Fòrum

solució de Dinamarca x immigrants criminals pendents d'expulsió.

__33069__83👍 45
Dinamarca vol enviar a una illa als immigrants criminals péndents d'expulsió.


El Govern danès vol habilitar un centre en una illa deshabitada per recloure criminals estrangers pendents d'expulsió, una mesura inclosa en un paquet legal per endurir la política d'immigració que ha generat controvèrsia.

El pla -inclòs en els pressupostos acordats entre el Govern liberal-conservador i el xenòfob Partit Popular Danès (DF) - afecta peticionaris amb sol·licitud d'asil rebutjada que han comès delictes greus i criminals estrangers que no poden ser retornats als seus països perquè no els accepten o s'arrisquen a patir tortures.

Dinamarca compta des 2016 amb un centre a Kærshovedgård (península de Jutlàndia) per a estrangers pendents d'expulsió però, davant les informacions dels últims mesos en premsa sobre els problemes de delinqüència generats a la zona pels interns, el Govern ha decidit ara destinar a els més perillosos a una illa.https://www.huffingtonpost.es/2018/12/05/dinamarca-quiere-enviar-a-una-isla-a-los-inmigrantes-criminales-pendientes-de-expulsion_a_23608874/Els estrangers que han abusat de la confiança de la societat danesa i comès actes criminals han de tenir les condicions més austeres possibles i ser controlats de forma conseqüenthttps://www.elnacional.cat/ca/internacional/dinamarca-deportar-immigrants-isla_331725_102.html


Respostes

Configuració
 • Fungus543👍 1.127
  Espera't que això dels danesos no ho vulguin aplicar aquí uns que jo em sé, i no només per a delinqüents foranis pendents d'expulsió, sinó també per als enemics ideològics i les minories nacionals més molestes... 
  • __33225__36👍 36
   Doncs jo som dels que voldria enviar a Cabrera a tots es putes guiris, espanyols, immigrants etc. que mos toca aguantar a Mallorca.

   És greu, doctor?
   • GuillemRM3.200 9 629👍 1.686

    La guerra del Francès deixà una trista fita històrica per recordar. A les Balears, l’illa de Cabrera acollí fa dos-cents anys el primer camp de concentració de l’era moderna. Nou mil soldats de les tropes napoleòniques hi foren confinats durant cinc anys. 
     
    En arribar a Cabrera costa imaginar que aquest parc natural d’aigües cristal·lines, situat a 17 kilòmetres del sud de Mallorca, va presenciar en el passat tant d’horror. Durant molts d’anys Cabrera va ser un nom maleït al nostre país veí. Fa dos segles l’opinió pública francesa es commocionà en saber que compatriotes seus havien estat els conills d’índies del primer camp de concentració de l’Europa contemporània. La tragèdia arrancà el 19 de juliol de 1808 a la famosa batalla de Bailén (Jaén). Allà les tropes napoleòniques van patir la seva primera derrota d’ençà que cinc mesos enrere havien travessat els Pirineus per ocupar la Península.
     
    En un principi els presoners van ser traslladats a l’interior de vuit barcasses atracades al port de Santa María (Cadis). Les males condicions alimentàries aviat propiciaren l’aparició del tifus, l’escorbut o la ronya. Cada dia centenars de morts eren llançats per la borda. El pànic s’havia apoderat dels gaditans. La Junta Central decidí aleshores dur els reclusos cap a zones allunyades del conflicte, com ara les Balears i les Canàries. A Mallorca, però, no en volien saber res, d’aquella operació. L’illa es trobava immersa en una profunda crisi econòmica arran de la guerra i no es podia fer càrrec de tants de presoners. En un darrer intent desesperat, les autoritats mallorquines van proposar enviar-los a la desèrtica Cabrera. El castell de Bellver de Palma fou la destinació de tan sols uns quants oficials superiors.
     
    L’illa infernal
    Fins aleshores Cabrera, la major d’un conjunt de devuit illes, vivia aliena a qualsevol presència humana. Durant l’Edat Mitjana havia estat refugi de pirates com el temut Barba-roja, que des d’aquí vigilava les costes mallorquines. Va ser al segle XIV quan es construí el famós castell a l’entrada del port per acabar d’una vegada amb la pirateria. I va ser precisament aquesta fortificació el primer que veié la primera expedició de deportats francesos que atracà a l’illa el 5 de maig de 1809 –arribats de manera escalonada, en total sumaren 9.000. Però mirassin on mirassin, ja no hi havia res més. Tot el seu voltant eren arbustos. El clima àrid d’aquelles latituds ja no donava per a més.

    Continua:

    https://es.scribd.com/document/119207166/Francesos-a-Cabrera

   • Fungus543👍 1.127
    Sí que ho és, sí. Però si llegeixes una mica potser se't cura. 
    • __33225__36👍 36
     Sí sí, vens a dir-me allò de "el fascismo se cura leyendo y el racismo se cura viajando" i tal.

     Una frase que ara em sembla molt curiosa, idò com més he llegit més nacionalista m'he tornat i com més he rodat pel món més m'he percatat de les diferències entre els pobles.

   • anselm_turmeda6.237 10 346👍 4.209
    Hi cabrien?
  • __32504__254 1👍 417
   Això no es pot fer. Pots fer-ho amb els delinqüents precisament perquè és una espècie de presó, però a la UE és impensable fer camps de concentració contra ciutadans sense privació de llibertat.
   • Fungus543👍 1.127
    També era impensable que la UE tolerés la repressió espanyola contra els catalans, i mira... Estan passant moltes coses, i ens en queden moltes per veure. 
    • __32504__254 1👍 417
     Impensable pels catalanets de bé xD Que hi hagi repressió policial amb alguns morts fins i tot, i que l'UE mire cap altre costat, jo m'ho imaginava perfectament. Ara bé, que un Estat membre segreste civils massivament i els reclueixi és inviable. Un GAL d'extrema dreta sí ho veig possible.
     • Fungus543👍 1.127
      Certament, el processisme viu instal·lat en un imaginari molt naïf, i el bany de realitat va ser com un gerro d'aigua freda abocat per l'esquena en ple mes de gener. Igualment, la deriva d'Europa és la que és, amb unes esquerres incapaces de donar solucions als problemes de la classe treballadora, i jo penso que hem d'esperar el pitjor. A Itàlia, de moment, ja s'estan posant sobre la taula censos de grups ètnics, cosa impensable fa uns quants anys. Entre la reclusió de civils i grups paramilitars actuant impunement no hi ha una frontera tan gruixuda com ens pensem. 
    • __33069__83👍 45
     Home impensable no, hi havia molta gent que avisava, i ens tractaven de trolls infiltrats anticatalans cni etc etc.

 • llamp48.615 17 10👍 12.154  No cal dramatitzar
  Aixó és/va ser Alcatraz
 • Trumpista1005.477 2 394👍 5.280
  Excel.lent iniciativa!  Mica en mica Europa comença a recuperar el seny. A veure si es va extenent mica en mica per d’altres països la iniciativa danesa. Visca dinamarca! 

  • __32950__351👍 221
   Això em comença a sonar a la solució "Madagascar".

   Ja sé com acabarà.

   Agafo lloc.
  • LesttattUsuari sumador38.867 12 15👍 14.130
   No, no es bona noticia.

   Tots aquests criminals acabaran a Catalunya, amb el vist i plau dels "volem acollir".
   • Trumpista1005.477 2 394👍 5.280
    Catalunya, desgraciadament, està acabada, és un país malalt. I si no recorda’t la reacció de una significativa part de la societat catalana i els mitjans de merdunicació després dels terribles atemptats de les Rambles: osdepeluxisme i manifestacions contràries “a la venda d’armes a règims totalitaris” . De bojos. Després va venir lo de l’obrim fronteres i tal... un país que actua així, actua contra les lleis de la naturalesa, i el seu futur és ser envaït, desaparèixer, extingir-se. 

    La pregunta de “per què no hi ha un partit catala independentista patriota i anti-immigració?” Es respon amb un simple: “perquè la majoria de catalans no vol un partit així, de moment”.
    • LesttattUsuari sumador38.867 12 15👍 14.130
     La resposta seria, més aviat, que una majoria d'habitants de Catalunya no volen ser catalans, tret de continuar amb aquell dogma de "som gent de pau"

     Independents, potser ho serem algun dia. Però, Catalunya deixarà de representar una identitat catalana. Trist, però es així.

    • Fungus543👍 1.127
     manifestacions contràries “a la venda d’armes a règims totalitaris” 

     Ja suposàvem que tu ets partidari de vendre armes als saudites i de tenir bones relacions amb el wahhabites, seguint l'exemple del teu ídol Trump. 
     • Trumpista1005.477 2 394👍 5.280
      La pregunta és: Què hi té a veure “la venda d’armes a Aràbia Saudita” amb l’atemptat que han comès uns moros a les rambles amb unes furgonetes llogades?

      Seria com dir... “He agafat la grip, la culpa és que Jordi Graupera sigui calvo”  no té cap lògica oi?
      • Fungus543👍 1.127
       I és clar, perquè l'adoctrinament en les visions més fanatitzades i integristes de l'islam no guarda cap mena de relació amb el poder i influència de determinats països islàmics, que es veuen legitimats per Trump i pel Borbó (entre d'altres), ni amb els imams formats i pagats per aquestes nacions que prediquen l'odi a les mesquites d'arreu del món. A qui pretens enganyar? 
       • Trumpista1005.477 2 394👍 5.280
        Et torno a repetir... quina relació té el fet de vendre armes a Saudi Arabia (independentment de que hi estiguis d’acord o no) amb que uns moros marroquins matin el que ells consideren infidels, degut a la seva visió determinada de l’islam, atropellant gent amb una furgoneta per les rambles? 

        Com que em temo que la teva intel.ligència, pel que escrius, és bastant limitada et formularé una pregunta binària per disminuïr el nivell de complexitat i facilitar-te la resposta.

        Si el Reino d’España no hagués venut armes a Aràbia Saudita es pot afirmar que l’atemptat de les rambles del 17 d’Agost de 2017 no s’hagués produït?

        a) Sí, es pot afirmar
        b) No, no es pot afirmar

        És fàcil... què contestes?
        • Fungus543👍 1.127
         Com que em temo que la intel.ligència, pel que escrius, és bastant limitada

         No projectis en els altres les teves limitacions mentals, gringo acomplexat. Que ets més curt que una cua de conill ho sap fins al darrer mico d'aquest fòrum. Sobre les teves qualitats en matèria de redacció, en fi... 

         Respecte a la pregunta que formules,  també demostres mancances greus en comprensió lectora: en cap moment no he assenyalat una relació directa. Però la relació hi és, de la mateixa manera que existeix un lligam entre la ingerència del teu preuat Reagan a l'Afganistan i la capacitat militar, logística i financera de l'islamisme més radical. Que ho vulguis ignorar perquè trenca els teus esquemes és un altre tema. 
         • Trumpista1005.477 2 394👍 5.280
          Per tant, malgrat el fet de que mostres una greu limitació intel.lectual car se’t ha demanat respondre sí o no i tu sent incapaç, vomites un carromatu infumable, molta lletra, molta palla per no dir res de nou, quan la resposta era fàcil i de dues lletres, entenc que no perceps una relació directa entre l’atemptat del 17-A-2017 i la venda d’armes a Aràbia Saudita —> resposta B. (dius que en cap moment has parlat d’una relació directa)

          Aleshores, la pregunta és... per què barreges els atemptats de les Rambles amb vendre armes a Aràbia Saudita? No estàs manipulant i intentant tergiversar la realitat? 
 • llevantdemallorca18.794 13 84👍 4.392
  Sol·licitants d'asil que cometen crims allà on volen ser refugiats? 

  El fet d'expulsar no nacionals que venen a emprenyar és de primer de lògica, excepte per a "les' que fan d'ONG amb la llagrimeta. 
 • sbarpa_942.074 6 817👍 983
  Bona iniciativa. No m'estranya que l'esmerda baixi a tot arreu avui en dia, ells serien incapaços de fer coses així, per això la gent els hi va agafant cada cop més tírria.

Publicitat

Fòrums

 • 9.296.814 missatges
 • 221.114 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat