Fòrum

Estudiants del Conservatori del Liceu intenten irrompre a l'acte de Cs per la Constitució

maori16.101 3 114👍 8.292


Una vuitantena d'estudiants del Conservatori del Liceu han intentat boicotejar l'acte que Cs celebra aquest dimecres a la tarda a l'auditori del Liceu, a Barcelona, per commemorar els 40 anys de la Constitució espanyola.

Amb una pancarta de record al que també fos alumne del centre i que va perdre un ull l'1-O, Roger Español, els manifestants han escridassat els assistents que començaven a omplir l'espai amb consignes com "fora feixistes del Liceu" o "ni oblit ni perdó". Els joves han intentat taponar l'entrada però després de parlar amb els Mossos d'Esquadra han acabat fent un passadís perquè el públic hi pugués entrar igualment.

A la pancarta que portaven els estudiants es podia llegir "Dignitat pel company Roger Español. Direcció hipòcrita, alumnat combatiu".

L'acte ha estat convocat per Cs pel dia de la Constitució i està prevista la intervenció del seu president, Albert Rivera, la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, i el candidat a l'alcaldia de Barcelona, Manuel Valls. Rivera no ha trigat a intervenir a Twitter per atacar els activistes que volien boicotejar l'acte.

El CDR Gòtic-Raval hi havia convocat una cassolada.


https://www.naciodigital.cat/noticia/168388/videos/estudiants/conservatori/liceu/intenten/irrompre/acte/cs/constitucio?fbclid=IwAR358v_fKEkM-ZDz3DTqglguanp8dLE03VYDdRSz5GoI900bc_oeKt2o9uQ 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.473 missatges
  • 220.617 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat