Fòrum

La solució: carxofa president.

Benfresc13.547 6 153👍 13.591
Potser pensareu; què diu aquest friki del racó? Potser li convindria sortir a fora el carrer que li toqui un xic l'aire.

Però no, us ho dic de veres, penso que tant de les persones que conec de dins del racó com de les persones que conec de fora, en carxofa és el que més s'apropa al líder polític que necessitem per comandar un veritable procés d'alliberament nacional del principat català sota domini espanyol.

No és perfecte, ningú ho és, però és el millor que he conegut, una molt bona formació política general, prou bona també com a revolucionari, un patriota català com pocs, una valentia i honestedat enorme, lliure pensador, finíssima crítica sense embuts cap a tot el que s'hagi de criticar, gran seny però sense capar la rauxa.

És un paio que entén perfectament el context actual, veu que el processisme, que els processaires amb noms i cognoms, són la principal barrera que tenim ara mateix per a continuar avançant, sap que caldrà trencar ous i que caldrà fotre els ous a sobre la taula, sap que la independència no ens la darà ningú i menys Espanya, l'haurem de prendre.

Quan surgeixi un partit independentista vàlid ell haurà de ser el líder polític o el comandant en cap, ell o algú molt semblant a ell.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.404 missatges
  • 221.141 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat