Fòrum

21D: Aturem el Consell

enrauxat1.524 13 981👍 2.070
Obro nou fil sobre aquest tema perquè a poc a poc es va clarificant i cal esborrar dels dubtes de l'única convocatòria, per ara, oficial:

La Forja ha obert el canal:

21D: Aturem el Consell de Ministres

http://t.me/AturemElConsell


Per ara aquest hauria de ser el mitjà més fiable. Ara bé, del tema dels canals de Telegram ho expliquen en aquesta notícia:

https://www.lalertacanal.cat/com-apuntar-se-a-lagranaturada-del-21d/

Cal anar en compte amb aquests grups i vigilar la informació que es dóna i sobretot les dades personals. Ara bé, malgrat que hi haurà informadors (a tot arreu n'hi ha) es pot aprofitar la seva força. Les noves formes de comunicació i difussió canvien i els mitjans de convocatòria clàssics es queden obsolets (per això el descens de participants en les darreres accions del CDR).

https://www.lalertacanal.cat/com-apuntar-se-a-lagranaturada-del-21d/


Si en el moment adequat s'encen l'espurna, La Forja, els CDR o qui sigui han de saber canalitzar la gent mobilitzada arreu cap a accions més estratègiques:

-Destacar com a prioritària l'acció a Barcelona fins que no es tingui força suficient per passar a comarques.

-Unificar accions (per exemple TGN-Reus, vies de Barcelona...).

-Dotar-se d'un sentit estratègic però deixant la porta oberta a l'espontanietat.


Segurament que hi han participat trolls i les coses s'han fet desorgantizades, i estem fent volar coloms, però si de tot això en surt una cosa interessant, pot ser un LOL impressionant.
Respostes

Configuració
 • david PV2.119 9 810👍 761

  https://www.naciodigital.cat/noticia/169664/projectil/foam/fereix/gravetat/manifestant/21-d/testicles?rlc=p1

  Un projectil de foam fereix de gravetat un manifestant del 21-D als testicles

  Un jove de 19 anys és operat d'urgència a l'hospital de la Vall d'Hebron per traumatisme "a la regió escrotal"


  Un jove de 19 anys ha estat operat aquesta nit d'urgències a la Vall d'Hebron després de ser ferit als testicles per un projectil de foam dels Mossos d'Esquadra. Segons ha pogut confirmar NacióDigital, ha arribat procedent de la Mútua de Terrassa amb un "traumatisme a la regió escrotal". No es tem per la seva vida.  Durant el vespres s'ha fet una crida a Twitter per intentar identificar l'agent que hauria disparat el projectil, alertant que el jove tindria el testicle "perforat". Segons expliquen a la xarxa, el tret s'hauria produït a les manifestacions de Via Laietana al voltant de les dues del migdia. 
  • Wittgenstein594👍 822
   Se m'ha escapat el negatiu
  • UsuariV11.468 5 179👍 6.908
   És que la inmensa majoria dels catalans independentistes són procesistes, en el mal sentit que ací es fa servir la paraula. Porte temps dient-ho. Jo conec molts independentistes catalans i són gent ben acomodada, alguns ambs negocis, altres amb treballs ben remunerats i que, en general, viuen molt bé. No arriscaràn mai el seu estatus.

   Deixeu de culpar a polítics i organitzacions. El problema és del poble. No hi ha prou poble, prou massa popular capaç de convertir una mobilització en una insurrecció popular, que és l'única alternativa a la via (impossible?), de la paciència, la negociació i el suport exterior, o siga la via procesista.

   És lo que n'hi ha, companys, i tant de bo algun dia em demostrareu lo contrari.
   • ERCbotiflers274👍 20
    ufff dures declaracions

    jo soc del PV i solament conec un català indepe, i la veritat es que es exactament com tu dius
   • Capità·carxofa3.663 1 564👍 9.799
    Ja sabem que aquesta gent no s'hi jugarà res. Però d'aquí a col•laborar amb l'enemic hi ha un bon tros eh?

    Per altra banda, què passa amb els espanyols al teu parer? Ells no viuen còmodes, són éssers sobrenaturals fets d'acer i no de carn i ossos? Perquè tota la por a l'enfrontament l'hem de tenir nosaltres i no pas ells?
    • UsuariV11.468 5 179👍 6.908
     Els espanyols no necessiten cap enfrontament. Las situació actual ja els va bé, encara que hagen de patir la incomoditat d'algun tall de carreteres o d'un dia de carrers tallats al centre de la capital. Sou vosaltres, els catalans independentistes és que heu de canviar l'estatus quo del país i això demana uns sacrificis que la inmensa majoria no esteu disposats a fer.


     • Capità·carxofa3.663 1 564👍 9.799
      Però si provoquem enfrontament ells també lleparan, oi? O des de la teva perspectiva tenen màniga ampla per reprimir-nos sense cap conseqüència? I en aquest cas: per què no ens han matat ja fa temps?

      La teva moral d'esclau portada al paroxisme no s'aguanta per enlloc.
      • UsuariV11.468 5 179👍 6.908
       Jo no justifique res, simplement descric la realitat que veig i conec. Ni justifique res ni condemne tampoc, que quede clar. Podeu tindre tota la força moral però per a guanyar esta guerra és necesari una altra força de la que no disposeu.

       Ara, vosaltres mateixos. Jo visc a l'estranger. Al vostre estrager, vull dir.
       • Capità·carxofa3.663 1 564👍 9.799
        I ara em respons amb un non sequitur. Ok. 
        • UsuariV11.468 5 179👍 6.908
         Home, és que em fa gràcia que sempre esteu bramant per la "traïció" dels vostres polítics i les vostres organitzacions i a l'hora de la veritat no sou capaços ni de paralitzar una ciutat un dia.

         Només que es mobilitzaren de veritat la meitat dels votants de la CUP ja cremarieu tot Catalunya, però això no passarà perquè la majoria d'independentistes sou petita burgesia acomodada.


  • Mafan1.031 2👍 1.009
   Ho dubto molt. El que m'han estat demostrant al llarg d'aquest últim any i després d'haver obtingut certa informació és que els del govern de vichy són uns porcs traïdors a Catalunya des de el principi. Només així s'explica la consulta trampa del 9-N, l'assemblea rocambolesca de la CUP, l'assassinat de la Muriel, la declaració de la independència de 8 segons, la traïció del 27-O i tot aquest any pringant.

   Si guanya Vox o el govern de Vichy tant és. És el mateix resultat. Estan tots del mateix bàndol des de el principi hi han estat cooperant per un sol objectiu, sotmetre el poble Català i preservar la unitat d'Espanya. https://www.youtube.com/watch?v=sqBTbnz_hA4
    • Mafan1.031 2👍 1.009
     Esclar... perquè Espanya no ha pelat mai misteriosament fiscals, jutges, activistes i polítics molestos en moments crítics...

     Sobredimensionar l'enemic no ens serveix de res, però minimitzar-lo ens porta al desastre.

     L'anàlisis acurades es fan tenint total la informació possible. I hi ha veus que s'han silenciat sistemàticament en aquest tema, i precisament són veus que critiquen a qui ens han estat conduint durant tot aquest procés estèril cap a la independència precisament. I precisament, i especialment, per ser lliure s'ha de ser asèptic primer sempre envers les motivacions de qui ens guia.
   • ArtigaireUsuari sumador6.992 9 307👍 4.513
    Que no volien declarar la independència és segur, però crec que realment no tenien un pla conjunt amb ecspanya. Jo penso que simplement ens van fer servir com a carta de negociació, i els va sortir malament (la seva idea era: "amb el referèndum a espanya s'espantaran i ens donaran el pacte fiscal", o alguna merda així). A partir de la desastrosa negociació de l'octubre del 2017 i l'aplicació del 155 els que es van espantar van ser ells i va ser quan es van convertir en els seus servents. I ara ja és evident que es deleixen per enllustrar-los les sabates per mantenir l'estatus i el sou.

    I prefereixo que guanyin uns espanyols feixistes perquè és l'única manera de que desaparegui tota la casta autonomista que tenim, que realment és el que ens impedeix independitzar-nos, de moment. ecspanya no ha fet gaire res per mantenir-nos sota control (ni estat d'emergència, ni exèrcit...) qui els està fent la feina bruta és el governet, que ens diu que callem, som gent de pau i que els fem cas a ells. Si des d'ecspanya es treu el somnífer que és el governet ens ajudaran més que no pas altra cosa.
     • ArtigaireUsuari sumador6.992 9 307👍 4.513
      El problema és que un cop perdudes les paguetes autonòmiques els processistes seguiran processitzant, aquesta vegada contra la repressió i per tal de recuperar-les.

      La veritat és que ni m'havia passat pel cap l'opció de rebaixar-se encara més del que ja ho estan fent ara... i tens tota la raó...

      Tot i això, també s'ha de tenir en compte que sense el poder i l'altaveu de les institucions aquest govern no és res. Són gent de partit mediocre i sense carisma. Sense la inèrcia que els dóna ser al parlament crec que seria molt més fàcil reemplaçar-los. Però admeto que és una aposta arriscada.
  • BarratinaireUsuari sumador8.374 14 257👍 6.244
   El millor per Catalunya són bons resultats de Vox i que apliqui el que vulgui. Si no reacciona Catalunya aleshores, almenys no s'allargarà l'agonia processista.
   • ArtigaireUsuari sumador6.992 9 307👍 4.513
    Exacte. Però no pateixis, aleshores Catalunya reaccionarà. La gent que ja està desperta lluitarà avui i encara més demà, però la que mantenen sota control els processistes també s'activarà. I s'activarà perquè aquesta casta que ara ens manté encantats, veient perillar el seu estatus social, seran els primers a animar a la revolta.
 • ArtigaireUsuari sumador6.992 9 307👍 4.513
 • ArtigaireUsuari sumador6.992 9 307👍 4.513
  Ah, i mentre aquí es discuteix si moure un contenidor és violència a la Catalunya Nord tallen la frontera i a qui no li agradi que s'hi foti fulles:

 • Rigel65.181 11 5👍 33.874
  És evident que sense lideratge polític no anem enlloc. Les opcions de confiar en els processistes o de pensar que el poble podrà fer reeixir sense un bon lideratge són abocades al fracàs. En poques paraules: cal fotre fora als processistes, això i dir als traïdors empresonats que es podriran entre reixes, perquè per part nostra ja no en volem saber res després de la constatació que tot el que fan és per a què ens posem de genolls.

  PD: Per primer cop he sentit vergonya de crits a favor de la llibertat dels presos polítics.
  • willybarna12.569 11 167👍 3.752

   Rigel escrigué:
   És evident que sense lideratge polític no anem enlloc. Les opcions de confiar en els processistes o de pensar que el poble podrà fer reeixir sense un bon lideratge són abocades al fracàs. En poques paraules: cal fotre fora als processistes, això i dir als traïdors empresonats que es podriran entre reixes, perquè per part nostra ja no en volem saber res després de la constatació que tot el que fan és per a què ens posem de genolls.

   PD: Per primer cop he sentit vergonya de crits a favor de la llibertat dels presos polítics.
   El poble esta capacitat per fer moltes coses, l'únic problema és la falta de consciencia linguística. Si no es fa proselitisme per la llengua desde ja mateix, d'aquí a menys de 30 anys Vic sera una ciutat castellana.
 • rotllan11.879 5 171👍 11.860
  Sobre els talls de carreteres, en concret AP7 hi va haver un tall que va passar desapercebut que he trobat al setmanari comarcal l'Empordà.

  Segons diu el diari, el tall es va produir cap a les quatre cremant sofàs i rodes. Aquesta hora la brimo ja havia desallotjat el tall de Girona.

  https://www.emporda.info/sucessos/2018/12/21/dos-carrils-tallats-lap-7/417765.html

Publicitat

Fòrums

 • 9.284.991 missatges
 • 220.674 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat