Fòrum

Dos anys de presó per haver ficat la neboda a la banyera amb aigua bullent

Defectible7.943 271

Font: CCMA

 

Dos anys de presó per haver ficat la neboda a la banyera amb aigua bullent

L'Audiència l'obliga a pagar 50.000 euros a la nena i a no aproximar-s'hi durant set anys

08/11/2018 - 18.33Actualitzat 08/11/2018 - 18.42
 

 

Un veí de Terrassa ha acceptat una pena de dos anys de presó després de reconèixer que va posar en aigua bullent la neboda de la seva parella, de 5 anys.

Tot i que la nena només va estar uns segons en contacte amb l'aigua, l'alta temperatura li va provocar cremades de segon i tercer grau en un 18 per cent del cos.

El tribunal ha suspès l'entrada a presó del condemnat, vinculat al fet que no delinqueixi durant cinc anys, que no s'acosti a la nena durant 7 anys i que segueixi un curs de reeducació. També l'obliga a indemnitzar-la amb 50.000 euros.

La nena va haver d'estar 30 dies a l'UCI arran de les lesions, la van haver d'operar i implantar-li pell i no es va recuperar fins al cap d'un any. Tot i així, té una limitació a la flexió dels peus a causa de les cicatrius.

Segons l'acord de conformitat, l'agost del 2013, l'acusat era a casa seva amb la neboda i, amb "l'ànim de danyar la seva integritat física, la va posar dins la banyera amb aigua bullent".

Això li va provocar cremades als peus i les cames per sota els genolls. Les cremades estaven molt ben delimitades i sense signes d'esquitxades.

Un informe pericial del centre va dictaminar que la nena havia estat diversos segons dins l'aigua i, per això, no es pot considerar un accident. Tot i això, l'ara condemnat va trucar al SEM després dels fets.

La nena va ser intervinguda per cirurgians plàstics a l'Hospital Vall d'Hebron que li van implantar autoempelts de pell. També va necessitar tractament psiquiàtric per tractar el trastorn d'estrès posttraumàtic, i va estar a casa durant mig any.

No es va recuperar del tot fins al cap d'un any, i les importants cicatrius li han limitat entre un 10 i un 15% la flexió dels peus, a més de ser força visibles.
 


Publicitat

Fòrums

  • 9.266.599 missatges
  • 220.000 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat