Fòrum

Marta Rovira confirma que pensaven que el referèndum no es faria

Rigel64.461 11 5👍 33.085

Respostes

Configuració
 • ERCbotiflers273👍 20
  Ara t'enteres...?
 • __32382__2.202 1👍 1.584
  De fet també deu estar mentint al dir això, perquè amb 10.000 policies és impossible aturar un referèndum, i sobretot quan el dia abans no els han desplegat pel territori.
 • broquil_is_over2.418 3 749👍 2.814
  Aquesta paia es subnormal profunda. Cada cop que ha de mentir titubeja. Com ha arribat a secretaria general d'un partit polític? El mas es un botifler de merda i ja fa campanya per votar-li els pressupostos al Ken, però té el triple de CI que la Miss Cárdigan aquesta...
 • Lluísfrancesc12.729 9 165👍 11.710
  Que mig Racó opini sense pensar ni llegir (en aquest cas escoltar) ja és normal. Que ho faci la tal Bierge manipulant i falsejant de forma descarada una frase treta fora de context és lamentable, i més venint d'algú que es presenta com la regeneració de nosequè.

  Escolteu l'entrevista o calleu, collons.
 • __32931__295👍 51
  Pero no diu mentides?

  Es que no entenc res. Diu el que tothom sap abans del referéndum, i es que vindria la policía a tractar d'impedir-lo. Fins i tot dies abans.

  Pero hi ha algu que el día 29 de setembre no ho sabes aixo?


 • Rigel64.461 11 5👍 33.085
 • venjança_catalana4.647 3 464👍 5.420
  Sempre és el mateix, prenen els catalans com imbècils i el que més els fot és que la majoria de la població està per tirar endavant amb tot i no per rendicions i pactes com ells 
  • titafred4660 3👍 456
   Són uns covards. Com a mínim en Vila va ser honest i va dimitir abans de la gran estafa de l'1-0, la resta de "liders independentistes" en el fons pensen igual que ell però son uns cínics que fan veure quelcom que no són.
 • Marc Espasa16.167 13 113👍 4.291
  Esteu fatal...

  Aixó que diu ho sabia tothom sinó pq tots ens vam quedar a dormir als punts de votació ?

  Que hauria de dir, que creia que seria una jornada de votació normal?
  • __32931__295👍 51
   A mi el que em sorpren es la quantitat de gent del Raco que creia que l'1-O o els dies posteriors Catalunya seria independent sostenint-se amb un referendum il.legal i comptant amb zero recolzament internacional.

   No entenc com tanta gent creia aixo.

   Els polítics? Els polítics mai van assagurar que aixo fos aixi. Mai van dir el día 2 O serem independents i ja la ONU presentará Catalunya com un nou estat.

   Mai ho van fer ni dir res d'aixo.

   El que van dir mes o menys va ser anem a intentar-ho, anem a pressionar, anem a veure si el sistema internacional ens dona un cop d'ajut.

   Qualsevol persona que sap com va el mon va entendre aixo perque es la realitat. 

   I a mes qualsevol persona amb intel.ligencia sabia que aixo no funcionaria perque el sistema internacional es negava en rodo a tota aquesta idea i ho deien clarament. 

   Els politics del proces mai us van enganyar ni van assagurar-vos res. Mai. Sou vosaltres qui us vau fer palles, sobretot l'esquerra d'aquest país, que viu en un planeta dels de lluny. No a Mart, sino d'un planeta que queda encara mes enlla.
   • peix_menut1.790 6 901👍 492
    Com dius? Que no ens van prometre res? 

    Van estar quatre anys embolicant la troca amb mandats democràtics. Per fi, vàrem (vàreu, perquè a les autonòmiques espanyoles no tinc dret a vot) votar-los, en coalició amb representats de la societat civil sense vincles amb cap partit, per fer un referèndum petés qui petés. Aqueix compromís fou confirmat mitjançant el pacte amb la CUP nacional. És a dir, els seus diputats votaven a favor de la proposta de pressupostos de JXSÍ i en canvi el govern assumia, dins un termini pactat, dur a terme un referèndum considerat vinculant, si més no, per les institucions catalanes. Entesos, fer que el referèndum sia possible és una promesa que fan. Ens la fan a nosaltres, els ciutadans de Catalunya, mal que pesi a una part dels ciutadans en qüestió. Si pensaven en qualcun moment que no podrien gitar-lo a bon port, tenien el deure de prendre les mesures que calien perquè s'hi pogués gitar. Altrament, incomplien llur promesa i un pacte amb la CUP.

    Segonament, dius que no van dir que el dia dos seríem independents. Permeta'm constatar que ben sovint diuen coses que després no fan o poc s'esdevenen. Que ho diguin, doncs, no és cap garantia de res. Però tot plegat és més greu encara, car varen votar en seu parlamentària unes lleis que els obligaven a aplicar el resultat del referèndum al cap de quatre dies, estirant molt. Una llei, eps! No senzillament dir-ho. O és que ara resulta que les lleis tampoc no són per complir i no són garantia de res? 

    Varen incomplir la llei. Anem bé, fins ara, fa? Incompliment d'una promesa, un pacte i una llei! Tanmateix, dius que qualsevol persona amb un mínim de llums ho sabia. Aleshores, les aules de les nostres universitats deuen anar plenes de ximples perquè el dua nou d'octubre n'Elisenda Paluzie -professora a la UB i candidata a les llistes de JXSÍ- afirmà a un mitjà anglès que l'endemà Catalunya seria independent. No li deuria arribar el comunicat intern que poc seria així. 

    Llavors, jo crec que t'equivoques. Que no és que quasevulla persona intel·ligent ho veiés ans que ho veiés qualsevol cínic. I és d'això que ens planyem: que els cínics volen continuar d'embolicar la troca i pretenen evitar retre comptes amb excuses de pa sucat amb oli. Així no anem bé, cal canviar de rumb!
    • __32931__295👍 51
     Treu unes declaracions del Puigdemont, del Junqueras o d'alguna autoritat del Govern dient que Catalunya seria independent mitjansant l'1-O.

     Et deien que farien el referéndum. Que posarien les urnes, sense responsabilitzar-se del que faria Espanya.

     Et deien posarem les urnes, i el que Rajoy fes ells no ho podien controlar.

     Basicament et deien que apostarien a una cosa que per obvietat la perdrien. Punt u es il.legal. Perque molts raconaires no accepten que el Gobierno de España es autoritat objectiva per la qual el mon institucional es regeix. El que ells volen creure es que el Gobierno de España te l'autoritat que te el club del parchís de Majadahonda, i aixo no funciona aixi.

     Es de calaix. Una cosa es que a tu no t'agradi que aixo sigui aixi, i una altra cosa es que realment sigui aixi, que ho es.

     El punt dos es que ningu recolzava el referendum. Absolutament ningú. I aixo tho deien abans de l'1-O.

     Jo sabía perfectament que passaria aixo. Ma germana, la mare i el meu entorn tambe. Es mes, es que s'olorava pitjor. "Ens matxacaran", em va dir ma germana el 30 de setembre amb preocupació.

     Pero es que no s'havia de ser cap geni per adonar-se'n.

     Ja estaven posicionats per fer-ho, legitimats, amb la UE i tota institucio autorizada en contra del referéndum, i amb moltes ganes de fer-ho.

     L'error dels polítics indepes era precisament aquest. Que intentaven una bogeria, no que et mentissin. I si tu creies que aquesta bogeria faria un efecte positiu senzillament entens zero de politica, molts ja veiem que aixo no sortiria be, fins i tot sortiria molt car.

     Es questio d'ignorancia o coneixement, aquí la paraula mentida, traicio o culpa no hi toca. I molt menys quan ells son a la presso.
      • __32931__295👍 51
       Pero com no havies d'esperar que el Romeva no aconseguis un sol país recolzador si absolutament cap país ni institució internacional va recolzar res en cap moment els mesos i anys previs a l'1-O?

       Si la UE et deia que no. Es que et deien que no, i no el día 2 O, t'ho deien molt abans.

       El referéndum era il.legal tant en quan les institucions internacionals s'han pronunciat públicament en la validessa juridica dels tribunals espanyols.

       Han acceptat el mantra del Rajoy. Publicament han repetit que l'accio de la justicia espanyola converteix aquell referéndum en il.legal.

       El mateix día 1-O, publicament, deien que la Generalitat havia pressionat "els seus funcionaris per violar la llei espanyola".

       El mateix día 1, amb les imatges de les carregues fresques de 2 hores. Si amb el discurs previ ja estava clar imagina't amb aquest pronunciament, t'estaven dient que els cops de porra se'ls hi suava.

       La llei internacional? La llei internacional no existeix.

       El mon es governat per unes elits que nomes busquen els seus propis interessos. Si interessa una Kosovo independent et dirán que aixo es un dret que tenen ells. Si no els interessa com en el cas catala et dirán que es que es il.legal.



       Si el dictador bananer de torn interessa allá está governant anys i panys. Si no interessa engeguen la maquinaria, comencen amb el relat de "es un perill per la democracia", i el ventilen en 24 hores. Malgrat el dictador que hi ha al país vei d'aquest faci i sigui el mateix pero l'ignoren i el deixen fer.

       No existeix cap criteri que no sigui "será el que a mi em vagi be".

       "Les estructures d'Estat están en marxa". Es igual a "jo he posat en marxa el pla per a dirigir la NASA, dema mateix anire a treure'm el Batxillerat i despres tractare d'ingressar a Enginyeria Aeronautica". Tu creus realment que aconseguire dirigir la NASA? He dit jo "dirigire la NASA?".

       Rajoy deia "las urnas no se van a poner". I el líder del partit X va a un mitin i diu ''vamos a ganar las elecciones' mentre tots aplaudeixen.

       Menteixen? Els polítics parlen amb determinacio, amb seguretat, amb convicció. Es quelcom necessari per a assolir reptes. Un politic es un venedor. Un venedor mai et dirá "bueno, no se... aixo es un olla, val 30 euros... i bueno, jo crec que tampoc está malament del tot. I res, ja sé que hi han de millors. No sé si estás interessat". No, no fa aixo. Fa "aquí tens la millor olla del mercat! I per 30 euros. La millor compra que faras en ta vida. A que estás esperant? Ja es teva, te l'embolico! Els teus veins no están de sort com tu que tens l'oportunitat de fer-te amb la puta millor olla nen!".

       El Julen Lopetegui el día abans del 5-1 al Camp Nou quan agafa el micrófon en roda de premsa diu "nosotros venimos aquí a por los tres puntos". No agafara el microfon i dirá "fua, menuda paliza nos pegaran estos mañana...".

       Pero aixo no es mentir. Aixo es actuar com tots els polítics actúen. La teva responsabilitat com a votant es analitzar el que et diuen, valorar la viabilitat del seu projecte, i decidir.

       I qualsevol persona amb coneixement polític sabía que aquest proces neixia mort perque el recolzament no arribava d'enlloc.
     • Ramon Muntaner4.016 12 526👍 1.332

      T'he votat positiu. Des de fora, moltes coses que tu dius jo les veia aleshores, però òbviament en fòrums com aquest havia de callar. Crec que és necessària una autocrítica dins del món independentista català per tal de no repetir les mateixes errades

   • Pavel_Korchagin3.400 2 596👍 7.324
    Van dir que declararien la independència tres dies després de proclamar els resultats oficials. I que la independència es faria efectiva.
    • Pavel_Korchagin3.400 2 596👍 7.324
     El dia del referèndum vaig parlar amb moltíssima gent. I era sorprenent la quantitat de gent que s'ho creia, que seriem independents en un parell de setmanes sense resistència del Reino més enllà de les porrades.

     Ho van dir i la gent s'ho creia. Espero que tot el que està passant sigui una lliçó sobre com enfrontar el conflicte polític en el futur.
     • __32931__295👍 51
      Doncs nano, s'ho creien els tontos.

      Jo i mes gent no ens ho vam creure basicament perque les institucions internacionals s'oposaven fermament. 

      Es que no te mes. No hi cap debat. Es un 1+1=2.

      Pensar que el gegant que decideix al mon está per sota de la Generalitat es d'un exercici maxim d'ingenuitat.
    • ansar18.264 12 88👍 6.763
     ho va dir Puigdemont, que era l’unic que ho podia fer. I després de fugir, va dir que ho podria haver fet perfectament, però no va voler
     • __32931__295👍 51
      Be, malgrat ser notori que tens un CI de 60, et contestaré: no existeix declarar la independencia be o malament.

      D'haver-la declarat dies abans i sense "suspendre", el resultat hagues estat igual. Res, 155, i fi.

      De fet ni tan sols existeix declarar la independencia. Juridicament tindria un valor zero. No seria una altra cosa que una declaració o pronunciament nul, sense cap tipus d'aplicacio real ni recolzament institucional exterior de cap mena, ni molt menys estructures basiques no apareixeran perque el Puigdemont amb un micrófon digui "som independents".

      Per a que ho entenguis, que Puigdemont declares la independencia seria exactament el mateix que declares que era diumenge i feia un dia nublat. Una cosa que no canvia ni un miligram cap situació ni status politic.

      Explicat com a un nen de 4 anys.

      Ja? Ho has pillat ja?
      • Ramon Muntaner4.016 12 526👍 1.332
       En aquest cas, malgrat que tingues raó en el que dius, trobe que ha estat un error per la meua banda votar-te positiu atès el to que fas servir
      • ansar18.264 12 88👍 6.763
       si Puigdemont hagues proclamat la independencia hauria passat de ser un problema interior d'Espnaya a un conflicte internacional. Es que ho he d'explicar tot.
      • Rackoonaire542 1👍 590
       Pillar? Quina merda de paraula és aquesta? XD
       Estàs equivocat del tot.
       Vulguin o no la van declarar malgrat que no la firmessin o l'anulessin o hom passés la llei de transitorietat pel forro.
       El seu error va ser no ser un error. Els hem de fer fora, declarla i si el món s'enfonsa que es foti.

       Audàcia i empenta vers la incertesa s'ha de tenir a la vida.
     • barcelonista10015.026 11 131👍 1.561
      Seguir amb la patuleia de que la culpa i responsabilitat és només del Puigdemont és el maximum del processisme, creure que les (no-)estratègies i voluntats del processisme són vàlides però que el problema era només de qui en fós el President.

      Quina vergonya.
      • ansar18.264 12 88👍 6.763
       Junqueras va fer la seva feina (el referendum) tenint en contra l'ANC i el PDeCAT.
       Amb el referendum guanyat, Puigdemont tenia la legitimat per proclamar la independencia (i no suspendre-la). Nomes Puigdemont podia fer-ho.
       I llegeix la meva signatura, ell mateix reconeix que podia haver proclamat la indepemdemcia, pero Espanya el va enganyar, pobret!  
       • Rackoonaire542 1👍 590
        Jonqueres no volia fer el referèndum. Volia ser mínimament represaliat i ser president.
       • tocafon6.785 14 314👍 3.487
        https://www.vilaweb.cat/noticies/sergi-sol-jo-entenc-tot-el-que-va-fer-puigdemont/

        llegeix aquesta entrevista i tant si vols com si no vols reconeixeu, la ma dreta d'en Junqueras diu clarament tots excepte la Rovira ( hi en diu les raons) estaven d'acord a no declarar la independència i anar a eleccions

        Les raons que exposa de perquè na Rovira era la que volia tirar endavant, demostra que fins i tot la numero dos d'ERC estava als llimbs del que pensava en Junqueres
        • ansar18.264 12 88👍 6.763
         t'has equivocat de link, aqui no diu el que has escrit 
         • tocafon6.785 14 314👍 3.487
          Dins ERC hi ha gent que vol tirar pel dret. I gent que vol frenar. I això mateix a PDCAT, a l’ANC i a Òmnium. Podeu posar-ne exemples?
          —De dubtes, tots n’hem tingut. El 10 d’octubre, el dia que es pren l’acord de suspendre la declaració, l’única persona vehement a taula va ser Marta Rovira. I també tenia un motiu. Ella havia negociat amb la CUP. I no volia fer-se enrere. Ara em feu això? Junqueras en aquella reunió no va voler contradir Marta Rovira, secretària general d’ERC, ni Puigdemont, que era el seu president. Va fer equilibris.

          cal que milloris la teva comprensió lectora
          • ansar18.264 12 88👍 6.763
           on diu que Junqueras no volia declarar la independencia?
          • tocafon6.785 14 314👍 3.487
           dius que ets científic?  doncs saps perfectament que vol dir explícit i implícit


           en resposta a la pregunta, està dient que només la Rovira vol tirar pel dret, per tant tots, Junqueres inclòs, no estan disposats a tirar pel dret
           implicitament està dient que no estaven disposats a declarar la independència


           Junqueras en aquella reunió no va voler contradir Marta Rovira, secretària general d’ERC, ni Puigdemont, que era el seu president. Va fer equilibris.

           vaja, és veu que tots dos eren del mateix parer

           no ens vulguis fer combregar amb rodes de molí




          • ansar18.264 12 88👍 6.763
           si, soc cientific i no diu res del que tu dius. Estas sobre-interpretant les dades.

           Marta Rovira es va exhaltar amb Puigdemont mentre que Junqueras no va voler intervenir. Tota la resta qiue dius es imaginacio teva, pura especulacio sense base.
          • tocafon6.785 14 314👍 3.487
            
           Junqueras en aquella reunió no va voler contradir Marta Rovira, secretària general d’ERC, ni Puigdemont, que era el seu president. Va fer equilibris.

           això ho diu la mà dreta d'en Junqueras, no és pas cap invenció meva
          • ansar18.264 12 88👍 6.763
           gracies per confirmar que Junqueras no va dir que no volia proclamar la independencia.
           Rectificar es de savis 
          • tocafon6.785 14 314👍 3.487
           Tampoc ha dit mai, que si ell hagués estat president l'hauria declarat

           el periodista pregunta:

           Dins ERChi ha gent que vol tirar pel dret. I gent que vol frenar. I això mateix a PDCAT, a l’ANC i a Òmnium. Podeu posar-ne exemples?

           i la mà dreta d'en Junqueras, en cap moment diu que en Junqueras volia declarar la independència



          • ansar18.264 12 88👍 6.763
           que si, que si, no cal que ho repeteixis: en cap moment diu que Junqueras no volia proclamar la independencia
           Nomes diu que Rovira va ser vehement   
          • tocafon6.785 14 314👍 3.487
           repeteix tant com vulguis

           el cert és què, en  cap moment diu que en Junqueras  volia proclamar la independència 
          • ansar18.264 12 88👍 6.763
           torna al principi. Tu afirmes que:

           ... diu clarament tots excepte la Rovira ( hi en diu les raons) estaven d'acord a no declarar la independència i anar a eleccions.

           i aixo es mentida. No ho diu, t'ho has inventat.

          • tocafon6.785 14 314👍 3.487
           Implícit explícit ? saps que volen dir?
           ho saps molt be, i en llengua l'implícit diu tant com l'explícit

           no m'invento res, es dedueix d'el que diu 

           en la pregunta el periodista l'hi afirma que tant a ERC com al PDECAT hi han que volen tirar pel dret ( la independència) i altres que volen frenar ( frenar què?    la independència)

           i ves no diu pas que en Junqueras fos dels que volguessin tirar pel dret ( per tant l'implícit, està dient que el que volia era frenar, la indepndència, què és del que s'està parlant)
           més aviat el contrari, car l'única que volia tirar pel dret era na Rovira i encara confirma que tant Junqueres com Puigdemont, no van voler contradir-la, deixa a entendre que tots dos no volien pas tirar pel dret

           si llegeixes l'entrevista sencera, més endavant diu;

           Tesi: ERC i PDECat acaben declarant la independència perquè no volen ser els que frenen. No per ganes. Si no per no quedar malament.
           —A Valls, si s’han fet cada vegada castells més grans és perquè la Colla Vella competia amb la Colla Jove. I de la competència, efectivament, en surt voler fer més cada vegada. Però no és tan sols PDECat i ERC. Aquí hi havia una direcció política que englobava molta més gent.

           la resposta que dona al periodista, en cap cas el contradiu, si no que el corrobora amb un exemple,
           fixat la pregunta;
           Tesi: ERC i PDECat acaben declarant la independència perquè no volen ser els que frenen.No per ganes. Si no per no quedar malament.

           aquest, No per ganes, està dient, que efectivament en tenien de ganes de no declarar la independència, i posa ERC i PDECAT i qui dirigeix ERC? en Junqueras, que acept la declaració per no quedar enrere, no pas per ganes de no declarar-la ( i no m'ho invento, és dedueix a la perfecció)

           més endavant ho torna a corroborar que la direcció d'ERC no està per declarar la independència ( i la direcció està en Junqueras?)

           Sort que ho vau fer.
           —Jo mateix us ho he dit: jo hauria declarat independència i convocat eleccions alhora. I ho vaig dir a llocs de direcció. Jo entenc tot el que va fer Puigdemont. Em poso al seu lloc i la pressió que devia rebre havia de ser brutal

           ell que és assessori mà dreta d'en Junqueras, els diu que ell declararia la independència i convocat eleccions alhora, però ves la direcció d'ERC no li fa cas de la proposta d'en Sol 

           ara continua, amb e que va dir  no va dir en Junqueras, però la seva mà dreta descrius els fets i en aquests no diu que en Junqueras volgués declarar la independència, si no que era des que estava en el cantó dels que no la volien declarar i que la van declarar perquè no tenien altra sortida no perquè en tinguessin ganes de declarar-la
          • ansar18.264 12 88👍 6.763
           implicit = inventat

            ERC i PDECat acaben declarant la independència


           l'unic que podia proclamar la independencia era Puigdemont (Jo entenc tot el que va fer Puigdemont. Em poso al seu lloc i la pressió que devia rebre havia de ser brutal)

            l'única que volia tirar pel dret era na Rovira
           Rovira va ser la unica que va plorar i es va mostrar vehement, no diu que fos la unica que vulgues proclamar la independencia. Es mes, la majoria de gent al govern probablement ja s'imaginava que Puigdemont no ho faria, per aixo mostrar-se vehement no canviaria res, era futil. Rovira o era mes optimista, o mes desinformada.


           aquests no diu que en Junqueras volgués declarar la independència, si no que era des que estava en el cantó dels que no la volien declarar i que la van declarar perquè no tenien altra sortida no perquè en tinguessin ganes de declarar-la
           no ho diu 
          • tocafon6.785 14 314👍 3.487


           implícit no és pas invenció, però be, pots ser molt científic, però ja demostres el teu grau de raonament

            


          • ansar18.264 12 88👍 6.763
           tu ets dels que no deixa que la realitat espatlli les teves opinions  

           I tu deus ser dels que assegurava que Mas havia dit que volia la independencia (abans del 9N), quan jo assegurava que no ho havia dit. Hi va haver raconaires que es van passar revisant videos i diaris buscant-ho per a demostrar-m'ho, pero no ho van trobar mai 


           Hei!  pero implicitament ho havia dit 
    • __32931__295👍 51
     Pero d'on collons treus que jo no sigui independentista?

     El referéndum d'Escocia era il.legal? No pas.

     El recolzament te l'has de guanyar?

     Un altre que viu a Disneyland. El recolzament te'l donen o no segons els interessi.

     Si als homes de negre que dominen tot el sistema internacional els interessa una Kosovo independent fan "ajar de peich grou mor", plas, Kosovo independent, passant-hi de puntetes sense gaires focs artificials, i ja.

     Si al sistema no l'interessa que Catalunya sigui independent doncs no ho será.

     Es el sistema el que busca i provoca canvis polítics.

     Aixo es com els narcos i els treballadors dels aeroports. 

     Es el narco el que espera al treballador al carrer i li diu "hola vens a fer un café? Vull que colaboris amb mi, fariem negoci".

     Si es el treballador de l'aeroport el que busca al narco i li diu "hola treballo a l'aeroport vull colaborar amb tu i i fer negoci", el narco li dirá que no, que es confon de persona que adeu siau.
     • EPS61.673 13 8👍 10.384
      El referéndum d'Escocia era il.legal? No pas.
      Escòcia és un exemple mal trobat. Escòcia amb el Regne Unit te una excelent relació, res a veure de Catalunya amb Espanya.
      Vull recordar-te que ningú volia reconèixer a Eslovèna a principis dels 90.



      Un altre que viu a Disneyland. El recolzament te'l donen o no segons els interessi.
      Si als homes de negre que dominen tot el sistema internacional els interessa..

      Disneyland jo? . Jo visc en el realisme total. Mai vaig creure'm res, a pesar que aquí al Racó la gent celebrava no se que.
      Evidenment que depèn que si interessa o no que siguis independent, però si no ets capàs de controlar absolutament res del territori, és evident que ningú et reconeixerà pq no exsiteixes, no tens el control sobre res.

      Aixo es com els narcos i els treballadors dels aeroports. 
      Es el narco el que espera al treballador al carrer i li diu "hola vens a fer un café? Vull que colaboris amb mi, fariem negoci".
      Si es el treballador de l'aeroport el que busca al narco i li diu "hola treballo a l'aeroport vull colaborar amb tu i i fer negoci", el narco li dirá que no, que es confon de persona que adeu siau.
      M'ha agradat l'exemple, me'l guardo per altres temes.
 • __32811__16👍 30
  Cap sorpresa, una colla de covards i traïdors enganyant al poble, el poble els passarà per sobre.
 • Marcos412474.285 2 498👍 2.999
  Una llàstima que escapés, a la presó faria menys soroll. 
 • Ohtar17.761 8 94👍 8.698
  Però això ja ho sabiem no? El dia abans del referendum, vam fer una assemblea al col·legi del barri i la gent de ERC,CiU i ANC ens informar que s'havien reunit i havien decidit que ningú s'havia de quedar a dormir al col·legi  evidentment no vam fer ni puto cas. Al dia següent un altre dels de CiU comença a dir a la gent que si ve la policia només fem passadís i els deixem entrar. És evident que no volien fer el referèndum, només volien la foto de la policia emportant-se les urnes
 • Screen4.534 1 472👍 2.199
  ANC planejava la jornada amb la gent fent cua en col.legis tancats... 


  No van preveure que el poble passaria al damunt dels piolins. 


  Aquesta manca d'ànim de rebel.lió fa més sorprenent que siguin a la presó o a l'exili
 • Arnau Solsoner2.602 3 704👍 2.846
  Llavors només van contemplar UN dels escenaris possibles.
 • Maczek2.062 4 819👍 1.784
  Ens van pendre el pèl i noslatres portant llaçets grogs, en fi, no se si ens mereixem ser independents 
  • Gorg241👍 427
   El nostre dret a ser lliures evidentment,  perdre el temps llepant l'escrot als líders processistes empresonats o no, clarament és una pèrdua de temps.
   • Argimont8.309 2 259👍 4.986
    El problema que teniu alguns es que parleu molt per internet i desprès no feu res al Carrer , credibilitat 0 ,així que menys fotre  les culpes a altres
    • Gorg241👍 427
     Segurament he fet més per la independència jo com a ciutadà ras, que no polítics que viuen de la independència estil Aragonès, Sol, Artadi i companyia...per tant credibilitat dels polítics processistes ZERO.
  • Ultrança7.889 5 271👍 1.350
   Aquest és el poble més tossut i fidel que et trobaràs arreu, no li adscriguis culpa per ser enganyat i traït.

   Ajuda'ns a despertar-los i deixa de tenir auto-odi. La resta de nacions viuen tant o més enganyades que natros.
 • Sau de Treviac5.359 2 395👍 6.603
  El processisme anava de farol i no comptaven amb la determinació i el valor del poble català a l'hora de defensar la República Catalana. Ras i curt.

Publicitat

Fòrums

 • 9.266.609 missatges
 • 220.001 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat