Fòrum

Els mossos busquen tres moros que van robar un mòbil i agredir un transeünt,que està a la UCI, al Port Vell de Barcelona

Trumpista1005.223 2 413👍 4.992

Ferit de gravetat un home després d'un robatori al Port Olímpic de Barcelona

La víctima va ser agredida quan va recriminar a tres persones haver robat el mòbil a un amicUn home es troba ingressat en estat grue a la unitat de cures intensives de l’Hospital del Mar de Barcelona després d’haver sigut agredit aquesta matinada a la zona d’oci del Port Olímpic.

 

Segons avança ‘El País’, la víctima va ser atacada per tres persones a les quals va recriminar haver robat el mòbil a un amic.  Els agressors el van deixar inconscient.

L’agredit va ser traslladat pels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat greu a l’Hospital del Mar, i es manté a l’UCI del centre.

Els Mossos busquen tres persones magribines com a autors del robatori i de l’agressió.

https://www.elperiodico.cat/ca/barcelona/20190110/gravi-home-robatori-port-olimpic-barcelona-7238211


Respostes

Configuració
 • estel vermell926 10👍 198
  jo crec què si busquen bè, en trovaran mols de morus 
 • Tobies20.318 14 74👍 12.286
  A mi em cansen molt aquests fils de merda sobre successos. Vols parlar de delinqüència? Posa estadístiques, comparem països i legislacions, etc. Fem-ho bé, crea un puto fil sobre delinqüència -un que valgui per tots- i te'l curres i la resta llegirem com persones civilitzades i donarem la nostra opinió.
  • Xicoira5.033 2 431👍 4.006
   Actualitat s'ha convertit en un pamflet sensacionalista i prou.

   A més sempre hi ha 6 fils sobre MENAs que enterren les discussions pertinents sobre la independència que és el que ens preocupa a tots
   • LesttattUsuari sumador38.650 11 15👍 13.807

    Barcelona, i Catalunya sencera, han arribat a un punt de degradació causat per tota aquesta política immigracionista que la independència ja no represent ser l'única preocupació per la majoria de catalans.

    Omplir el país de carteristes, delinqüents, il·legals, falsificadors, violadors, mafiosos, assassins... no representa ser cap model a seguir per una futura república catalana.


    • Xicoira5.033 2 431👍 4.006
     I com esperes solucionar-ho si abans no som independents? 
     • LesttattUsuari sumador38.650 11 15👍 13.807
      -Deixar de fer el titella amb el país d'acollida, papers per a tothom i el casa nostra casa vostra.
      -
      Denunciar tota aquesta política immigracionista, sigui tants cops faci falta sigui qui ho estigui promocionant (Generalitat, tv3, ajuntaments, organitzacions ong...)
      -Organitzar manifestacions: Prou- No volem acollir.

      ...

      Callar, tapar i esperar que la independència ho acabi solucionant tot, empitjorarà encara més tota aquesta situació que estem patint ara, tot i arribar a ser independents.

  • LesttattUsuari sumador38.650 11 15👍 13.807
   No calen cap mena de comparacions. Però, vols estadístiques?

   Idescat-

   La població reclusa a Catalunya va ser un total de 8.367 interns, l'any 2017. D'aquests 8.367, majoritàriament són de nacionalitat estrangera, espanyola inclosa.

   I sense tenir en compte aquells delinqüents que, tot i ser enxampats d'un delicte, no han entrat mai a cap centre penitenciari, sigui perquè representen ser menors com si estem davant d'una justícia de fireta.

   Però, per molt que vinguem amb estadístiques, enquestes i resta de demostracions que deixen clar una alarmant situació que porta temps patint Catalunya, causada per tota aquesta immigració que no te cap mena d'intencions en integrar-se, es continuarà sempre amb el "volem acollir- som país d'acollida".
   • Xicoira5.033 2 431👍 4.006
    D'acord que una bona part són estrangers però els que diu espanyola també poden ser catalans. Per tant majoritàriament forasters, no...
    • LesttattUsuari sumador38.650 11 15👍 13.807
     Per això he afegit -majoritàriament-. Vinc a dir que, d'aquests 8.367 interns, 200 o 500 o... 1000 deuen ser catalans.

     Tot i aixi, la població reclusa a les presons catalanes continua sent majoritàriament de nacionalitat estrangera o immigrant.

     No costa gens acabar deduint quina seria la solució, si es que de debò volem acabar de deixar de patir els efectes d'una delinqüència desenfrenada.
     • Xicoira5.033 2 431👍 4.006
      Estic d'acord amb el rerefons de la qüestió, hi ha delinqüència forània, no t'ho negaré pas, no és cap novetat. I que som un poble colonitzat, acostumat a patir agressions, és indubtablement cert.

      Tot i que, d'aquest percentatge, no se sap exactament quin és de catalans i quin de colons. De delinqüència aquí, n'hem tingut un grapat. Això no implica excusar ningú de les atrocitats que es cometin.

      Només hem d'anar amb compte de no jutjar sense tenir totes les dades, perquè ens arrsquem a fotre a la presó un possible innocent, car a més ho pagarem amb els nostres impostos.
      • LesttattUsuari sumador38.650 11 15👍 13.807

       Xicoira escrigué:
       Tot i que, d'aquest percentatge, no se sap exactament quin és de catalans i quin de colons.

       A veure, no costa gaire esbrinar aquest percentatge:

       Idescat-

       Total Població reclusa 2017: 8.367 interns:

               -"Espanyola" (catalans inclosos): 4.750.
               - Estrangera (no espanyola) : 3.617 (pràcticament, la meitat del total, i sense tindre en compte tots aquells delinqüents que mai han entrat a cap centre penitenciari, menas inclosos. Vinc a dir, aquesta xifra podria augmentar considerablement)
               
       Dels 4.750 interns de nacionalitat "espanyola", podem deduir que... 1.000 o 1.500, per exemple, són delinqüents catalans?. La resta, 3.250 si representen ser espanyols.

       Aixi, doncs:

       Interns de nacionalitat espanyola: 3.250
       Interns de la resta del món:         3.617
                                                    -------
       Total                                       6.867 ( del total de 8.367 interns):


       La població reclusa a Catalunya és majoritàriament, i de llarg, de nacionalitat estrangera o immigrant.

       Deixem de fer el paperina amb el de deixar entrar a tot deu i anar regalant nacionalitats i veurem baixar, i d'una manera notable, la delinqüència a Catalunya.
       Xicoira escrigué:
       Només hem d'anar amb compte de no jutjar sense tenir totes les dades, perquè ens arrsquem a fotre a la presó un possible innocent, car a més ho pagarem amb els nostres impostos.

       Això ja representaria una altre qüestió a tractar.
    • Aquest missatge ha estat esborrat
 • erianocar3.941 1 531👍 2.733
  Avui a Londres un negre n'ha degollat un altre amb un matxet perquè no li ha volgut donar una cigarreta.

  Cada cultura té la seva manera d'arreglar les disputes.

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.007 missatges
 • 220.048 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat