torn home-blanc-cis-cristià cèntrica, occidentalisme pur i dur segons com es miri. No aporta gaire res alhora de dialogar amb les diferents comunitats i abordar els problemes que siguin, ni la interculturalitat. És la meva impressió. Potser als EUA els sona diferent perquè tenen la població negra assentada americana, que no rep la influència de països amb mentalitats tan carques i nasis com d'altres, i són col·lectius potents a la societat, tot i les desgràcies que encara arrosseguen com a poble són una part esencial d'un país i una subcultura produïda per ells mateixos, però amb la immigració aquí és molt diferent... no aplica res de tot això
 • Antiblavers PV1.105 4👍 629
  Vaig a fer una petita recapitulació, davant d'algunes dades no del tot exactes que s'hi han donat:

  1-Cert que els USA i tot el capitalisme mundial s'han recolzat des de sempre en les monarquies caduques i corruptes del Golf Pèrsic, que a més són les principals impulsores de l'integrisme sunnita a nivell mundial.

  2-Cert que també la CIA s'ha demostrat que, malgrat la retòrica antiamericana externa, el règim dels aiatollàs a Iran fou finançat i fomentat per ells, tot i ser el xa de Pèrsia teòricament un dels seus màxims aliats. Pocs saben que el xa planejava una gran pujada del peu del petroli per a afavorir els seus projectes de desenvolupament, i els americans el tenien, doncs, en el punt de mira.

  3-Cert que la CIA finançà també l'oposició integrista a l'ocupació soviètica d'Afganistan. Fins i tot la pel·lícula Rambo III (1989) els presenta com uns santets i uns oprimits pels soviètics, i al final apareix dedicada "al valent poble d'Afganistan". 

  Aquest fei i l'anterior estan relacionats a la desesperació de la CIA davant el que (semblava), imparable avanç comunista en la dècada dels 70: Afganistan, Vietnam, ex-colònies portugueses en Àfrica, Etiòpia, revolució sandinista, etc. 

  Varen creure que l'única manera de frenar-ho era fomentant la religió, àdhuc en les seues formes més extremes. No cal oblidar que el principal propulsor d'aquesta línia, Zbiginiew Brzezinki, era d'origen polonès, i per tant, molt catòlic.

  4-Dit això, el ciutadà d'a peu europeu (o nord-americà) no té res a veure amb la dreta neocon o ultraconservadora americana, ni amb els grups de poder econòmic. I per tant, està totalment lluny d'aquestes decisions que se prengueren en el seu moment, i que s'han demostrat totalment errònies a la fi.

  5-L'esquerra europea estava més lluny encara d'aquestes decisions. Per tant es fa totalment incomprensible com, en el fons, hi està d'acord, si no diu ni fa res contra els resultats d'aquestes decisions: l'integrisme sunnita, totalment majoritari ja al món islàmic (amb poques excepcions com el Sahara Occidental i el Kurdistan), i que ja tenim a casa nostra.
  • Gínjol16.181 3👍 6.590
   L’Establishment d’EEUU practica la política de compartiments i divisió perquè així evita que l’elit sigui combatuda.
   Amb els negres blasmant els blancs, les dones els homes i els homosexuals els heteros no queda ningú per blasmar els astuts governants.
 • ArnauForer76👍 70
  Deixeu-vos d'històries, simplement és per donar la contrària a la dreta. I cap dels dos tenen raó.
  • Gínjol16.181 3👍 6.590

   L’Establishment espanyol ha repartit els papers:
   -Si guanyen les dretes tindrem: centralisme, retallades, destruccio ecològica, consumisme alienador i feixisme espanyolista.
   -Si guanyen les esquerres: misàndria, destrucció familiar i demogràfica, decadència postmoderna i ultraimmigracionisme subvencionats amb els nostres imposts.
   I en ambdós casos patirem espoli fiscal, corrupció, i mentides i manipulacions a dojo.

 • rgb774 7👍 364
  La dita "esquerra" , que no són més que un venuts al sistema del "politicament correcte" son CATALANÒFOBS
  Sempre aniràn en contra dels interessos dels catalans, i per això són els aliats naturals de la dreta espanyolista
 • LesttattUsuari sumador38.757 11 15👍 13.970

  Diria que cap ni una, i menys la 1a quan venen demanant un estat laic.

   

  ...

   

  Després de l’estat espanyol, l’esquerra política actual a Catalunya representa ser un veritable càncer pel nostre país.

   

  Principals promotors d’una immigració massiva. Permissius amb tota il·legalitat sempre i quan aquesta il·legalitat provingui d’aquesta mateixa immigració. Reneguen d’aquella cultura i tradició que prove d’una herència cristiana, mentre venen donant tota permissivitat i tot un suport al sectarisme de l’islam.  Contradiccions que venen acompanyades amb altres hipocresies; Aquest sectarisme islàmic promou i incita el veritable masclisme, el racisme, la homofòbia, el terrorisme i una dictadura, és a dir, tot allò que aquesta mateixa esquerra política, democràtica i feminista, diuen lluitar i anar en contra.

   

  Tot i així, aquesta mateixa esquerra, continua excusant-los i protegint-los, mentre van embrutant esglésies, patrimoni nostrat, i insultant patriotes catalans. Tot i així, se’ls pot veure foten botifarrades durant una Quaresma però no amb cap ramadà. Tot i així, fan cartells amb verges donant-se petons però no entre imams. Tot i així, intenten degradar la nostrada Moreneta- Patrona de Catalunya- però no tenen collons de fer cap actitud obscena dins de qualsevol mesquita.

   

  Contradiccions, traïdories i hipocresies que acaben generant confusions, rebuig i malestar entre el mateix poble català que diuen representar, provocant la divisió entre catalans i de l’independentisme català.

 • Pere Punyetes845 12👍 157

  Són d'un primitivisme i simplisme mentals esfereidors

  Si aquests guanyessin unes eleccions hauríem de posar-nos a tremolar, perquè estar governats per retardats i imbecils és encara més perillós que estar governats per filldeputes que, almenys, saben on fer el mal NOMÉS quan els convé

 • Rolf Steiner12.962 10 162👍 5.313
  Bon fil per poder detectar marxistes culturals.

 • Picany7.460 11 290👍 2.009
  Perquè odien Déu, és a dir, el Déu cristià que els jutjarà. 
 • Pesca_crancs11.100 9 189👍 2.088
  L'esquerra de l'home light sí, perque:

  a) Viu en barris amb poca immigració musculmana (cada vegada menys).

  b) No és "radical" i li han venut que es dolent pensar diferent. I pots buscar-te problemes.

  A partir d'aquí, cal llegir el comentari de l'usuari hiparxiologista: No en van tindre prou els EUA d'armar els fonamentalistes i de fer-lis publicitat, que després han anat petant-se els règims dels antics socialistes panabaristes com en Saddam o en Gaddafi. Que maques les primaveres àrabs, quín panorama tant bonic que han deixat. Ara estan tant contents que venen de creuer a Iurop. I ho han fet governs tant d'esquerres com els d'EUA, el Regne Unit i França. 

  Ai l'esquerra... Grauperaaaaa!! Ai no, que aquest també vol acollir. Bé, ell no, és clar, és un dir.
 • Pere Punyetes845 12👍 157
  No els agraden les esglésies i alguns voldrien cremar-les o, com deia Estatpropispanyol, dinamitar-les

  Una mania que s'estili és un snobisme difícil de fer-lo raonarPublicitat

Fòrums

 • 9.285.090 missatges
 • 220.676 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat