Publicitat

Fòrum

Detenció a Platja d'Aro després d'apunyalar fins la mort a la seva mare

Hades28.245 9 36👍 20.629
https://elmon.cat/successos/detenen-platja-daro-filla-17-anys-dona-morta-ganivetades-banyoles
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Platja d'Aro (Baix Empordà) la filla de 17 anys de la dona morta a ganivetades a Banyoles, segons han confirmat fonts properes a la investigació. Els Mossos d'Esquadra la buscaven des de dimecres a la nit per la seva suposada implicació en el crim. Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Girona li han seguit el rastre fins a un domicili familiar a la costa, on hauria arribat el mateix dimecres a la tarda. Aquest dijous, poc després de les dotze del migdia, l'han arrestat. A l'escena del crim, els agents van trobar una nota manuscrita que atribueixen a la menor on reconeixia implícitament el fets.

Respostes

Configuració
 • Trumpista1005.568 2 388👍 5.443
  Als EUA, i concretament a Florida a aquesta assassina li aplicarien la justícia que li pertoca (cadena perpètua o pena de mort). Com que aquí la justícia és progre -i té 17 anys- li cauran uns quants anyets de reformatòri de menors, els advocats alegaran alguna patologia mental que degut al consum de mariajoana, tripis o achisssss Li ha podrit el cervellet, i als 24 o 25 lliure al carrer.

  Per això EUA és la nació més poderosa, grandiosa i esplandorosa que hi ha hagut mai i a nosaltres ens va com ens va... 

  Necessitem mà dura,

  Al cel Sigui la víctima. Que Déu s’apiadi de la seva ànima.
 • Xicoira5.558 3 390👍 4.616
  Editat
 • Faraday1.334 1👍 991
  Violència masclista.
  • Trumpista1005.568 2 388👍 5.443
   Això és el que el feminazisme misàndric estava pensant ahir, ja devien estar preparant la següent mani quan es van assabentar de que l’assassina era la filla. Per què no fan doncs una mani per rebutjar la manca de respecte i la violència a la qual molts pares es veuen sotmesos per part dels seus propis fills? 

   No és la primera vegada que un/a fill/a adolescent mata un dels seus progenitors (o els dos). Per què no demanen “mesures” per educar els fills en el respecte als pares? 
 • malllamplll_3.882 3 538👍 2.562
  Es terrible que una persona acabi aixi amb la vida de la seva mare, no sabem que li pot haver passat pel cap.  I no menys que veure-ho  publicat a un fòrum i llegir els comentàris imbècils
 • Defectible7.981 270👍 3
  S'haurà d'esperar a veure què. Ja s'ha mencionat que té antecedents psicològics.

  Si ella ja tenia un trastorn diagnosticat, pot ser-ne un comportament associat (p.ex. brot psicòtic en el sí d'una esquizofrènia o trastorn de personalitat). Tot i això, també hi ha ocasions en que un acte així és la culminació d'una relació de maltractaments per part del progenitor en qüestió, fet que és compatible amb trastorn tot i que aquest no és necessari (no són pocs els menors i no tan menors llurs diagnòstics de salut mental i física són producte dels maltractaments i/o neglgiències familiars, sense que això tingui perquè saber-se per part dels professionals ja que o bé el menor ho amaga, o bé els pares ho neguen). Als EEUU n'hi va haver un cas fa poc, d'una noia de 17 anys que va matar el seu pare maltractador, o als dos, però ara no recordo el nom.
  • torraina_infernal38.583 11 16👍 23.739
   Un menor. Comencen les justificacions. Vés que no li acabem donant un premi.
   • Defectible7.981 270👍 3
    Doncs trastorn psicològic + menor vol dir protecció, sí.

    Posa-t'hi com vulguis.
   • UsuariV11.651 5 177👍 7.165
    Tu espera que encara ho enrevesarà més fins que al final la culpa siga del patriarcat i aparega el masclisme per algun costat.


    • Defectible7.981 270👍 3
     No, no té res a veure amb el masclisme això. Té a veure amb els abusos en l'àmbit familiar, que és on més es donen.

     Jo vinc d'anys de participació en comunitats de víctimes de maltractament intrafamiliar, on no es permet ni fer broma amb la violència de tipus venjativa, precisament perquè el maltractament de familiars als fills (menors o no) pot portar als límits del suïcidi d'homicidi.

     Aquesta noia ja era adoptada, han dit. El que no s'ha dit crec és a quina edat va ser l'adopció. Però en qualsevol cas, jo només volia dir que, en ocasions, el mòbil ve motivat per això (ja que per regla general hi ha una negació de l'existència d'un fenomen com la violència de pares a fills).
  • Faraday1.334 1👍 991
   Tu posant en dubte a la víctima?? El Racó t'està afectant! Fuig ara que pots!
   • Defectible7.981 270👍 3
    Ans el contrari, el que poso sobre la taula és que, precisament, que els menors són víctimes dels adults.
    • Faraday1.334 1👍 991
     Segons tu la víctima és la filla? Ja has conclos el judici? Sentència mare maltractadora i per tant impossible que sigui la víctima? Si la filla hagués estat fill potser ara estaries parlant de violència masclista exercida pel nano que seria un fill sa del heteropatriarcat i tal. 
     No ho sé, noia, de debò crec que el Racó t'està afectant. Això de baixar al fang a mostrar el bon camí als mortals t'està embrutant.
     • Defectible7.981 270👍 3
      No et passis.

      La meva primera frase ha estat literalment: "S'haurà d'esperar a veure què. Ja s'ha mencionat que té antecedents psicològics."

      Després faig una explicació de com en el sí d'un trastorn psicològic, hi poden haver brots psicòtics que et portin a aquesta mena d'actes, i de com això no és incompatible amb que tot plegat vingui donat per una relació abusiva per part del progenitor en qüestió (no dic que aquest sigui el cas, només aprofito l'ocasió per mencionar-ho, ja que així ha estat en altres casos de parricidis més o menys recents i molt mediàtics a EEUU).

      No estic fent-ne cap mena d'explotació política, com fan d'altres en aquest fil, proposant mesures que no ajudarien en res (penes perpètues, etc, no solucionen res de caire juvenil ni psicològic). Simplement intento conscienciar d'una possibilitat que a moltíssima gent se li escapa, perquè el tema del maltractament de pares a fills és tremendament tabú.

      A mi aquest és un tema que em toca de molt a prop doncs vinc d'una família amb maltractaments, on no som pocs els que tenim trastorns psicològics fruit de la negligència general dels adults. Jo mateix haig de viure amb la por que el meu germà, que no es vol tractar, agafi un dia en un dels brots psicòtics que té i mati els pares, i no hi puc fer res.
  • Gínjol16.181 3👍 6.590
     Quan els qui assassinen són homes no dieu mai de trastorns ni de "s'haurà de veure...", dieu "violència masclista".
     Doncs si existeix la violència masclista, també existeix la violència femellista.
     http://www.antena3.com/programas/espejo-publico/noticias/la-escalofriante-llamada-al-112-del-padre-del-bebe-asfixiado-por-su-madre-algo-le-ha-hecho-mi-mujer-no-respira_201803225ab38d1e0cf208bc13d638d7.html

     https://www.nacion.com/sucesos/crimenes/43-madres-mataron-a-sus-hijos-menores-de-cinco-anos/KYPVAG7VHZHDJHJ6PAFVHBHVKI/story/

     Vídeo: A l´Estat espanyol moren més nens a mans de les mares, que dones a mans dels homes, i aquí una feminazi es posa histèrica quan un forense ho diu en directe: https://www.youtube.com/watch?v=szfy3ea-RqI

  • FuRTiUsuari sumador20.347 12 77👍 8.296
   Esperem tots que amb aquest comentari que has fet, certament segons com es llegeixi podria ser molt sinistre, no pretenguis justificar motius com aquests que es poden veure plenament lligats a molts dels punts de "l'índex del llibre" que portes des del primer dia que ets aquí intentant vendre i escampar... No fotem eh...

   Però no home, no et pensis que ens preocuparàs una merda, que és el què desitjaries amb totes les ganes... Tots ja sabem i som conscients que no deixa de ser l'enèssim capítol auto-victimista que et muntes a veure si algú et presta l'atenció que tu voldries: "Oh, el pobre defecable compleix els paràmetres, segueix el patró per poder fer alguna bogeria (que ell mateix s'auto-descriu)!! Anem a fer-li cas en aquesta mena de "sinceres" confessions de persona que ens fa i que suposadament vol ajuda i així ens sentirem com que hem fet una bona acció per ajudar a un pobre necessitat!"...

   Que no cola, Muntanya de merda... Lumpenburguer (em mola aquest adjectiu per tu, crec que t'escau, el proposaré com a neologisme 2019... xD), per més que pretenguis no trauràs pas petroli sinó un brollador de merda més gran que t'arrebossarà cada cop més i més in-crescendo. El guió de la peli que t'has muntat és ja tant surrealista, que en comparació, la peli Sharknado 7 dirigida per Michael Bay estaria al nivell d'un documental del National Geographic...

   Però t'he de confessar i agraïr que com a mínim amb gràcies a uns quants taradets que van muntar "l'escola" i que fa temps que no donen la cara digui set de pas (no ets pas tu sol, només n'ets l'últim exponent però el més cridaner... no et flipis tampoc...) heu aconseguit que molts raconaires extenguin o facin més forts els lligams entre nosaltres, i de pas fas el servei d'una rata de laboratori o granota a disseccionar, pels relativament jovenets del fòrum els pots servir de perfecte exemple per a patir i entendre amb quina mena de paràsits i aprofitats es trobaran i hauran de lluitar al llarg del temps en diferents àmbits de la seva vida si no volen patir garrapates xucla-sangs, en definitiva encarneu els anti-cossos que et foten malalt però a la llarga ens prevenen que el càncer arribi a metastesis...

   La nostra societat estaria perduda sense tarats com tu, la barbijaputa o les que fan campanya per no menjar figues "ja que són una trampa mortal per les abelles que posen els ous allà i moren"... Sense pantalles blaves del Win XP (o pitjor encara, un kernel panic i que no arranqui l'SO després d'hores i hores d'escollir opcions i compilar a mà un puto kernel 2.2 amb la Debian...) com vosaltres, la gran majoria no veuria la necessitat de debugar el codi, però a la llarga ho pagariem encara molt més car... Gràcies muntanya de merda per la part (inconscient per a tu) que et toca.

  • galetacuqui1.167👍 1.290
   *li     ;)
  • Trumpista1005.568 2 388👍 5.443
   Matar la seva pròpia mare, que és qui li ha donat la vida i l’ha portat al món, és un dels crims més malvats, horrosos i terribles que es poden cometre. Es pot argumentar un transtorn mental (que probablement el té) però això és irrellevant davant l’atrocitat del crim. Ja que desgraciadament no tenim la pena de mort (que seria lo just davant d’aquesta atrocitat horrorosa), la cadena perpètua without parole és la única pena que s’hauria de considerar en un cas tan greu com aquest.
   • LesttattUsuari sumador38.975 12 15👍 14.264
    No crec ni que arribi a tindre cap trastorn mental.

    He vist adolescents que desprenien autentica ràbia cap als seus pares.
    • Trumpista1005.568 2 388👍 5.443
     Aquests extrems d’insultar i pegar als pares són fruit del marxisme cultural i la desmoralització a la qual ha estat sotmesa la societat. 

     Mitjançant tècniques de subversió psicològica, el marxisme cultural ha inoculat als joves la idea de que s’han de rebel.lar contra l’autoritat, mestres, pares, educadors... el resultat és el que tenim, i l’extrem més terrible és el que s’ha arribat en aquest cas.

     S’ha format una escala de valors basada en els principis del marxisme cultural en els quals cal ser rebel, anar contra els tabús i l’ordre social cosa que mena als adolescents a no tenir respecte per l’autoritat, a fumar, beure, drogar-se... És producte del marxisme cultural que cada vegada hi hagi més tarats i gent amb problemes mentals. 

     Una Dra. amiga de la família que a vegades li toquen guàrdies de cap de setmana en un conegut hospital públic m’explicava fa uns anys que el que veu alguns dissabtes a la nit a urgències és per posar-se els pèls de punta. Adolescents (i no tan adolescents) drogats, beguts, gent que fa servir píndola del dia després de manera habitual (és una bomba hormonal que si la fas servir de manera habitual et fa sortir els fills tarats), crits, amenaces de que la mataran si no els dona la pastilla que volen (més d’un cop han hagut de cridar als mossos) les coses més rocambolesques que et puguis imaginar les veu. Em va dir que després del que veu, la única conclusió és que la societat està desquiciada, una societat que va directe cap al precipici. 

     La única solució és reestablir la mà dura una escala de valors morals forta, per combatre la desmoralització a la que han estat sotmesos molts nens, adolescents i adults joves, readreçar aquesta degeneració moral, social i de salut pública que la societata està patint. 
     • LesttattUsuari sumador38.975 12 15👍 14.264
      Doncs, els pares d'aquests adolescents que conec tenen un ideal d'esquerres i comunistes. No deus anar gaire errat.

      Tot i que un pare dictatorial, el fill també pot acabar tocat.
      • Trumpista1005.568 2 388👍 5.443
       No falla... Pares “moderns”... llavors surten els fills com surten. Ser pare (i sé del que parlo) és una de les tasques més difícils que hi ha.

       He de dir també que conec pares que han estat grans empresaris, grans treballadors, catòlics, de dretes, gent que ha creat riquesa i un benefici per la societat molt alt, que els hi han sortit fills que són una desgràcia humana. Realment, em quedo atònit, no pot ser genètic, ha de ser la manera en la qual els han educat, que no ho han sabut fer, altrament no ho entenc, són gent que ho teníen tot per triomfar, una bona família, diners, cultura, oportunitats i han sortit uns vagos i una desgràcia.

       També conec algun cas de pijo-progres, milionaris, que els hi han sortit fills okupes i pollosos, vagos que als 40 anys encara no saben què volen fer a la vida, unes vertaderes desgràcies humanes.

       Finalment hi ha el cas dels pijos-pijos, que no han volgut fotre mai res a la vida, ni estudiar ni esforçar-se, han dilapidat la fortuna del pare, i als 60 anys s’adonen que el seu ritme de vida pijo no es pot mantenir perquè no tenen capacitat de generar els ingressos que els calen per mantenir aquest nivell de vida.
       • LesttattUsuari sumador38.975 12 15👍 14.264
        Crec que hauria d'haver una educació que estigues entremig, sense arribar aquests dos extrems.
       • Alerta9.430 10 229👍 760

        Trumpista100 escrigué:
        He de dir també que conec pares que han estat grans empresaris, grans treballadors, catòlics, de dretes, gent que ha creat riquesa i un benefici per la societat molt alt, que els hi han sortit fills que són una desgràcia humana. Realment, em quedo atònit, no pot ser genètic, ha de ser la manera en la qual els han educat, que no ho han sabut fer, altrament no ho entenc, són gent que ho teníen tot per triomfar, una bona família, diners, cultura, oportunitats i han sortit uns vagos i una desgràcia.
        És possible que quan els fills eren petits, els pares estaven enfeinats tot el dia fora de casa, i uns pares bastant absents poden tenir males conseqüències en el creixement del menor.
        • Trumpista1005.568 2 388👍 5.443
         Pot ser, però el cas que conec són 4 germans. 3 li han sortit bé i el quart és un desgraciat. El pare treballava com un negre i va fundar i aixecar 3 empreses i la mare es quedava a casa a cuidar els fills. 

         Família catòlica, de missa cada diumenge i mercedes sempre, el segon fill és un baliga-balaga, una deshonra pel seu pare. En tot procés de fabricació hi ha defectes, i fundar, aixecar una família i educar als fills al cap i a la fi bé a ser el mateix.
   • Xicoira5.558 3 390👍 4.616
    Hi ha gent que ho fa per diners.
 • torraina_infernal38.583 11 16👍 23.739
  1-Volem informació. Foto, nom, historial clínic, tot.
  2-Cadena perpètua.
 • Trumpista1005.568 2 388👍 5.443
   BREAKING NEWS: sembla que la noia és d’orígen rus i que va ser adoptada i que efectivament patia un transtorn mental. Segons sembla (llegit en algun mitjà) la mare va ser degollada i van trobar un ganivet ensangrentat al seu costat.

  La mare estava divorciada i junts amb el seu ex-marit havien adoptat aquesta noia de rússia feia anys.


  https://www.elperiodico.cat/ca/societat/20190110/investigacio-mort-violenta-dona-banyoles-7237821

  No he entès mai aquest costum ‘progre’ d’haver d’anar a adoptar nens a l’estranger (Rússia, Xina, Índia, Àfrica...), quan a Catalunya hi ha molts nens autòctons mancats de família que necessiten l’amor i el caliu d’una família cristiana i estructurada. 

  Hi ha molts nens adoptats a Rússia que pateixen problemes psicològics o psiquiàtrics a l’adolescència degut al fet que durant la gestació la mare s’ha drogat o alcoholitzat. 

  Probablement en aquest cas la noia li devia dir a la seva mare adoptiva “que no era la seva mare” i el fet de descobrir la seva provinença i orígen li devia provocar inestabilitat mental, que sumada a una predisposició biològica al transtorn mental l’ha fet cometre aquesta atrocitat.

  El fet de tenir una família divorciada (una de les grans desgràcies de la societat) pot haver actuat com a desencadenant. 
  • Defectible7.981 270👍 3
   Ets un pobre desgraciat, traient partida política d'esdeveniments d'aquesta mena. No tens ni mica de vergonya?
   • Trumpista1005.568 2 388👍 5.443
    Probablement. Però si al fet de ser adoptat (amb la crisi d’identitat i psicològica que pot comportar al prendre consciència del teu orígen i de que la qui és la teva mare, no t’ha parit ni comparteix material genètic amb tu i que ni tan sols els teus orígens biològics no són en aquest país) li sumes el fet de que molts d’aquests nens russos han tingut una mare que ha abusat d’alcohol durant la seva gestació, això provoca efectes al cervell durant la formació fetal que a l’adolescència o fins i tot abans, surten. No té perquè ser així, però el factor biològic i la predisposició hi són, està demostrat científicament.

    Una família estable i tradicional, fonamentada en els valors cristians (i per tant, que no es divorcia) és la manera més segura que se’m acudeix de garantir l’estabilitat emocional d’un fill adoptat que pugui tenir aquesta predisposició biològica, tot i que 100% segur que el fill et surti sa, tampoc no es pot assegurar.
   • malllamplll_3.882 3 538👍 2.562
    Pe fi un comentàri instructiu. Tot i que amb aquest usuàri és picar ferro fred
  • Turanga_Leela31.390 7 29👍 8.919

   Ets un puto subnormal. 
  • noietcanadenc·92👍 125
   1. Ensangonat.
   2. Ets un desgraciat aprofitant les desgràcies per sucar-hi pa d'aquesta manera.
 • RafeldePatraix1.601 4 953👍 892
  Aneu alerta quan compreu xiquets; que no sabeu què hi ha darrere.

  Quants xiquets han de morir abans que una parella d'"opulents" occidentals (normalment) en compren un i se senten satisfets amb l'univers?
  • Turanga_Leela31.390 7 29👍 8.919
   Però què collons dius? 
   • RafeldePatraix1.601 4 953👍 892
    Igual que quan compres un gosset, darrere hi ha una història trista de criatures rebutjades, mortes, etc., quan compres un xiquet passa una cosa pareguda (si ací, als PPCC, hi ha marro amb els xiquets abandonats, què no deu haver-hi als orfenats de la Xina, de Ghana o d'Ucraïna!).
    • Turanga_Leela31.390 7 29👍 8.919
     L'adopció internacional es va popularitzar arran de les dificultats per adoptar nens a nivell autonòmic i estatal. No va ser una moda de gustos estètics, sinó decissions preses per pares que volien ser pares abans de què passés la dècada.

     El que passa és que ja no es fan tantes adopcions internacionals perquè per diverses raons han guanyat mala fama: s'ha criticat la suma de diners que les associacions internacionals i interestatals demanaven pel procés d'adopció, també la quantitat de mentides i argúcies dites als pares per tal d'allargar i encarir el procés, i que et 'colessin' els nens més dependents i amb síndroms per desfer-se dels nens 'més problemàtics' pels orfenaris locals (això sobretot a Rússia), la desinformació general sobre l'origen dels nens adoptats, etc. En altres casos s'ha bloquejat l'opció d'adopció, car a certs països musulmans no deixen adoptar si la família adoptant no professa la religió musulmana. 


     L'adopció és cara a tot arreu, i genera un desgast econòmic i emocional que fa que molts pares no tornin a repetir i que altres potencials pares es facin enrere.

     A mi per exemple m'agradaria adoptar, si pot ser aquí, però no tinc calers per afrontar ni la paperassa inicial (amb assessorament judicial = advocats) ni la conseqüent, tampoc tinc garanties de complir amb les entrevistes d'idoneitat ni si compliríem amb les exigències amb la cassa en què vivim, on potser dos nens haurien de dormir junts una temporadeta, tampoc sé si guanyem prou com perquè ens acceptin (i a això se li ha d'afegir la despesa de l'adopció) i un llarg etc pel qual et poden descartar en el procés de les entrevistes i els calers aue t'has deixat en el procés no els recuperes mai. Per no parlar del desgast emocional en el procés d'espera, de lliurament de papers, etc. 

     Pensar que l'adopció és anar a comprar un nen és de ser molt imbècil.
 • Buddha642 2👍 864
  Un altre cas aïllat de violència domèstica on l'assassí no és l'home. 
 • Rackoonaire823 1👍 934
  No he entès mai el perquè de fer comentaris quan amb prou feines sabem que ha passat.

Publicitat

Fòrums

 • 9.302.180 missatges
 • 221.335 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat