Fòrum

La dona del Borbó acusada d'adulteri i de corrupte.

Murri17142.547 5 720👍 3.164

A la Casa del Rei espanyol se li acumulen els problemes. Aquesta setmana diversos mitjans s’han fet ressò de les amenaces de Villarejo de fer pública unanova tanda de gravacions. La propera víctima de l’excomissari podria ser la reina Letícia. I la monarquia ja tremola.

El periodista basc Xabier Lapitz en parlava dimecres al seu programa de la televisió pública, ETB. El presentador d’En Jake ho va deixar clar:Letícia té 8 milions d’euros amagats en un compte. I Pedro Sánchez ho sap. Però la bomba informativa va més enllà d’un cas de corrupció. Com un explosiu de dispersió, les gravacions amenacen d’esclatar en més d’una direcció. El periodista basc explica que el contingut d’aquestes cintes demostra que Felip és un ‘cornut’.

TV3 volia sentir de primera mà les informacions de Lapitz i, aquest dissabte, el periodista ha estat convidat al ‘FAQS’ per parlar-ne amb laLaura Rosel. Segons les fonts que ell domina, la ministra Margarita Robles está al corrent d’una situació que comença a ser crítica per la imatge de la monarquia.

Segons les explicacions de Lapitz, la ministra espanyola de Defensa va reunir un grup de periodistes per advertir-los: “Sí, van a salir las cintas de Villarejo. Cuidado”. Les fonts del mateix periodista basc afirmen que durant aquesta reunió van conèixer el contingut de les gravacions.“Textualmente dice la reina: ‘el rey es un cornudo’.

La indignació del periodista és evident: “¿Esto acabaría con la monarquía? Mientras medios británicos como el ‘Daily Express’ publican que Letizia tiene ocho millones de euros en una cuenta, inexplicable para una periodista, y ahí no pasa nada. Y resulta que los asuntos de bragueta son los que al final empiezan a salsear a la monarquía. Yo no entiendo nada”. Els escàndols de corrupció són el pa de cada dia a la política espanyola, i la societat sembla immunitzada. Però infidelitats a la Casa Reial? Això ja és una altra cosa. Hi ha qui ja prepara les crispetes i espera veure com acaba una pel·lícula que dura massa.
“A mí cómo se lo monte la reina y con quién, me da igual”, continua Lapitz. “A mí me preocupan los 8 millones de euros de la reina. Pero en España no se puede investigar porque PP, PSOE y Cs lo han impedidoen el Congreso de los Diputados”. Cal salvar el Cap de l’Estat, com sigui. Al preu que sigui.

La Laura Rosel encara té dubtes: “I on els té els 8 milions, a quin país?”. La resposta del periodista basc: “No pone dónde están, pero me puedo imaginar dónde los tiene. Un banquero suizo en el programa 360º dijo ‘si el rey de España no tiene dinero en una cuenta suiza, sería una excepción’.

La monarquia espanyola trontolla.

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/casa-reial/leticia-adulteri-infidel-faqs-rei-cornut-banyes_330579_102.html


Més mala imatge per la merda d'espanya !

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.477 missatges
  • 220.617 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat