Fòrum

L’economia “col.laborativa” de la CUP, la Colau i pollosos diversos

Trumpista1005.370 2 396👍 5.142


Frank Zappa va dir “El comunisme no funciona perquè a la gent li agrada ser propietari de coses” i tenia més raó que un sant. No cal ser gaire llest per saber-ho veure, però pollosos, cupaires, antisistemas, anti-capitalistes i gent d’aquesta es neguen a veure-ho i continuen preconitzant les seves lluites estèrils contra els molins del Quixot. 

La batalla més grotesca i que més gràcia em fa és la de “crear una economia paral.lela per lluitar contra el capitalisme”, ells en diuen economia col.laborativa (). No és d’estranyar que hagi sigut, sigui i serà sempre un fracàs, però ells no perden l’esperança de derrotar el capitalisme, tal i com el quixot no perdia l’esperança de derrotar als molins.

L’economia col.laborativa dels anti-capitalistes no té gran secret, consisteix a crear una sèrie de serveis i productes que funcionen amb la moneda alternativa, en el cas de colau, el REC (no confondre amb la películ.la gore) Amb el REC pots “comprar” una merda, o el que es el mateix, un curs de fer rastes, alguna ceba podrida d’hort urbà o alguna bijuteria d’aquestes barates i cutres fetes a mà per anar a una manifestació feminista o contra el capital. Potser també pots comprar alguna cosa al sindicat de manters, no ho se... El problema que té aquesta gent és que no entén que l’economia és el que tu produeixes i els de la corda d’aquestes monedes alternatives produeixen merda, o dit educadament, coses que la gent normal no vol ni li interessen. Al final, per alimentar-te i per comprar-te sabó per dutxar-te has de recórrer a l’Euro, amb lo que al final el REC acaba sent inútil perquè al final tothom té les seves necessitars i vol comprar productes i serveis, que amb REC no es poden comprar, per tant, la iniciativa acaba sent un fracàs que es circumscriu a cercles pollosos i okupes i com que aquesta gent tampoc no treballa, tampoc hi ha ningú que cobri el sou en RECs, ni tan sols la Colau.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.499 missatges
  • 220.618 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat