Publicitat

Fòrum

Un "basc" apunyala de gravetat un jove basc a Lekeitio quan aquest va defensar la seva parella

__32806__74👍 199
Es veu que uni nouvingudi migradi va abordar una parella basca a Lekeitio, insultant a la noia i volguent fer-li tocaments, i quan el seu xicot va sortir a defensar-la (actitud masclista i xenòfoba) li nouvingudi va apunyalar al noi, que ara es troba en estat greu a l'hospital de Cruces. Més tard un grup de vilatans, en una actitud clarament racista i medieval, va donar una pallissa al moro, ai, dic, a li nouvingudi.

Es que eren bascos, si fossin catalans li haurien regalat un pis i una panera de Nadal sense pinya, perquè el trapella no hi tornés.

Font:https://www.eitb.eus/es/noticias/sociedad/detalle/5983263/un-joven-apunala-otro-lekeitio-recibe-paliza-resulta-herido-grave/

Respostes

Configuració
 • Glokta228 1👍 359
  D'estimar la tradició a fer l'imbècil amb el feminisme radical i tapar la delinqüència de joves no integrats. Bona evolució del País Basc i del PNB.
 • RafeldePatraix1.260 4👍 593
  Demà hi haurà 2 minuts de silenci a tots els ajuntaments com a mostra de rebuig arreu d'Euskalherria (que, d'altra banda, és una bona manera de fer saber a les criaturetes nouvingudes que ací, en aquest racó del món on han vingut espolsades pels pares (pares o dòlars?) a viure millor (diuen), no funcionem així).

  (¿o han vingut ací justament perquè no funcionem així i tenen barra lliure per a poder gaudir d'allò que la genètica mana fer?).

  (Com era allò de pixar-se damunt d'un i pensar que és que plou?)
 • estel vermell868 9👍 117
  dons ara aquest paio cuan surti de l'hòspital vindra a viure a catalunya, perquè som mes tolerans (covards) i diriem que la culpa es de la parella agredida per pasagar-se a altes hores de la nit. som catalans
 • prou_prusses425👍 203
  L'etnocentrisme és una estratègia evolutivament estable.

  Qui el rebutja, desapareix.
 • Screen4.058 1 519👍 1.931
  Els MENA, que són el pitjoret de cada casa, van a Catalunya i el País Basc per que hi ha ajudes per a més grans de 18 anys.

  Caldria suprimir aquestes ajudes que obliguen a gastar una enorme quantitat de pressupost en acondicionar llocs d'acollida, contractar monitors i pagar el manteniment de 3000 nous MENA a l'any... (i encara no s'ha acabat l'any)... i l'any vinent encara més...  Això és una bogeria
 • Argimont7.927 2 271👍 4.755
  A la notícia ningu parla de moros, no sabem si el home es d'origen africà, Basc o de Sevilla, si es de Sevilla potser son con els de la Manada
 • Taujà13.570 8 150👍 5.242
  D'on t'ho treus que l'agressor és immigrant?
 • Mafan916 1👍 848
  Feu un exercici d'empatia i poseu-vos en la pell de la parella agredida. Entenc en certa manera i puc arribar, és fort que sigui així, a veure cert grau d'utilitat a aquest tipus de linxaments cap a un criminal.

  És un problema del sistema judicial i les trampes que delinqüents comuns saben molt bé, i el poder judicial / polític no adreça perquè en certa manera no els hi va, ja que molts viuen aïllats d'aquestes problemàtiques socials.

  Quan el sistema judicial protegeix i dona impunitat a delinqüents (ja siguin MENA, militars caspanyols, toxicòmans i narcotraficants o fins i tot catalans amb 8 cognoms) és normal i comprensible que la gent s'agafi la justícia per la seva mà.

  Ara això vol dir que és bo que la gent es prengui la justícia per la seva pròpia ma?, en absolut. Si es així llavors tornarem al salvatgisme. Ara és bo que la gent es quedi de braços plegats mentre una munió de delinqüents variats campen impunement pels carrers mentre extorsionen, violen, roben, venen il·legalment i maten als membres funcionals de la societat?, en absolut.

  La culpa aquí són dels polítics, els jutges, la policia, les ONG (si també) i els mitjans de comunicació que donen impunitat als delinqüents.

  En la meva opinió és la combinació de la magnificació de certs fets delictius en els mitjans de comunicació, la banalització d'aquests per part de certes organitzacions mes la impunitat que el sistema brinda a delinqüents i paràsits socials la causa de la pujança de l'extrema dreta a Europa.

  És un indicador que quelcom no rutlla al sistema social on vivim i que la cosa pot arribar a fer un pet com una gla. Al cap i a la fi la raó final perquè els éssers humans és gregari i tingui l'instint de juntar-se en societat i formar un grup és perquè biològicament els hi ha donat més probabilitats de supervivència. Si estar al grup fa la supervivència de l'individu mes dificil llavors aquest instint es curtcircuita i la societat o grup es trenca.

  Quan la justícia recula l'única justícia que s'acaba implantant és la llei de la selva. Únicament queda l'instint de supervivència més primari.
 • Maczek2.005 4 838👍 1.739
  Cony però si era el "Patxi Mohamed" !!!!!!
 • Dinn278👍 65


  Ell te la culpa de tot, es que jo me'n recordo que ell un dia...


 • EstatpropiUsuari sumador161.352 11 1👍 25.839
  Alucinant que el fil d'aquest feixista bandejat segueixi actiu...

Publicitat

Fòrums

 • 9.205.754 missatges
 • 217.894 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat