Fòrum

Manuel Valls perd els estreps quan Marc Artigau recorda els presos polítics en el Premi Josep Pla

Warsman344 3👍 488

Valls ha titllat el guanyador del premi Josep Pla de 'pesat' i li ha retret a la delegada del govern espanyol que no fes res per evitar referències als pre

 

Marc Artigau ha estat el gran protagonista de la gala del premi Josep Pla, tot i que Manuel Valls li ha volgut prendre el protagonisme. El candidat a la batllia de Barcelona s’ha indignat de manera exagerada quan l’escriptor ha recordat als presos polítics i els exiliats en el discurs. Artigau ha afirmat que sent ‘tristesa i ràbia’ per la repressió i ha afegit que ‘sentirem vergonya’ quan es recordin aquest anys.

Després de sentir aquestes paraules, Valls ha esclatat contra l’escriptor. ‘És un pesat’, ha cridat. Segons la periodista Pilar Eyre, que compartia taula amb ell, el polític s’ha adreçat a l’ex-president Artur Mas, també present a la mateixa taula, per a dir-li: ‘Tu tens la culpa. I què passa? Ningú dirà res?

 
 
 
Pilar Eyre@pilareyre
 
 

Premio Nadal en el Ritz, Marc Artigau, premio Josep Pla, recuerda a los políticos presos. Xavier Valls, que está en mi mesa y que ha tenido un comportamiento afable y moderado, se pone nervioso “pesado... Mas, Mas... tu tienes la culpa, y qué pasa? Nadie va a decir nada?”

 

L’escriptor Jordi Cabré, guanyador del premi Sant Jordi, també era present al sopar. En un piulet ha qualificat l’actitud de Valls de ‘xou impresentable, indigne d’un candidat amb voluntat integradora.’ En aquest sentit, Cabré també ha explicat que Valls, una volta s’ha acabat la gala, ha perseguit la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera, per etzibar-li: ‘Com pots permetre això?’ Cal tenir en compte que la gala l’organitza l’editorial Destino i no pas l’executiu espanyol.

Jordi Cabré@jordicabre
 
 

Valls ha fet un xou impresentable indigne d’un candidat amb voluntat integradora als premis Nadal i Pla d’aquesta nit. I ha afegit, parlant amb la delegada Teresa Cunillera: “Cómo permites esto?”. Loser és poc.

 

Una situació incòmode que també ha confirmat el periodista Antoni Bassas:

Antoni Bassas@antonibassas
 
 

Quan @manuelvalls ha marxat del menjador del Palace, s’ha adreçat a Teresa Cunillera i, referint-se al discurs de @martigau li ha deixat anar un “pero cómo permites esto!” 

 
 

I també el periodista i professor Enric Calpena, que era dues taules més enllà de la de Valls:

Enric Calpena@CalpenaEnric
 
 

Estava a dues taules de distància quan anit Manuel Valls es va posar a cridar durant el sopar dels premis Nadal i Pla. No vam entendre què i qui cridava, però els qui estàvem allà vam arribar a la conclusió de que algú havia begut massa.

 
 
 
Passada la mitjanit, Valls ha publicat un piulet per reiterar la seva indignació amb el discurs de Marc Artigau. ‘Jo he sentit tristesa, ràbia i vergonya després d’aquest discurs i d’aquesta demagògia... pobre Josep Pla... Prou !’, ha escrit.
Manuel Valls

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.282.903 missatges
  • 220.594 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat