Fòrum

ERC, el pitjor enemic del poble català

rgb772 6👍 356
ERC només és  una  altra  peça  més de la partitocràcia  sistèmica  que ostenta el poder a les Hispànies a costa d' enredar i manipular a una població cada cop més desorientada i enganyada.

Que a  la  seva  etiqueta  hi  digui "independentisme"  només és un altre d'aquests sense sentits d'aquesta monumental farsa amb la que el Règim Espanyol té entretinguda i enredada a la societat.
També a l'etiqueta de VOX hi posa  "nacional.catolicisme", però a l'hora de la veritat sempre acabaràn donant suport als Borbons i a  les seves estratagemes. TOT ÉS UN TEATRE.

Cada    dia    que     passa   estic    més   convençut    que    totes les estratègies  nefastes  que ERC ha  imposat  en  el  Procés  estaven prèviament  pactades i  calculades amb  el  Règim  amb el  propòsit de  neutralitzar l'independentisme  des de  dintre  i  per  sempre.

La independència   hauria  d'acabar  amb l'impost de successions  (que ara ERC vol augmentar) ,amb la partitocràcia  nefasta  i  posar  a tots aquests    farsants i vividors  a costa d' arruïnar el poble català al carrer d'una vegada per totes.

I si Junqueres és a la presó , estic totalment convençut que ell ja  sabia abans de començar que s' hi hauria d' estar un parell d' anyets per després tornar triumfant a acabar de desmuntar Catalunya de la ma del PSOE, la dreta espanyola i els Borbons.

A mi no m' enganyeu

Respostes

Configuració
 • Mcasas9.387 13 228👍 3.893
  Tenint en compte tots els enemics que té actualment el Poble Català, entre els que es compten el Daesh o VOX, vols dir que ERC és realment el pitjor de tots? O ens trobem davant un altre fil per escampar merda?
 • rgb772 6👍 356
  ERC ha arribat a la conclusió que la independència no és possible dins de l' actual esquema partitocràtic lleial al Sistema.
  Conclusió , d' altra banda , obvia
  En algun moment haurà hagut d' escollir. I han escollit seguir sent part del Sistema que els hi atorga una quota interessant de poder i satisfaccions econòmiques personals .
  Probablement hauràn pactat sota mà amb els altres dos grups afins, PSC i Ciudadanos , repartir-se el  petit pastis del poder a Catalunya.
  Pot semblar increïble si ens deixem portar pel TEATRE que cadascún d' ells realitza.
  Però des d'una perspectiva més freda  em sembla que és clarament el que està passant
 • Anònim1016.754 6 104👍 15.964
  T'he votat negatiu sense voler (no anava a votar).
 • Mafan1.012 2👍 991
  Per desgràcia ara crec que tens raó. He estat observant els fets i els actes d'ERC. He fet hipòtesis que s'han acabat complint i malauradament penso, espero que equivocadament, que hi ha un elevat grau de probabilitats que això sigui cert.

  Afegeixo pero que del PDeCAT tambe. Necesitem partits nous i nou lideratge.
 • cathalà23.027 11 56👍 6.249

  Els ERComuns en realitat no volen la independència. El que volen és una Espanya d'esquerres.
 • FollUsuari sumador77.532 12 3👍 40.399
  Tothom treballa com millor creu i ERC i els seus militants fan molta feina.

  Pocs que som els que ens sentim catalans, vivint en una terra colonitzada, que si a sobre ens tirem pedres a la teulada entre nosaltres mai no farem res.

  És a l'independentisme en general que li falta: abandonar definitivament l'autonomisme o pensament de que Espanya és reformable o que és desitjable ni tan sols quedar-se si Espanya es reformés, deixar el lliri i traçar un pla viable cap a la independència.

  Per això falten polítics més visionaris, més hooligans o més disposats a tot.

  Però el problema no és d'un partit en concret.
 • LesttattUsuari sumador38.417 11 15👍 13.474

  Cap dels tres partits polítics actuals que governen el país es mereixen cap vot de confiança.

   

  Per la identitat i llibertat catalana Catalunya necessita una renovació total de l’independentisme.

   

  Calen partits catalans, de dretes i amb un fort sentiment nacional.

   

  Catalunya necessita de patriotes i no de partidistes ni immigracionistes, veritables càncers per el país.

   

  Hem de començar a adoptar actituds extremes o serem la causa principal de la nostra pròpia extinció.


Publicitat

Fòrums

 • 9.251.925 missatges
 • 219.480 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat