Fòrum

L'eurodiputat del PP Santiago Fisas es desmarca del partit i voldria els presos en llibertat

maori16.538 3 108👍 8.571


L'eurodiputat català del Partit Popular, Santiago Fisas, ha afirmat avui que voldria que "els presos estiguessin al carrer". El dirigent del PP s'ha desmarcat de la línia oficial del PP a l'assegurar que "els constitucionalistes s'han equivocat deixant la política en mans de la justícia" i que "els independentistes s'han equivocat deixant-la en mans del carrer". Fisas ha fet aquestes declaracions en el transcurs d'un esmorzar informatiu al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El parlamentari europeu ha explicat també que Oriol Junqueras, amb qui ha dit mantenir una relació d'amistat, li ha demanat que el visiti a la presó, però que no hi ha anat. Preguntat per NacióDigital si tenia previst anar-hi, ha respost: "Deixem-ho aquí". Sobre la possibilitat d'un indult, ha declarat que encara no és el moment de parlar-ne. Santiago Fisas ha anunciat que no repetirà com a eurodiputat després de dos mandats.
 

Exsecretari d'Estat d'Esports, exconseller de Cultura de la Comunitat de Madrid i exregidor de Barcelona, Fisas va donar suport en les primàries del PP a María Dolores de Cospedal. Sobre la línia imposada per Pablo Casado al PP, ha reconegut que "la meva manera de ser és diferent a la de Casado". Ha considerat que "es vol recuperar vot que s'ha perdut per la dreta" però que cal "no perdre el vot del que sempre hem estat, el centre dreta", tot recordant que ell va començar a fer política, els anys setanta, en els rengles del Centre Català, "dos conceptes que han estat essencials per mi".


https://www.naciodigital.cat/noticia/169020/eurodiputat/pp/santiago/fisas/es/desmarca/partit/voldria/presos/llibertat?fbclid=IwAR3yIRKKeON6j4yP4NCI4onn1EQcVQzviJGSM50-_zuyfQVvbqCEw95V4yM 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.369 missatges
  • 221.141 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat