Fòrum

19 de novembre, Dia Internacional de l'Home

JNS4.377 13 493👍 1.648
19 de novembre, Dia Internacional de l'Home
 
El 75% de les persones sense llar són homes. Els homes representen fins al 95% de les morts en el lloc de treball, però ningú no se'n preocupa. El 80% de les víctimes suïcides i el 76% de les víctimes d'homicidis són homes. El 97% de les morts en combat són homes. En resum, la vida dels homes no importa tant com la de les dones i no val la pena. De mitjana, les penes de presó són més del doble de llargues per als homes que per a les dones pel mateix delicte. El servei militar és encara obligatori només per als homes en la majoria dels països on encara està en vigor.
 
Pegar i/o abusar d'un home en públic no només és divertit, sinó que sovint és encoratjat, especialment en els mitjans de comunicació. En molts països, se'n riuen dels homes víctimes de violència domèstica, violació i abús / assalt sexual es riuen i no tenen la mateixa protecció jurídica i accés als serveis socials que les seves contraparts femenines. En molts països, batre i / o matar un home és legalment menys castigat que matar  una dona.
 
Els nens tenen més possibilitats (i ho fan) d'abandonar l'escola i la universitat que noies, però això no es considera un problema de gènere.
 
En 16 països només l'homosexualitat masculina és il·legal i perseguida, mentre que en molts d'altres homosexualitat masculina és més perseguida i castigada que l'homosexualitat femenina. Els homes que tenen sexe amb homes són exclosos permanentment de donar sang a 21 països (10 a Europa), mentre que en d'altres 26 (15 a Europa) s'enfronten a restriccions en fer-ho. Els homes i les parelles homosexuals femenines no tenen els mateixos drets reproductius que les seves homòlogues femenines.
 
A diferència de la MGF, no sols la Mutilació Genital Masculina no està prohibida a cap país del món, sinó que fins i tot és  encoratja da per molts governs i religions. Els homes no tenen dret a la integritat corporal ni a mantenir intactes els seus genitals ni a prendre cap decisió al respecte.
 
A nivell mundial, l'esperança de vida dels homes és 5 anys més curta que la de les dones, però, tot i així, en molts països, l'edat de jubilació és més alta per als homes que per a les dones. Els governs gasten menys fons públics en recerca sobre malalties predominantment masculines que en les predominantment femenines.
 
En els divorcis heterosexuals, les custòdies dels menors dels homes representen només el 5% del total. Les baixes per paternitat, en els pocs països on estan disponibles, són, mb poques excepcions, més curtes que les de maternitat.

https://m.youtube.com/watch?v=7uJxdt6C26Y

 

 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.483 missatges
  • 220.617 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat