Fòrum

Més oportunisme colauista, Barcelona tindrà odontologia municipal...

EstatpropiUsuari sumador167.327 11 1👍 28.654

Barcelona tindrà un dentista municipal, un 40% més barat que la resta

  • Ho aprovarà el ple al mes de març i podria posar-se en marxa a finals d’any

Barcelona tindrà dentista municipal. //CC0
 
Barcelona tindrà dentista municipal. //CC0
 

Barcelona tindrà un dentista municipal a preus un 40% més barats que la resta. Estarà obert a tota la població tot i que està dirigit especialment al 12% de ciutadans que segons l’enquesta estatal de salut, no va al dentista perquè no s’ho pot pagar.

 

Calculen que un primer dentista podrà començar a finals d’any i quan el servei estigui en ple funcionament, atendran unes 36.000 persones. Els preus ajustats s’aconseguiran mantenint la qualitat i els sous, però sense obtenir beneficis. El projecte l’acaba de presentar l’alcaldessa Ada Colau.

 

És un servei que creiem que hauria d’estar en els serveis de salut general, però que no està garantit. Reclamem a les altres administracions que si un ajuntament pot fer això, és evident que es pot fer a uns altres nivells, que tenen més competències i més recursos per fer-ho. Però mentre això no es fa, no ens quedem de braços plegats

Ada Colau alcaldessa de Barcelona

A l’estiu, l’Ajuntament ja va posar en marxa un servei d’odontologia gratuït, però només per persones en situació de vulnerabilitat i que ha tractat unes 2.000 persones. Ara, s’obrirà a tothom si ho aprova el ple del mes de març.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.966 missatges
  • 221.169 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat