Publicitat

Fòrum

Òmnium: "la nostra causa no és la independència"

Tombatossals4.079 12 525👍 3.177Així ho diu amb tota claredat el seu president: "la nostra no és una causa independentista o sobiranista"

La seva causa és "protegir la democràcia a l'Estat espanyol" i "els drets dels ciutadans espanyols". Presenta així Espanya com un estat democràtic, com fa també quan diu que "la lluita [antifranquista] pel restabliment de la democràcia no va ser en va".

Òbviament, cap referència a la independència, i es dóna per descomptat que Catalunya és i serà d'Espanya. Per exemple, "quan el que està en joc son els principis de l'Estat de dret, Catalunya sempre ha sabut respondre com un sol poble". Aquest "sempre" no es pot referir a l'1 d'octubre, que és totalment ignorat. De què parla doncs? De l'estafa de la transició? Del tripartit? L'"Estat de dret" no pot referir-se a un inexistent estat català, sinó al règim que el manté segrestat arbitràriament.

"L'acusació és una interpretació desproporcionada de la llei", acceptant la legitimitat de la llei espanyola i els seus tribunals corruptes, i limitant-se a suplicar un càstig més "proporcionat" 

Si volem viure en un país on mai ningú sigui perseguit per expressar-se la única solució és la independència, i no pas legitimar el règim que porta fent precisament això els darrers quaranta anys.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.301.863 missatges
  • 221.326 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat