Fòrum

‘Guilleries’ es presenta públicament denunciant de la ‘companyonia’ d’alguns mossos amb els cossos policíacs espanyols

bifurca2.303 3 768👍 9.475

‘Guilleries’ es presenta públicament denunciant de la ‘companyonia’ d’alguns mossos amb els cossos policíacs espanyols

'Una minoria de mossos pensen que CNP i GC són companys' i 'Per nosaltres no ho són', s'hi llegeix mentre la policia espanyola i la Guàrdia Civil estomaquen votants l'1-O

 

El col·lectiu ‘Guilleries’ dels Mossos d’Esquadra ha obert avui un compte a Twitter i s’ha presentat amb un vídeo en què denuncia la ‘companyonia’ d’agents del cos de la policia catalana amb la policia espanyola i la Guàrdia Civil. En el vídeo s’hi veuen imatges de les agressions d’agents dels cossos policíacs espanyols a votants durant el referèndum de l’1-O i s’hi escolten declaracions de l’ex-delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, elogiant la ‘proporcionalitat’ de les càrregues.

‘Una minoria de mossos pensen que CNP i GC són companys’ i ‘Per nosaltres no ho són’, s’hi llegeix mentre la policia espanyola i la Guàrdia Civil estomaquen votants. ‘Per cap mosso/a digne/a poden ser companys. Sempre amb el nostre poble’, afegeixen. ‘Mossos al servei de la República Catalana’, sentencien.

El col·lectiu ‘Guilleries’ va constituir-se per a resistir l’aplicació del 155 al Departament d’Interior i al cos de Mossos d’Esquadra. Els últims mesos ha emès diversos comunicats denunciant la detenció dels mossos que protegien el president Carles Puigdemont o la presència de guàrdies civils infiltrats en escamots ultres.

---------------------------------------------------------------------------

Imprescindible tenir el control d'una autèntica policia catalana -començant pels màxims responsables, és clar- . Cal potenciar al màxim aquest grup de Mossos, com a futur embrió de la nostra policia.

Molt bon vídeo de presentació 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.254.597 missatges
  • 219.580 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat