Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Acció de Països Catalans Insubmisos contra el monument feixista als requetés de Montserrat

Burret5.158 14 417

Acció de Països Catalans Insubmisos contra el monument feixista als requetés de Montserrat


El passat dissabte 3 de setembre de 2005, el monument al 1r Terç dels Requetés que hi ha a l'Abadia de Montserrat va seert objecte d'una acció de recuperació de la Memòria Històrica per part de Països Catalans Insubmisos, que ha explicat l'acció amb el següent comunicat:

Acció antifeixista de recuperació de la Memòria Històrica

L'acció ha consistit en tacar amb pintura vermella la placa d'homenatge als feixistes, així com també l'estàtua. Aquesta, alhora, ha estat penjada en senyal de justícia popular, i s'ha col•locat una pancarta informativa pels/es turistes deixant clar que són assassins, no pas herois.

Aquest monument glorifica a feixistes catòlics que s'alçaren amb Franco contra el poble treballador català. No són herois, sinó assassins, i enemics de la llibertat, demostrant una vegada més el cinisme i la hipocresia de l'Església, que sempre està al costat dels opressors.

És per això que, a una setmana de la Diada Nacional de l'Onze de Setembre, volem deixar clar que no acceptem ni acatem la Història que escriuen els vencedors, que no és altra que la de l'opressió, l'aniquilació i l'extermini del nostre poble, així com de la seva Memòria Històrica.

Avui, un cop més, volem demostrar que la Història l'escriuen els pobles, i el seu esdevenir en llibertat serà l'únic futur digne per a la Humanitat. El poble treballador català maldarà i lluitarà perquè també el nostre sigui un futur digne: sense justícia no hi ha pau.

PAÏSOS CATALANS INSUBMISOS!
DESOBEDIÈNCIA!
http://www.desobediencia.tk 
font: http://www.endavant.org

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.254.207 missatges
  • 219.567 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat