Fòrum

Mossos i Buch no son l'enemic a abatre

broquil_is_over2.779 3 680👍 3.274
Després de veure que la opinió majoritària al Racó es que en Buch ha de dimitir, i el cos dels mossos ésser depurat de feixistes, vull llançar-vos la següent reflexió:

Buch és on és, perquè l'ha posat i el manté Txorra. Buch es, com no pot ser d'altra manera en un conseller d'interior, un esbirro. Un brétol capaç de tot... que segueix unes ordres. I els Brimos i Arros, el mateix, en petita escala: la següent baula de la cadena.

Així, els presidentes Txorra i Puigdemont son els màxims responsables de les actuacions dels mozos de las escuadras (em permetreu que a partir d'ara els anomeni en l'idioma del seu amo).

Considero absurd queixar-se dels esbirros. Suposem que canvien de pinxo: de debò creieu que Txorra posarà un conseller que sigui antifeixista? Voleu excusar Txorra, molts cops, dient que la secció catalana de la policia caspanyola (em nego a considerar-los la nostra policia) no l'obeeix. Si així fos, hauria de dimitir inmediatament. Quin país de fireta, encara per construïr, ja té una policia descontrolada? Aspirem a ser Mèxic, un estat fallit?!

No, senyors/es: la crua realitat es que ens governen virreis castellans, com a colònia que som. El principal enemic.no es el càrrec.intermig, ni tots els seus peons... sinó tots els que els col.loquen, manen i defenen...

ABAIX EL GOVERNET DE VICHY!!!

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.284.942 missatges
  • 220.671 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat