Fòrum

Anonymous afirma que l'Estat sabia on eren les urnes de l'1-O

maori16.101 3 114👍 8.292
El grup de hackers Anonymous ha revelat que l'Estat sabia on eren exactament les urnes de l'1-O. A través d'un comunicat fet a Twitter amb un fil de piulades, revelen que l'estat espanyol sabia "en tot moment" on eren les urnes de l'1-O.

Segons Anonymous, aquesta informació va ser facilitada per part de la cúpula d'un dels dos partits majoritaris de l'independentisme. 
 
Els hackers afirmen que la filtració d'on eren les urnes forma part d'una estratègia compartida -pels serveis d'intel·ligència espanyols i la cúpula de l'esmentat partit majoritari independentista- per desarticular el referèndum. L'acord, afirmen, va quedar desarticulat per la mobilització ciutadana durant la jornada del referèndum.

Anonymous revela també que Espanya i Rússia tenen un pacte de ciberseguretat i els agents russos ataquen constantment el Consell de la República.

https://www.naciodigital.cat/noticia/166995/anonymous/afirma/estat/sabia/eren/urnes/1-o?fbclid=IwAR3srN_DFrOK8EIb1cgq_a1YHJE8rSVM5OCi6idJBe0w1qem9xcgwozfOTo 


Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.496 missatges
  • 220.618 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat