Fòrum

ENQUESTA | Creus que Catalunya hauria d’importar el moviment de les ‘armilles grogues’?

ENQUESTA | Creus que Catalunya hauria d’importar el moviment de les ‘armilles grogues’?
SI
40 (71.43%)

NO
16 (28.57%)

Vots emesos: 56
Foc de Fènix1.700 9 925👍 985

 

Lluny de ser una revolució dels somriures, i sense líder visible ni organització concreta reconeguda, el moviment dels «armilles grogues» va tornar a mobilitzar aquest dissabte a centenars de milers d'homes i dones que van tallar i/o bloquejar carreteres i autopistes a tot França, per protestar contra la pujada del preu dels carburants i el cost de la vida. Creieu que els catalans hauríem d'aprendre d'aquest moviment, o per contra creieu que hem de seguir amb les performances dels 11 de Setembre i prosseguir amb la revolució dels somriures style. 

 

PS: Plagi de l'enquesta https://www.lalertacanal.cat però per raconiares, i  que?  

Respostes

Configuració
 • Defectible7.981 270
  El tema és que això és estès a tot el territori, i que l'estat francès, tot i ser la merda que és, no pot discriminar per raó d'origen. La gent allà pot demanar que es castigui o persegueixi a aquests conciutadans seus, però ah, són francesos com ells.

  Aquí fas res remotament semblant i tens 2/3 de la població espanyola pel cap baix demanant un cap de turc a la manera que s'ha estat fent amb el 1-O, i poden fer-ho amb més duresa perquè som catalans i només això ja fa que ens odiïn i que demanin sang. El que, com és lògic, fa molta por a molta a molta gent (i té una part important que en faci, doncs la por s'ha de saber escoltar també).

  Aquí s'han de fer coses a nivell més gran. La gent hi és. El tema és a veure qui ho organitza sense que se'l tanqui.
 • oprimit19.635 15 79👍 10.083
  Estaria bé, però si això ho fa un català és terrorisme, sedició i rebel·lió.
  • Toni Montagutí37.297 8 18👍 24.395
   Si acabes dient el mateix que diu el raconaire de dalt, de manera força més succinta, per què el votes negatiu? No ho entenc. Els negatius no haurien de ser atorgats segons les nostres antipaties.
   • Xicoira5.043 2 430👍 4.011
    Perquè tenen mentalitat de nen petit, aquesta gent o bé mai s'ha relacionat amb altres persones per debatre o no te capacitats socials
   • TUTTLE3.243 14 616👍 2.208
    Perque no deus coneixer en defectable, que sino ho entendries
    • Toni Montagutí37.297 8 18👍 24.395
     Doncs mira, de la mateixa manera que no giro l'esquena, sistemàticament, a raconaires que m'han insultat per la meva condició d'homosexual però amb els qui, de vegades, coincideixo amb altres temes. 
     A sota mateix, escriu un raconaire que demana que se'm faci el buit. Què vols que et digui, d'un personatge que s'ha complagut més d'un cop ridiculitzant-me, però a qui he votat positiu no poques vegades. Les coses, per a mi, tenen molts matisos. Ja sé que als amants del parlar violent (no ho dic per tu), el meu tarannà pacífic els treu de polleguera, avesats a les baralles de galls, a veure qui la té més grossa, però és que tant me fa: sóc així, jo, i tant em costa trobar algú absolutament insuportable com trobar-me qui em plagui en tot. 

     Pel que fa a la meva tria com a raconaire de l'any, que va ser una enorme sorpresa, no veig que m'obligui a gaire res més que a estar agraït als qui, com tu, em vàreu votar. 
   • Buitraker2.842 2 670👍 4.511
    Perquè una flor no fa estiu, tros de babau! 
    Qualsevol persona amb dos dits de front i sang a les venes sap que el defecable és una rata de claveguera: per culpa seva lluisbg es va donar de baixa! Per culpa seva Hades ja ni visita el Racó, o l'enriquito es va donar de baixa. En Tobies va ser banejat i el capita carxofa i en canyadesucre porten un mes al congelador.
    Defecable és una rata de claveguera, un tumor en aquest fòrum. És l'enemic. I tu, amb tota la teva pamplinesa i la teva hipocrita moral de capellà equidistant no ho vol veure, això.
    Res de votar en positiu, el defecable. Tots els seus missatges han de ser esborrats, censurats. Tant hi fa, si el comentari és bo o no. El tumor s'ha d'extirpar.
    Res de parlar amb el defecable. Com més comentaris li fem, mes parla, el paio aquest. Com menys intervencions faci, mes facil serà censurar-lo i fer que marxi.
    I als amics de les rates, com tu, penso que també caldria censurar-vos durant un breu periode de temps.
    No pas per mala folla, sino per salvar-vos del fet de ser amics de rata. Però sobretot, per salvar el Racó.
    Tanta moralina que gastes i quina poca moral que tens. I quanta hipocresia!
  • Raico528 3👍 223
   Ja, als francesos no els passa res... Au, va!
 • Raico528 3👍 223
  Si deixem a l'escòria de Front Nacional i Som Identitaris apart jo m'hi apunto. Sinó hi aniràs tu amb l'extrema dreta
 • Màgor13.469 10 154👍 3.537
  L'impost a la gasolina és un impost als pobres.
 • BarratinaireUsuari sumador8.276 14 260👍 6.130
  No, perquè som gent de pau
 • Gorg242👍 427
  El problema no és que no hi hagi persones disposades a fer el que es fa a França, el problema són les cúpules partidistes i la crosta processista autonomista, que frenen absolutament tot i prefereixen mantenir les 4 engrunes al preu que sigui.
 • grava3.330 2 606👍 5.058
  Crec que hem de seguir amb les performances dels 11 de Setembre i prosseguir amb la revolució dels somriures style. 
 • Makaku938 2👍 1.244
  Si això es fes a Catalunya reivindicant la independència, l'endemà tindries tots els diaris de la península, tant madrilenys com catalans, tant unionistes com independentistes, condemnant la violència... Tuits de Junqueras i Jordi Sànchez des de la presó dient que la violència no és el camí... El conseller Buch ordenant als Mossos carregar amb violència... L'Audiència Nacional acusant de terrorisme a tort i dret. Les xarxes parlant de "nazis que quieren romper España e imponerse a más de la mitad de Cataluña". Etc., etc.

  Això a França ho poden fer perquè tenen el 74% de l'opinió francesa a favor... Aquí no tindríem ni l'opinió dels independentistes a favor, començant per mossèn Junqueras.
 • Jaume_I15.729 11 119👍 8.197
  Crec que cal copiar-la fil per randa quan provin d'endur-se els presos a Madrid. serà una ocasió única.
 • rlborinot5.698 12 378👍 2.463
  Pregunta retòrica ?

  Mal que ens pesi (almenys en aquesta generació), no ho viurem. 

  És millor assumir-ho per no caure en el suïcidi col·lectiu. Som un país de cobards i tiets/es.
 • quatreanys35.153 6 19👍 10.445
  Fa fred, quines preguntes.
 • rlborinot5.698 12 378👍 2.463
  A banda, com es vol aconseguir res semblant, si quan algú que surt dels clixés de l'independentisme establert (el de llaços i perfomances), és denunciat públicament per la nostra pròpia gent i mitjans? Sense anar més lluny, el noi de la mani de la Jusapol, que va acabar-se entregant voluntàriament a comissària, per la pressió dels qui feien circular les seves fotos i el tractaven d'infiltrat. Després si es demostra que no ho era, tindran resposta per tot: aquest no és el camí. Doncs res, seguim dient 'Bona nits' a Lledoners, igravant amb cara de tòtils i dient que no llencis llaços a terra, a qui els treu. El nostre major problema és el nostre propi tarannà del català mig.
 • __32504__254 1👍 417
  El moviment de les armilles grogues és una barreja extranya. França és un polvorí i sovint conflueixen les tensions étniques, les protestes dels moviments socials i els activistes d'esquerres i fins i tot el nacionalisme francès i els populismes de dretes, com l'antic FN i Les Patriotes. Ho veig difícil importar-ho.
 • pastor_de_bits10.276 9 209👍 2.159
  El que hauriem d'importar és deixar els lliris de banda.
 • Defectible7.981 270

  link al tuit amb el vídeo
  , doncs sembla que no s'incrusta bé...
 • HomenatgeABabel2.365 3 760👍 2.641
  Doncs mira, ja hem començat a importar-lo:

 • Màgor13.469 10 154👍 3.537
  S'ha guanyat.

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.249 missatges
 • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat