Fòrum

L'Estat Espanyol prodria causar el primer mort del procés el dia 21? Del qual en culparà als independentistes, òbviament

L'Estat Espanyol planteja que hi hagi morts a Catalunya per acusar als propis catalans?
Sí, però després del dia 21. No en un futur immediat
19 (41.30%)

Sí, i podrien ser el pròxim dia 21
15 (32.61%)

L'Estat Espanyol no planteja que hi hagi morts a Catalunya pel procés. Mai
8 (17.39%)

Sí, i podrien ser abans del dia 21
4 (8.70%)

Vots emesos: 46
Brioix5.079 6 426👍 1.396
El dia 21 l'estat espanyol està preparant xafarranxo. Volen violència a Catalunya, tal com els seus diaris, les seves ràdios, i els seus partits contínuament suggereixen.

Parlen de "terrorisme" (no n'hi ha), parlen de "comandos" (quins? Els sindicats?? Els manifestants dels CDR?), parlen de subversió ciutadana (no n'hi ha hagut), parlen de via eslovena (60 morts que els eslovens van haver de fer per parar l'agresió militar Sèrbia), parlen de destrosses (no n'hi ha hagut, excepte els col·legis electorals l'1 Oct, destroses fetes per la pròpia guàrdia civil), parlen de pèrdues econòmiques (les estadístiques demostren que Catalunya creix més que Espanya des de 2015), etc.

Un o dos morts ja els serveixen, no en necessiten més. Amb un mort, el seu fals discurs de violència ja té "l'excusa". Això és de manual, ho han fet i ho fan tots els països, inclosos els xinesos recentment a Hong-Kong. Creen un mort expressament, i en culpen als movilitzats (siguin catalans o hong-konguesos).

Abans dels atemptats de l'Agost a la Rambla hi va haver senyals, entre els quals, amenaçes que van rebre alguns membres de la CUP. Hi ha senyals que l'Estat Espanyol vol violència forta el proper dia 21 de desembre. No sé què estan preparant, però no serà maco.


Recordeu: els independentistes ens manifestem amb la cara descoberta, i pacíficament. No tenim res a amagar, perquè la nostra causa és justa, i és pacífica. Si participeu en manifestacions, talls de carreteres, etc... identifiqueu i aïlleu als violents, i FEU-LOS PARLAR CATALÀ, perquè a l'1 oct ja hi havia castellans infiltrats.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.383 missatges
  • 221.141 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat