Fòrum

Manuel Valls va a una ràdio que emet il·legalment

EPS62.517 14 8👍 11.375
La Generalitat confirma que el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha concedit una entrevista a una emissora de ràdio que emet de manera il·legal.

Fonts del Govern han explicat a RAC1 que La Super 96.6 no té llicència per emetre per l’FM i, per això, fa temps que els han obert un expedient informatiu. L’objectiu és localitzar els estudis d’aquesta emissora llatina, l’antena que fan servir per ocupar aquesta freqüència i identificar-ne el responsable editorial. Les mateixes fonts recorden que, en situacions com aquesta, són tasques difícils perquè hi acostuma a haver una teranyina de societats pantalla que ho dificulten.

https://www.rac1.cat/programes/el-mon/20190109/454038857871/manuel-valls-entrevista-emissora-radio-illegal-super-966-fm.html


En definitiva, aquest senyor, que deia tan de posar ordre, el que fa és col·laborar amb qui se salta la llei . Ja que es queixava del tema dels manters al seu dia, seria com si l'enganxessin comprant en el Top Manta.

Les opinions no te despedici, "Barcelona es una capital latinoamericana, no una ciudad cerrada como sería en la república catalana", etc... aquest és el nivell, el problema es que va dirigit al seu nou públic.


Respostes

Configuració
  • __32626__1.173👍 1.234

    La Direcció General de Mitjans ha enviat una carta al candidat unionista a l’alcaldia de Barcelona, perquè faciliti l’adreça i el nom dels responsables de l’emissora.

    “La seva informació és molt necessària per determinar el responsable editorial. En moltes ocasions actuen mitjançant entitats interposades amb finalitats fraudulentes”, descriu la carta adreçada a Valls.

    Ara serà Valls el delator de la ràdio il·legal aquesta i se li giraran en contra els latinos aquests tan amics seus 


Publicitat

Fòrums

  • 9.298.211 missatges
  • 221.180 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat