Fòrum

Assassinat a cops al seu habitatge un dels primers líders del moviment LGTBI a València.

Defectible7.981 270

 

Font: Ara

 

Assassinat a cops un dels primers líders del moviment LGTBI a València

La policia investiga la mort al seu domicili de Fernando Lumbreras, que va presidir LambdaFernando Lumbreras, durant una marxa
 

L'activista pels drets LGTBI Fernando Lumbreras, un dels primers presidents del col·lectiu Lambda, va ser trobat mort amb cops per tot el cos al seu habitatge de València, segons han informat a Europa Press fonts pròximes a la investigació. Lumbreras va ser un dels primers presidents del col·lectiu Lambda. 

Els veïns van alertar la policia dimecres cap a les 21 hores. Quan van arribar al lloc dels fets els agents van trobar, ja mort, l'home de 60 anys, que vivia sol. Presentava cops per tot el cos i el seu domicili estava del tot regirat. 

Lambda, organització que treballa per la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI al País Valencià, va recordar el seu expresident amb un missatge i unes imatges a les xarxes socials: "Volem per damunt de tot recordar i retre homenatge al gran treball que Fernando va fer pels drets LGTBI. Com a germà de lluita, sempre et tindrem en la memòria".

 


///

Segons altres fonts, la porta del domicili no estava forçada, i la víctima ha estat trobada lligada.


Aquí una entrevista a prinicpis d'aquest any, on no hi diu res d'especial ni que no sapiguem, però almenys fa constar les agressions verbals pel carrer.
 
 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.494 missatges
  • 220.618 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat