Fòrum

Dos educadors i un vigilant de seguretat agredits per menors tutelats a Barcelona

LesttattUsuari sumador38.765 11 15👍 13.981
05/11/2018

Els Mossos d'Esquadra han detingut a quatre d'aquests menors estrangers, els coneguts com MENA| La baralla es produir aquest diumenge a la nit en un centre d'acollida de l'Eixample de Barcelona.

Dos educadors i un vigilant de seguretat privada ferits en una baralla que es va produir aquest diumenge a la nit en un centre d'acollida de menors d'edat estrangers no acompanyats al barri de l'Eixample de Barcelona. Segons ha pogut saber CatalunyaDiari, des del centre va requerir la presència dels Mossos a la zona després d'haver-se iniciat una baralla a l'interior de les dependències controlades per la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA). Quan la policia va arribar al lloc dels fets va poder aturar la baralla i es van detenir a quatre dels menors que viuen al centre. Els quatre, de nacionalitat marroquina, estan imputats per un delicte de lesions lleus i amenaces.

(...)

Fa poques setmanes altres menors d'edats tutelats per la Generalitatvan ser detingutsdesprés d'agredira altres persones en un intent de robatorial centre de la ciutat i dos mésvan ser detinguts pels Mossos per agredir sexualment d'una menor al Vendrell. El que tampoc s'atura és el degoteig de menors, la majoria del nord d'Àfrica, que arriben a Catalunya i han de dormir, abandonats pel Govern de la Generalitat, en comissaries dels Mossos d'Esquadra.


Més-
Catalunya, sumant llirisme.

País d'acollida i gent de pau.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.286.770 missatges
  • 220.708 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat