Fòrum

Arriba Espanya!

Hades27.902 9 36👍 20.129
A Gibraltar.

Respostes

Configuració
 • __32626__1.173👍 1.234
  La vergonya aliena la fot el Mangues, un jove partidista sectari com cap altre.
  • Hyphen379👍 575
   Un trepa que s'ha fet famós per no res i que ara està usant ERC com a cara nova i jove. Ell és la mostra de la indigència mental de molts joves estudiants que se les donen d'entesos i no saben res.
  • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208
   No com els bons de ciudadano's!
   • Hyphen379👍 575
    Tens la mentalitat i la lògica d'un nen de 5 anys. Ja sabem que els C's i tota la púrria espanyolista són mu malos, però això no treu que els partits suposadament nostrats no siguin uns traïdors que no valen per a res.

    I és que ja no és que siguin uns ineptes, uns covards o un incompetents. És que ja hem descobert que treballen directament per Espanya, ha sigut així des del minut 0. Per això no hi va haver DUI, per això és van inventar el referèndum de l'1-O, per això encara no som independents. I ara ens volen imposar un referèndum pactat, que serà una tupinada com el d'Escòcia, que no haviem votat i guanyat ja? Si és que es veu d'una hora lluny.

    Si et penses que defensant-los i acusant d'espanyolistes als que no ho fem ets molt independentista estàs completament equivocat. Deixa de tocar el collons i en adonate'n de què és el que hi ha, que ja és prou difícil lluitar per desmantelar el sistema que hem de tenir entre les nostres files a pesats com tu sense sentit crític ni capacitat de reflexió ni de veure més enllà del que li diuen.
    • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208

     Ja veus! jo penso que qui no té sentit crític ets tu. Sentit crític amb tu mateix.

     Les teves hipòtesis sobre mi són totalment infundades, sóc molt crític amb els meus polítics, just com tu. Però a diferència de tu, jo tinc cullons i el meu objectiu molt clar, i tots aquells que us veig criticar els líders "traidors" que estan a la presó perquè ens van "trair", no penso que tingueu el que cal per aconseguir la independència ni molt menys per anar difamant del personal. Perquè per anar vexant constantment dia sí i dia també aquells qui són a la presó i no poden defensar-se cal ser un tros de merda miserable tal com ho és Albert Rivera, que ho fa cada dia.

     Ara diguem, aquells qui feu el mateix que Albert Rivera però us feu dir independentistes, què sou? Em vols fer creure que no teniu objectius partidistes darrera també?

     Si realment vols la independencia de catalunya deixa de criticar i vexar els que han vingut abans que tu i comença a plantejar-te que pots fer tu per catalunya i no al revés.

     • Hyphen379👍 575
      No has entès res. Per què recoi hem de criticar Albert Rivera si no és ell qui ens va prometre la independència? Ja sabem que és un gos etnicista anticatalà, com tots els altres, ho sabem perfectament. Però en un fòrum independentista no té cap sentit posar-nos a criticar-lo perquè sinó el que fem és propaganda d'autoconsum i prou. El que aquí hauríem de fer és investigar què va passar a la tardor de l'any passat i el per què encara no som independents. Com no vols que del que parlem sigui que ERC, PDeCat i CUP són traïdors si són ells els que han de fer la independència? Com pots dir "si, ens han traït però no podem parlar d'això, hem de parlar de lo malo que és el Rivera i no fer-ho és distreure'ns"? Com pots afirmar i alhora obviar que ens van traïr els nostres? Escolta, per qui treballes tu?

      Es tracta de que ERC, PDeCat, CUP, ANC, Òmnium, les primàries, AMI, CDR, etc. i els seus líders Puigdemont, Junqueras, Riera, Graupera, Forcadell, Sànchez, Cuixart, Rufián, Campuzano, Gabriel, etc. Són agents espanyols que treballen per impedir la independència. No són simples traïdors, com si això fos poc, ni covards, ni venuts, ni incompetents. Són COL·LABORACIONISTES, i mentre hi hagi 2 miliions d'independentistes que encara creuen que tota aquesta gent treballen per la independència, el que hem de fer és parlar d'això i descobrir-ho a tot l'independentisme. Parlar de com de malo és el Rivera, Sánchez, Casado i tots aquests és el que vol Espanya. El sistema vol que concentrem la nostra ràbia cap aquesta gent i que no vegem que els traïdors són els que tenim com a nostrats.
      • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208

       "Per què recoi hem de criticar Albert Rivera si no és ell qui ens va prometre la independència?"...."Per què recoi hem de criticar Albert Rivera"

       Crec que les teves paraules ja són prou definitories.

       JO també n'estic fins els cullons del lliri, la simbologia, els gestos, cantar cançonetes i llaços grocs... Però l'alternativa tots sabem quina és i tots sabem que la perdríem. També tots sabem que aquest fòrum està monitoritzat pel CNI i que dir segons quines coses és un viatge directe, i sense passar per la casella de sortida, a la presó.

       Els nostres "liders" independentistes segurament també ho van veure això, i tot i això van tirar endevant per la via pacífica només per acabar a la presó. A la presó ningú hi és per gust. I ningú hi és en aquest cas si no és perquè ha desafiat l'statu quo. Per tant dir-los traidors em sembla mesquí i fora de lloc.

       Poden ser il·lusos o ingenus, però no traidors. Aquest és el discurs d'albert Ribera i de l'statu quo, perquè l'estrategia contra l'independentisme es la mateixa que contra l'esquerrra abertzale: l'eliminació dels seus liders per tal de destruir el moviment. I mentre seguim acarnissant-nos contra els qui van ser els nostres liders no progressarem, ens estancarem i ens tornarem residuals.

       L'única opció correcta que hi veig és girar pàgina i buscar nous lideratges. Cosa difícil donada l'amenaça de cadena perpètua que pesa contra qualsevol que vulgui liderar el moviment.

       Per això mateix, deixa d'acarnissarte sobre qui està a la presó (no per gust) i potser que comencis a ser una mica constructiu, que de destruït ja ho està tot.

       • Hyphen379👍 575

        TUTTLE escrigué:

        "Per què recoi hem de criticar Albert Rivera si no és ell qui ens va prometre la independència?"...."Per què recoi hem de criticar Albert Rivera"

        Quina barra que tens de treure una frase meva fora de context. I després intentes blanquejar l'evident traïció dels nostres líders.

        Mira noi, o tens greus problemes cognitius o treballes per algú que de ben segur no és independentista.

        Aquesta gent no és a la presó per ser covarda, ni ingenua, ni inepte. Ni no som independents encara perquè ells siguin res d'això. Són a la presó perquè Espanya els ha de protegir per a que no els vegem com uns traïdors, a veure si ho enteneu d'una vegada, que està tot inventat ja. Amb aquesta gent a la presó o a l'exili, ni es parla d'independència, ni per què no es va declarar la independència, ni res de res. És tot un guerra psicològica per a que sentim pena i preocupació per ells, per fer què, la independència? De debó ens vols fer creure que són a la presó per fer quelcom que no van fer? Ara totes les notícies i debats polítics són sobre els presos polítics, i mentrestant intentant col·lar-nos un referèndum pactat que serà una tupinada com el d'Escòcia. Què no haviem votat i guanyat ja el 27s i el 1-O? Que no veieu que ens enganyen i manipulen constantment? 

        Per tant, SÍ, SÍ, SÍ, hi tant que m'hi acarnisso, fins que no ho entengueu. Fins que no entengueu que tot el procés és una estafa i que vivim en una eterna caverna de Plató no deixaré de denunciar-ho.
        • Anònim1016.934 6 102👍 16.229
         T'equivoques absolutament. És surrealista afirmar que són a presó d'acord amb la seva voluntat com a part d'un pla maquiavèlic secret en què són aliats de l'espanyolisme catalanòfob. Ningú no renuncia a la seva llibertat i a poder ser amb les seves famílies i poder veure créixer els seus fills, per poder culminar una conspiració pactada contra Catalunya, molt menys un grup important de persones, que ni tan sols sabien fa uns anys que arribaríem a aquest punt, ja que depenia de moltes coses. I això del referèndum pactat tupinada és una altra paranoia, el referèndum pactat, amb o sense tupinada, mai no es produirà.

         El que ocorre aquí és que disposem d'unes condicions pèssimes per implementar la independència (suport intern feble i ajustat, estat totalitari i antidemocràtic, manca de suport internacional, en part per interessos amb Esp, i en part perquè no tenim la força interna com per fer efectiva la independència, que és el que faria caure els primers suports dels més proclius -Eslovènia per exemple-) i un estat disposat a exercir la repressió més ferotge, dos factors que combinats, generen molta por per promoure una unilateralitat entre les masses, ja que et jugues que et destrossin la vida amb possibilitats residuals d'èxit. I tot i així, això està malament perquè duu a la inacció, a la submissió i a la resignació davant del totalitarisme i probablement és millor que qui tingui por s'aparti, i generar uns lideratges disposats a assumir les conseqüències i que promoguin una revolució desobedient i un canvi de mentalitat en la societat, una mentalitat disposada a generar situacions insostenibles amb sacrifici cada vegada que patim un abús per tal de poder fer un pols eficient a l'estat, però això no és pas fàcil en una societat del primer món com la catalana, i on la independència (i menys la revolució) no gaudeix d'un ampli consens.

         En resum, que és més qüestió de por que de conspiració. En tot cas, ara sí que hi podria haver algun pacte conspiranoic amb formacions independentistes però sempre fruït del xantatge, no pas de la voluntat dels represaliats.
         • Hyphen379👍 575
          El problema de molts de vosaltres és que a l'hora d'encetar un debat, sempre partiu de les premises que ens inciten a pensar des dels mitjans de comunicació i la política. I és totalment comprensible.

          Sé perfectament que sona esbojarrat, però hem de partir de la idea de que res del que se'ns diu per TV3, diaris "independentistes", altres mitjans o polítics és veritat. Pot ser-ho o no, però el fet que els mitjans dominats pel sistema i les elits donin veu a una persona, idea o organització del tipus que sigui ja ens ha d'incitar a posar-ho en qüestió. Per tant, cal que ens ho replantegem tot, tot.

          En aquesta vida no cal ser tant ingenu i s'ha d'èsser més incrèdul. Els centres d'intel·ligència dels estats existeixen per una raó, i és per a mantenir l'ordre al preu que sigui. Per descomptat que no estan per a buscar urnes i no trobar-les, això ja ens hauria de donar molt en què pensar.

          Uns espies el que han de fer sempre és complir ordres, i si una d'aquestes ordres és passar un temps a la presó, doncs és fa. No és per tant, ja se'ls remunerarà d'alguna manera, això ja ho descobrirem quan siguem independents. La política és una obra de teatre on els personatges es divideixen en grups, on uns fan el paper d'independentistes i uns altres d'espanyolistes, uns fan el paper d'anticapitalistes i uns altres de liberals, etc. Els poders fàctics, les multinacionals, la banca, són els que s'encarreguen de que la política vagi cap a on a ells els interessa, perquè tenen el poder (econòmic) per aconseguir-ho. La gent del poble, no la tenim pas.

          La independència de Catalunya no interessa a les elits econòmiques perquè suposa un trencament de l'stablishment, un debilitament de l'estat espanyol, de la resta d'estats que tenen minories nacionals per l'efecte dòmino i alhora, un debilitament de l'UE i l'eurozona. A més, Espanya està endeutada fins a les celles, si Catalunya s'independenditza no podran fer front a tot aquest deute. Per tant, és bastant ingenu no creure que les elits econòmiques no faran tot el que puguin per evitar que això passi, no? I ja et dic que els resulta ben fàcil infiltrar gent en partits.

          La política és una obra de teatre, per tant tot el que passi, o més aviat, tot el que ens arribi a la gent ha de semblar propi d'una democràcia. Per això no l'han fet més grossa. No obstant, necessiten que la gent segueixi immersa en la caverna de Plató, per tant, necessiten martiritzar els seus espies per a que semblin herois i no veiem que són traïdors. No venuts, ineptes, incompetents, porucs, no. Traïdors, col·laboracionistes a sou.

          Per això fa uns dies vaig obrir el fil sobre Xirinacs i el que ell opinava sobre Jordi Sànchez en el seu llibre "La Traïció dels Líders". Per a que vegessius que el tema dels presos i els exiliats és una gran mentida. És una guerra psicològica per a que els tinguem estima, per a que pensem que són herois. Però mentrestant seguim sense ser independents, perquè no es va declarar la independència, i els nostres polítics que tenim com herois estan desviant la nostra atenció descaradament per a que no pensem en res d'això i només pensem en ells. I a més, volen colar-nos un referèndum pactat, que creu-me que si no es produeix és perquè haurem arribat a temps per evitar-lo.

          Els referèndums d'independència pactats no serveixen per a arribar a la independència, sinó tot lo contrari. ja ho hem vist a Escòcia, Québec, Nova Caledònia, etc. on, mira tu quina casualitat, no ha pogut ser, no ho han aconseguit perquè no eren prous... En el cas del referèndum d'Escòcia, va ser una tupinada com una casa de pagès: No es va fer enquesta a peu d'urna (com pots saber que els resultats no estan manipulats si no preguntes a la vegada què ha votat la gent per a contrastar dades?), els vots no es van comptar als col·legis, així per tant no es podia saber què s'havia votat a cada districte. Les urnes se les van emportar en camions (el mateix Edurado Reyes era allí i així ho va descriure. També hi eren Elisenda Palluzie, Anna Arqué i Joan Vives i Solervicens, l'espia espanyol per excel·lència), i per a més inri, l'empresa que comptava els vots era amiga de membres del partit conservador (ara mateix no m'enrecordo de com és deia, t'ho dic més endavant). I per si això fos poc, les juguesques que feien els ciutadans escocesos no concordaven en absolut amb el resultat: el 70% va apostar pel Sí (sí el 70% de la gent aposta pel sí, és lògic que el resultat finalment s'hi assembli, no? És a dir, si la gent creu que guanyarà tant abastament el Sí, ha de guanyar el Sí per força). No obstant això, a les cases d'apostes de Londres, la gent amb diners va apostar el 90% pel No (per què? Doncs perquè ja sabien quin seria el resultat, per això anaven tant confiats). Tot això amb la complicitat d'Alex Salmond i l'SNP (Alex Salmond és amic íntim de la Reina Elisabet I, contrària a la independència d'Escòcia).

          Podem parlar d'altres qüestions molt túrbies, com la mort de la Muriel, què va passar amb la FNEC als anys 90 quan hi eren Junqueras, Palluzie, Rull, etc. O de què va passar amb Reagrupament, o què va ser Solidaritat, etc.

          Tot té una inteció clara, matar la independència però que sembli democràtic, o que "no ha pogut ser".
          • saberut1.048 3👍 2.219
           Compro molt del que dius, però et faig un parell de matissos.

           A) "A més, Espanya està endeutada fins a les celles, si Catalunya s'independenditza no podran fer front a tot aquest deute. Per tant, és bastant ingenu no creure que les elits econòmiques no faran tot el que puguin per evitar que això passi, no?"
           Fins ara, que ens ho hem deixat fer TOT, la realpolitik ha estat de signe -Catalunya. Quan obliguem Espanyistan a triar entre esdevenir una dictadura sanguinària, obrint foc indiscriminat contra gent asseguda al terra i implantant un autèntic apartheid anticatalà, quan els obliguem a fer-ho, també obligarem la comunitat internacional a triar si accepten que Espanyistan sigui així i, a més, els rescaten econòmicament.
           Perquè crec que, llavors, la realpolitik canviarà de signe i passarà a ser +Catalunya. És la 'teoria del valor i el preu' que exposo a aquest llençol. Si l'ensulsiada espanyistanesa és segura, amb i sense Catalunya... perquè tot el món occidental s'ha de suïcidar per fer-los costat? A canvi de què?
           Si nosaltres ens hi posem, la independència només es pot aturar amb aquesta imatge. Tu la creus possible? Jo no.
           Perquè si ho fessin, els governs del món occidental, (no només la UE), estarien demostrant que, com dius, tot és una farsa i vivim a un 1984 dissimulat. Si ho fessin, estarien dient als ciutadants francesos, anglesos, alemanys, etc, que si algú gosa remoure l'statu quo, primer vindran els piolins i després els botxins. I si deixen això ben clar als ciutadans europeus, hi haurà una passa d'armilles grogues de cal déu. (Llençol sobre el tema).
           Si nosaltres fem aquest pas, la realpolitik canviarà de signe, perquè veuran que el millor per protegir "el sistema" és provocar l'inevitable ensulsiada espanyistanesa, controlar els danys i protegir la part que paga la pena protegir, nosaltres. No té cap sentit que "el sistema" es suïcidi per salvar un estat en fallida moral i econòmica que d'aquí 10, 20, 30 anys tornarà a plantejar el mateix problema. Quan vegin que Espanyistan és un tumor, l'extirparan abans no faci metàstasi.

           Per això, com dius, "els nostres" ens volen impedir que fem aquest pas de prendre el país: és l'únic que ens pot fer guanyar. Per sort, la gent comença a veure el parany i estem reaccionant. Com a mostra, l'editorial partalià d'avui i l'entrevista amb En Llach; igual que a En Anwar, se li entén tot. TOTHOM comença a veure que "els nostres" no han lluitat, no lluiten i ens prohibeixen lluitar, perquè no volen guanyar. És la caiguda de la Catalunya autonòmica: als carlistes de l'autonomia ja no se'ls creu ningú.

           B) Sobre el que dius dels referèndums pactats del Quebec i Escòcia, hi ha una diferència substancial. A cap dels dos casos la independència hagués comportat un canvi significatiu a les condicions de vida, tan materials com cíviques.
           Aquí, en canvi, fa temps que és obvi que la millora en ambdós aspectes seria tan brutal que un referèndum pactat obtindria una victoria indepe tan aclaparadora que em costa imaginar el calibre de la tupinada que haurien de muntar per desvirtuar-lo.
           Ni els canadencs ni els anglesos presumeixen de haver destrozado el sistema sanitari, ni fa anys que han fet oficial i obligatori l'odi als quebequesos i als escocesos. Per tant, el resultat dels seus referèndums i el del nostre no té comparació possible.
          • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208
           és que, de fet... vivim en un 1984 dissimulat.
        • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208
         Quina barra que tens de treure una frase meva fora de context. I després intentes blanquejar l'evident traïció dels nostres líders.

         No tinc barra, el que tinc és molt clar qui és el meu enemic, no com tu.

         Aquesta gent no és a la presó per ser covarda, ni ingenua, ni inepte. Ni no som independents encara perquè ells siguin res d'això. Són a la presó perquè Espanya els ha de protegir per a que no els vegem com uns traïdors, a veure si ho enteneu d'una vegada, que està tot inventat ja. Amb aquesta gent a la presó o a l'exili, ni es parla d'independència, ni per què no es va declarar la independència, ni res de res. És tot un guerra psicològica per a que sentim pena i preocupació per ells, per fer què, la independència? De debó ens vols fer creure que són a la presó per fer quelcom que no van fer? Ara totes les notícies i debats polítics són sobre els presos polítics, i mentrestant intentant col·lar-nos un referèndum pactat que serà una tupinada com el d'Escòcia. Què no haviem votat i guanyat ja el 27s i el 1-O? Que no veieu que ens enganyen i manipulen constantment? 

         Per tant, SÍ, SÍ, SÍ, hi tant que m'hi acarnisso, fins que no ho entengueu. Fins que no entengueu que tot el procés és una estafa i que vivim en una eterna caverna de Plató no deixaré de denunciar-ho


         No m'expliquis sopars de duro. Aquesta conspiranoia no pots demostrar-la i en tot cas és indiferent. Tots estem d'acord que centrar-nos en la llibertat dels presos i el lliri és una perdua de temps, diners i esforços, que són hostatges perquè mentres tant no pensem en els nostres objectius finals. Tot això hi estem d'acord. Però no estic gens d'acord amb denigrar-los i insultar-los com feu alguns a diari. Si realment no aporten res a nivell independentista girem pàgina i deixeu de fer-los un doble càstig.

         1. Si bé totes dues lluites són per la llibertat (catalunya o la seva personal), cal separar-les de moment pel bé de totes dues. Crec que en això podem estar d'acord.
         2. Les difamacions i vexacions dels liders empresonats no aporten res a la lluita independentista, tot el contrari, la debiliten. I d'això se n'adona el més ruc del racó. Si ho feu és perquè teniu una agenda o bias (mai recordo com es diu en català) particular.


         • Hyphen379👍 575
          No hi ha més cec que el que no vol veure. I sí, el que jo dic és trascendental, perquè replanteja absolutament tota la nostra lluita per la independència. No saps qui és el nostre enemic real perquè no ho vols veure. Aquesta "conspiranoia" està demostrada, el que hauries de fer és investigar més. Jo ja he aportat en altres ocasions prou proves. Demana-li tu als presos que et demostrin que treballen per tu, ja que amb ells sí que et serveix únicament la seva paraula per a creure-te'ls.
          • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208
           No crec que pugui demanar als presos que demostrin treballar per ningú si són a la garjola.
          • Hyphen379👍 575
           Que siguin a la garjola no demostra res. Estàs caient en el seu parany. Ara amb els presos no es parla d'independència, i són els mateixos partits polítics els que motiven que només parlem de presos i com a molt de "fer república", ja ni independència poden dir. Calen més proves?
          • TUTTLE3.245 14 616👍 2.208
           Si vols independencia i vols parlarne has de parlar de coses que et portaran de pet a la garjola nomes per parlar-ne, per tant comentar-ho al racó es posar en perill no nomes la teva vida sino la dels altres. Necessitem una plataforma nova i anonima
  • Hades27.902 9 36👍 20.129
   No tinc el plaer de conèixer aquest senyor.
 • cathalà23.240 12 55👍 6.679

  Militars eufòrics per l'ascens de VOX...
 • esclata-sang1.557 1 965👍 1.199
  .....amb goma 2 !!!  
 • Fungus464👍 931
  És el màxim que poden fer. Bé, això i enviar l'Ojeda a fer-se vídeos amb els micos que corren pel Peñón
 • aoszco3.393 4 599👍 1.466
  I el senyor del video parla llanito.
 • saturos471 3👍 459
  Bentornat!
 • broquil_is_over2.479 3 741👍 2.908
  "Torrente el marino soy"...
 • GuillemRM3.137 9 635👍 1.563

  A quina hora?
 • Lyuh Woon-hyung2.487 3 737👍 2.642
  arriba tard
 • Marcos412474.290 2 498👍 3.008
  Sí sí, però la seva bandera i el seu govern no s'hi troben, a Gibraltar. L'himne el poden tocar tot el que vulguin, que això no canviarà. 
 • Sau de Treviac5.367 2 395👍 6.615
  Ben tornat, Hades!
 • __33176__92👍 90
  No us enrigueu tant que almenys aquest buc flota. Ja és un gran què.
 • JNS4.337 13 496👍 1.619
  Quan dius que arriba Espanya?
 • ansar18.269 12 88👍 6.769
  jugada mestra per convèncer-los 
 • EmulatorQUsuari sumador64.274 15 6👍 19.247
  "The love boat", 40 anys després... Però amb pitjor banda sonora. 
 • Benfresc13.190 6 159👍 12.695
  En català , són les normes del racó i a més hi ha gent que no entén el castellà . Tradueix lo twit.
 • EstatpropiUsuari sumador165.733 11 1👍 27.966  Se l'ha saludat i tot.


  Ps, tradueix el tuit. No som espanyols ni francesos.

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.590 missatges
 • 220.070 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat