Fòrum

21-D

Unitat i Orgull9.989 10 216👍 7.234
Obro aquest fil perquè cada cop més gent en parla.

Suposo que alguns sabreu que tot comença farà 2-3 dies. Un compte "sospitós" de tuiter, recent creat i sense apenes seguidors que tenia quan va dir el que va dir, tuiteja dient que té 2.000 independentistes preparats perquè el 21-D arrasaran Barcelona, coincidint amb el consell de  ministres espanyols que es farà a Barcelona. A les 24 hores torna a piulejar i diu que ara té 3.000 indepes disposats a tot.  A partir d´aquí la gent comença a escriure i li diu que endavant, que també hi seran bla bla bla, el compte té pinta de fake total, més que res perquè si tens 3.000 indepes preparats per a tot, alguns de nosaltres hi seriem, o coneixeriem algun amic que hi estigués, o algun CDR hi seria, perquè els que estem al carrer sempre som els mateixos quan hi han manis "dures". Per tant, com ningú sap de ningú que estigui dins dels 3.000 superhomes queda clar que és un fake en principi.

Però es veu que per molta gent no és un fake perquè son una mica innocents i ho comencen a creure, la bola es va fent grossa i grossa aquests dos dies, el tuitare mark serra li dóna credibilitat, i ja tenim muntada una campanya per whatsapp i tuiter que ningú sap ben bé qui la fa (fins i tot  m´han passat un video que crec que surt el Toni Albà dient que el 21-D es posarà una armilla groga i sortirà al carrer), però cada cop és més grossa i ens criden a esta al carrer el 21-D i començar una revolta, fins i tot ara m´arriba per whtatsapp un grup de telegram que ja té 5.000 membres i un missatge on diu tots els punts de carreteres i altres vies on es necessita gent pel 21-D, un missatge que per exemple en comptes de posar "21 de desembre" posa "21 de decembre". Sense comentaris.

Té tota la pinta de que ha sigut algun espanyolista per fer-nos fer el ridícul i la bola s´ha anat fent grossa i grossa i ara tenim bastanta gent indepe dient (altra cosa es que ho fagi després) que sortirà el 21-D alguns a parar carreteres, altres a rebre els ministros etc etc  però tot amb una desorganització total i com dic abans fa tota la pudor a que era fet per unionistes per volver fer el ridícul a la gent que s´ho cregués.

Que n´opineu? el 21 és laborable, molta gent diu que si que bla bla, però dubto jo que hi hagi gent que perdi dia de treball per una cosa tant extranya que surt de sobte i sense cap planificació de futur més que parar carreteres i liar-la durant unes hores i després a casa 

Seria trist que al final només 500 persones de bona fe ho fagin i els q han inflat la bola desapareguin i veiem 30 persones a cada carretera  o punt que s´ha demanat gent fent el pena per culpa dels bulos de merda de les xarxes socials.

El compte de tuiter és: 

21D Republica

@21DRepublica

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.285.171 missatges
  • 220.679 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat