Fòrum

ARRAN tira pintura groga a la porta de casa del jutge Llarena a Sant Cugat del Vallès

pensa_i_actua!16.408 14 109👍 7.599

Arran tira pintura groga a la porta de casa del jutge Llarena a Sant Cugat del VallèsArran, l'organització juvenil de l'esquerra independentista vinculada a la CUP, ha llençat pintura groga a la porta de l'habitatge que el jutge Pablo Llarena té a Sant Cugat del Vallès. Ha estat aquesta matinada.

Arran ha penjat el vídeo de l'acció a Twitter. S'hi veuen dos nois que llencen la pintura groga de 2 pots a la porta de vidre d'entrada de l'edifici. Al vídeo hi fan sortir l'adreça exacta, el carrer i el número.

Asseguren que l'acció és la resposta a la detenció aquest dimarts de 3 membres de l'organització, arrestats a Barcelona i Terrassa, que havien protestat el 29 de setembre passat contra la manifestació de Jusapol.

A les portes de la Ciutat de la Justícia, on han de passar a disposició judicial els tres detinguts, una portaveu d'Arran, Núria Martí, ha explicat que han fet l'acció contra Llarena com a símbol de la justícia espanyola:​

"Entenem que el jovent s'ha de dotar de les eines que té al seu abast per atacar un sistema judicial hereu del franquisme que està reprimint un poble organitzat i que planta cara a l'espanyolisme més ranci."

Arran recorda que fa 8 mesos ja van assenyalar una altra casa que el jutge del Suprem té a la Cerdanya amb una pintada que deia "Llarena feixista".

En un comunicat enviat a la premsa, Arran explica que ara tornen a assenyalar Llarena perquè és un símbol del règim del 78, que empresona, deté i reprimeix a qui li planta cara.

http://www.ccma.cat/324/arran-tira-pintura-groga-a-la-porta-de-casa-del-jutge-llarena-a-sant-cugat-del-valles/noticia/2886736/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.502 missatges
  • 220.618 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat